Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Opas markkinoinnin mittaamiseen – näin valitset oikeat markkinoinnin mittarit ja teet tulosta

Lataa maksuton oppaamme

Todenna markkinoinnin vaikuttavuus valitsemalla oikeat mittarit.

Markkinoinnin mittaamisessa usein isoin haaste ei ole mittareiden keksiminen, vaan mitattavien tavoitteiden asettaminen ja niihin oleellisten markkinoinnin mittareiden löytäminen. Usein haasteena ovat epäselvät tavoitteet, markkinoinnin epäselvä rooli liiketoiminnassa tai taktisten ja operatiivisten mittareiden sotkeminen strategisen tason mittareihin. 

Tämän oppaan tarkoituksena on tehdä markkinoinnin mittaamisesta helppoa ja ymmärrettävää. Opas auttaa asettamaan selkeät, mitattavat tavoitteet ja tunnistamaan oikeat markkinoinnin ja viestinnän mittarit. Oppaan avulla rakennat toimivan markkinoinnin mittariston, joka mahdollistaa markkinoinnin johtamisen relevantin datan avulla.

Tämän oppaan avulla haluamme laajentaa markkinoinnin vaikuttavuuden kenttää, jotta jatkossa markkinoinnin tuloksellisuudesta voidaan puhua myös muista näkökulmista kuin liidien tuottajana. 

Oppaassa käymme läpi markkinoinnin mittariston rakentamisen vaihe vaiheelta ja esimerkkien kera. Avaamme markkinoinnin mittariston rakentamisen logiikkaa, esittelemme tuloksellisen AOR-mallin sekä jaamme esimerkkejä tyypillisistä markkinoinnin mittareista.

Lataa opas täyttämällä oheinen lomake. Opas on täysin maksuton eikä sen lataaminen sido sinua mihinkään. Antoisia lukuhetkiä!

Webinaari 0823 vaaka (2)