Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Sulje

5 + 1 vinkkiä B2B-verkkosivuston uudistamiseen

Katso maksuton webinaaritallenne!

Näin onnistut modernin B2B-verkkosivuston uudistamisessa

Katso tästä tallenne Aava & Bangin 2.11.2022 järjestetystä webinaarista: 5 + 1 vinkkiä B2B-verkkosivuston uudistamiseen. Näin onnistut modernin B2B-verkkosivuston uudistamisessa – case Helmitehdas Oy.

Miten onnistua B2B-verkkosivuston uudistamisessa, mitkä ovat onnistuneen projektin kulmakivet ja mikä on modernin verkkosivuston rooli B2B-liiketoiminnassa?

Tässä maksuttomassa webinaarissa avaamme salat onnistuneen B2B-verkkosivuston uudistuksen takaa. Vieraanamme on Helmitehtaan Head of Marketing and Communications, Aada Lätti. Aadalla on tuoreessa muistissa Helmitehtaan verkkosivu-uudistus ja tässä webinaarissa hän jakaa parhaat opit nyt myös sinulle.

Aadan kanssa aiheesta keskustelee Aava & Bangin digitaalisten palveluiden Operations & People Lead, Eveliina Vähä-Ruka. Eveliina on ollut urallaan mukana lukuisissa B2B-verkkosivujen uudistuksissa, tuntee projektien kulmakivet ja sudenkuopat kuin omat taskunsa ja on seurannut myös Helmitehtaan verkkosivu-uudistusta aitiopaikalta projektipäällikön roolissa.

Haluatko kuulla suoraa puhetta B2B-verkkosivuston uudistamisesta ja välttää kompastuskivet omassa projektissasi? Lataa tallenne täyttämällä oheinen lomake! 

5+1 vinkkiä B2B-verkkosivuston uudistamiseen