Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Sisäinen viestintä ja yrityskulttuuri

Lataa maksuton oppaamme

Sisäinen viestintä ja yrityskulttuuri

Tärkein markkinointi tehdään yrityksen sisällä

Kokosimme tärkeimmät askelmerkit sisäisen vietinnän ja yrityskulttuurin kehittämiseen maksuttoman oppaan muotoon. Yrityksen sisäiset vahvuustekijät rakentavat pohjan kestävälle kasvulle ja luovat yritykselle ainutlaatuisen kilpailuedun. Keskinäinen luottamus, avoin vuorovaikutuskulttuuri sekä yhteisistä onnistumisista innostuva ilmapiiri eivät rakennu itsestään, vaan ne vaativat systemaattista ja tavoitteellista työtä sisäiseen viestintään ja yrityskulttuurin kehittämiseen.

Voittavan yrityskulttuurin luominen aloitetaan systemaattisesti johdetun sisäisen viestinnän mallin rakentamisella. Mutta kuinka näiden kanssa kannattaa edetä? Lataa sisäisen viestinnän ja yrityskulttuurin oppaamme täyttämällä oheinen lomake ja tutustu yrityskulttuurin ja sisäisen viestinnän kehittämisen ensimmäisiin askeliin. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään.

 Lataa opas