Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 


Careeria

Markkinoinnin kumppanuus toi lisää resursseja ja vaikuttavuutta markkinoinnin tekemiseen 

Careerian markkinoinnin kumppanuus toi lisää resursseja ja vaikuttavuutta markkinoinnin tekemiseen

Lisää resursseja ja vaikuttavuutta markkinoinnin tekemiseen

Careeria on monialainen ammatillinen oppilaitos nuorille ja aikuisille sekä yrityksille ja organisaatioille. Oppilaitos on tarjonnut ammatillista koulutusta työelämän tarpeisiin jo yli 60 vuotta. Monialaisesta Careeriasta valmistuu työelämän palvelukseen huomisen tekijöitä, joista moni luo uusia uria kansainvälisessä ympäristössä. 

Koulutusaloja on parikymmentä ja tutkintovalikoimaan kuuluu lähes 80 eri alan perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoa. Careerian toimipisteet sijaitsevat Porvoossa, Helsingissä, Vantaalla ja Keravalla.Mitä olemme tehneet?

 • Sisältö- ja digimarkkinoinnin suunnitelma yhteistyön pohjalla
 • Kuukausittainen uuden sisällöntuotanto blogiin ja some-kanaviin
 • Hakusanamainonta (Google Ads)
 • Digikampanjat
 • Julkaisukalenterin ylläpito ja päivittäminen
 • Visuaalinen ilmeen ja brand bookin päivittäminen
 • Messu- ja esitemateriaaleja
 • Video- ja still-kuvauksia
 • Somekoulutus henkilöstölle 
 • Ladattavia oppaita

Sujuva ja välitön vuorovaikutus on ollut avainasemassa yhteistyön onnistumisen kannalta 

Aava & Bangin ja Careerian sisältö- ja digimarkkinoinnin kumppanuus käynnistyi syksyllä 2021, kun asiakkaalla oli tarve saada kumppanilta lisäkäsiä markkinoinnin tekemiseen. Ensimmäisenä rakensimme yhdessä Careerialle kattavan sisältö- ja digimarkkinoinnin suunnitelman, jonka avulla pääsimme kiinni arjen systemaattiseen tekemiseen seuraavan vuoden alusta. Nyt systemaattista sisältö- ja digimarkkinoinnin tekemistä on takana kaksi vuotta.
Olimme aiemmin tehneet markkinointia in-housena, mutta totesimme, että resurssimme eivät mitenkään riitä yksin tekemiseen. Tekemistä oli niin valtavasti. Jo ensimmäisessä puhelinkeskustelussa Aava & Bangin kanssa välittyi helppous ja aito halu tehdä meidän näköistä yhteistyötä.

– Tuija Monto markkinoinnin asiantuntija, Careeria


Yhteistyön vaikuttavuus näkyy esimerkiksi konversiomäärien kasvuna 

Sisältö- ja digimarkkinoinnin kumppanuus on näkynyt parempana vaikuttavuutena ja kiinnostuksen lisääntymisenä – esimerkiksi Careerian verkkosivujen kävijämäärät ovat nousseet tasaisesti, ja yhteistyön vaikuttavuus näkyy myös oppilaitoksen hakulinkkien klikkauksissa nousuna. 

 

Keskeisiä tuloksia

 • Verkkosivuille käyttäjiä on tullut keskimäärin 10 % enemmän
 • Hakulinkin klikkausten määrä on noussut vuodessa yli 30 000 kpl
 • Konversioprosentti hakulinkkien painamiselle on 18,20 %, joka on noussut noin 7 % yksikköä. Pysyminen samana tai pieni nousu on äärimmäisen positiivinen asia ottaen huomioon, että joskus verkkosivujen käyttäjämäärän noustessa konversioprosentti voi laskea.
 • Kasvuun on erityisesti vaikuttanut konversiokohdennettu mainonta niin Metan kuin Googlen alustoilla. 


Lähitulevaisuuden tavoitteena brändin ja tunnettuuden vahvistaminen eri kohderyhmissä 

Lähitulevaisuuden tavoitteena on vahvistaa ja rakentaa Careerian tunnettuutta Uudellamaalla ja pääkaupunkiseudulla. 

– Tavoitteenamme on kirkastaa Careerian brändiä yhteistyössä Aava & Bangin kanssa. Sitä kautta haluamme saada esimerkiksi lisää laadukkaita hakijoita. Olemme vielä suhteellisen uusi brändi, sillä olemme vasta muutaman vuoden toimineet tällä nimellä, Monto avaa tulevaisuuden suunnitelmia. 

Careeria tekee myös tiivistä yhteistyötä työelämän kanssa. 

–  Esimerkiksi jatkuvan oppimisen näkökulmasta meille on tärkeää rakentaa vuoropuhelua ja kumppanuuksia työelämän kanssa. Näin pystymme myös tarjoamaan opiskelijoille laadukkaita työssäoppimispaikkoja. 

Sisältö- ja digimarkkinoinnin kuukausipalvelu

Tarvitsetko lisävoimia vaikuttavaan ja tavoitteelliseen markkinoinnin toteuttamiseen arjessa? Kaipaatko sparrausta markkinoinnin tulokselliseen johtamiseen? Tai haluatko kehittää markkinointia ja kaipaat uusinta osaamista sekä ammattimaista sparraus- ja tekijätiimiä tueksesi?

Kuukausipalvelun keskiössä on systemaattisuus, vaikuttavuus ja asiakaslähtöisyys. Kuukausipalvelussa markkinointia suunnitellaan yhdessä tavoitteidenne sekä tarpeidenne pohjalta ja toimenpiteiden tuloksellisuutta seurataan jatkuvasti. Voimme joko tuoda lisäresursseja tiimiisi tai voit ulkoistaa Aava & Bangin tiimille koko markkinointisi.

Lue lisää palvelusta

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.