Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Sulje

Työyhteisöviestintä kasvun ja vastuullisuuden rakentajana

Katso maksuton webinaaritallenne!

Mikä on työyhteisöviestinnän rooli kasvun ja vastuullisuuden rakentajana? 

Katso maksuton tallenne Aava & Bangin webinaarista, jossa syvennytään työyhteisöviestinnän rooliin kasvun ja vastuullisuuden rakentajana. Webinaari järjestettiin tiistaina 13.12.2022.

Webinaarin aikana rautaiset sisäisen viestinnän asiantuntijamme Minna Haapsaari ja Emma-Reetta Hämäläinen johdattelevat sinut työyhteisöviestinnän, yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen äärelle. Minna ja Emma-Reetta työskentelevät yritysten kanssa, jotka haluavat vahvistaa kestävää kasvua ja työnantajamielikuvaa sisältä ulospäin.

Webinaari on suunnattu erityisesti yrityksen johdolle ja esihenkilöille sekä HR-, viestintä- ja markkinointipäättäjille. Minnalla on yli 20 vuoden kokemus kaupallisesta viestinnästä sekä työyhteisöviestinnästä, ja hän konsultoinut satoja yrityksiä viestintään liittyvissä teemoissa.

Minna on myös opettanut viestintää yliopistossa useita vuosia. Emma-Reetta on monipuolinen viestinnän ammattilainen, jonka tausta on työyhteisöviestinnän kehittämisessä ja toteuttamisessa sekä tutkimusviestinnässä.

Emma-Reetan erityisenä painopisteenä on työntekijäkokemuksen mittaaminen sekä datan ja toimivan työyhteisöviestinnän vieminen arjen tasolle.

Tunnin webinaarin katsomalla ymmärrät, miten työyhteisöviestintä toimii kestävän kasvun, vastuullisuuden, vahvan yrityskulttuurin ja hyvän työntekijäkokemuksen rakentajana. Lataa tallenne täyttämällä oheinen lomake. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

Työyhteisöviestintä kasvun ja vastuullisuuden rakentajana