Miten juurruttaa yrityksen strategia ja elää arvot todeksi?

Katso maksuton webinaaritallenne

Katso tallenne webinaarista: miten juurruttaa yrityksen strategia ja elää arvot todeksi?

Parhaat yritykset onnistuvat sitouttamaan sekä henkilöstön että asiakkaat. Strategian tehtävänä on ohjata organisaation toimintaa, mutta miten strategia ja liiketoiminnan tavoitteet saadaan aidosti osaksi työyhteisön arkea?

Katso tallenne Aava & Bangin keskiviikkona 21.4. kello 9–10 järjestetystä webinaarista, jossa keskustelimme tunnin verran keinoista strategian juurruttamiseksi sekä siitä, kuinka yrityksen arvot eletään todeksi arjessa.

Poikkeuksellinen maailmantilanne korostaa entisestään vastuullisen, kestävän ja arvopohjaisen liiketoiminnan merkitystä. Parhaimmillaan yrityksen strategia herää eloon arjen kohtaamisissa ja tuo merkityksellisyyden tunteen yksilöiden ja tiimien työhön.

Merkityksellisyys, vastuullisuus ja läpinäkyvyys eivät enää ole valintoja. Yrityksen arvojen tulee näkyä arjessa aidosti ja parhaassa tapauksessa ne rakennetaan yhdessä työntekijöiden kanssa. Selkeä suunta ohjaa ajattelua ja oppimista. Siksi tavoitteiden tulisi olla selkeitä kaikilla toiminnan tasoilla.

Asiantuntijana webinaarissa toimii Aava & Bangin toimitusjohtaja ja vuorovaikutukseen erikoistunut viestinnän tohtori, Vilja Laaksonen.

strategia herää eloon arjessa

Syvenny kanssamme aiheeseen katsomalla tallenne. Tunnissa kuulet vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi on tärkeää kehittää strategiaa vuorovaikutuksessa työntekijöiden ja asiakkaiden kanssa ja millä keinoin se onnistuu? Mitä merkityksellisen ja arvopohjaisen strategian rakentaminen ja juurruttaminen tarkoittaa käytännössä?
  • Millainen rooli viestinnällä on organisaation ydintehtävän saavuttamisessa? Miten varmistaa, että yrityksen arvot tulevat aidosti esiin arjessa? Entä millaista on vastuullinen ja merkityksellinen viestintä vallitsevassa maailmantilanteessa?
  • Millaisilla johtamisen käytänteillä voidaan tukea sitä, että tiimit ja työntekijät kulkevat kohti yhteistä päämäärää? Miten rakentaa arjessa psykologisesti turvallista, inhimillistä ja ihmisen kokoista työelämää?

Saat tallenteen sähköpostiisi täyttämällä oheisen lomakkeen. Mukavia hetkiä tallenteen parissa!

Webinaaritallenne  Miten juurruttaa yrityksen strategia ja elää arvot todeksi?