Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Sisäisen viestinnän vuosikello

Lataa maksuton työpohja

Toimiva työyhteisöviestintä on yksi tärkeimmistä työntekijäkokemuksen rakentajista.

Yhteinen kulttuuri ja sitouttavat toimintamallit rakentuvat systemaattisesti johdetun viestinnän avulla. Viestintä läpäisee kaikki yrityksen toimintatasot, joten sen merkitys on kriittinen kulttuurin rakentamisen ja menestyksekkään työn tekemisen näkökulmasta.

Sisäisen viestinnän vuosikello -työpohjamme tarjoaa suuntaa ja työkaluja viestinnän vuosisuunnitteluun. Viestinnän vuosikelloon kokoat yrityksenne viestinnän kulmakivet, määrität keskeisimmät tavoitteet ja toimenpiteet kolmella tasolla: strateginen taso, kulttuurin taso ja työn tekemisen taso.

Sisäisen viestinnän vuosikello -oppaassa esiteltävien toimenpiteiden ja työpohjien osa-alueita ovat esimerkiksi johdon ja strategian viestintä, arvot, kulttuurin ja työntekijäkokemuksen rakentuminen sekä arjen yhteistyö, viestintäkanavat ja työpäiväkokemus. 

Lataa työpohja täyttämällä oheinen lomake. Työpohja on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään. Antoisia lukuhetkiä!

Kopio Aava & Bang 2023 Opas vaaka (1200 x 628 px)-2