Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Hakukoneoptimointi (SEO)

 

Varmista, että tavoitat unelma-asiakkaasi verkossa.

Tarjouspyyntö

 

Hakukoneoptimointi SEO
 

Hakukoneoptimointi (SEO)

Kamppailu hakukoneiden hyvistä sijoituksista on tämän päivän sisältötulvassa raakaa peliä. Kärkisijoille päästäkseen verkkosivun täytyy olla paitsi teknisesti ja sisällöllisesti priimaa, tulee sinne myös jatkuvasti tuottaa tuoretta ja relevanttia sisältöä. Tässä auttaa hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization), joka varmistaa, että tuottamanne sisällöt löytyvät eri hakukoneista.

Autamme verkkosivujenne hakukoneoptimoinnissa, jotta ne löytyvät hakukoneista niillä hakusanoilla, joilla unelma-asiakkaanne etsivät ratkaisua ongelmaansa.

Hakukoneoptimoinnin tehostamiseen tarjoamme ketterää kuukausipalvelua, jossa sivustolle tuotetaan jatkuvasti tuoretta ja asiakkaalle relevanttia sisältöä sekä huolehditaan sivuston teknisestä optimoinnista ja tietohierarkiasta.

Lue lisää kuukausipalvelusta 

Hakusana-analyysi

Tiedätkö, miten hyvin verkkosivustosi löytyy tällä hetkellä Googlesta teille kriittisillä hakutermeillä? Entä miten kilpailtuja teille tärkeimmät hakusanat ovat? Mihin termeihin sisällöntuotannossa ja hakukoneoptimoinnissa tulisi panostaa, jotta unelma-asiakkaanne päätyisivät sivustollenne entistä useammin? Entä millä termeillä näkyvyyttä olisi syytä kasvattaa mainonnan keinoin?

Tähän tarpeeseen tarjoamme hakusana-analyysia, jonka avulla saat kattavan nykytilaselvityksen sivustonne toimivuudesta hakukoneiden näkökulmasta sekä asiantuntijamme selkeät ehdotukset hakukoneoptimoinnin kehittämiseksi.

Hakusana-analyysin hinta alk. 1 200 € + alv.


Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää!

Ota yhteyttä 

Parempia tuloksia

Jatkuvalla optimoinnilla ja  tuomme tehoa digimarkkinointiisi. Aloitamme yhteistyön aina yhteisten tavoitteiden sekä mittareiden määrittämisellä. Tämän pohjalta rakennamme teille dashboard-näkymän, josta voitte jatkossa seurata sovittujen mittareiden kehittymistä reaaliaikaisesti. 

Hakukoneoptimoinnin tulokset
 

Ohjausryhmätyöskentely

Ohjausryhmällä varmistamme, että markkinoinnin tavoitteita seurataan ja mitataan jatkuvasti yhdessä. Vain yhteisen läpikäynnin avulla markkinointia voidaan kehittää kustannustehokkaammaksi ja vaikuttavammaksi.

Tavoitteemme on, että yhdessä koostamamme mittaristo on koostettu juuri teidän tarpeisiinne. Ohjausryhmässä käydään läpi edellisen kuukauden  tulokset sekä seuraavan kahden kuukauden suunnitelma. Samalla voimme tehdä muokkauksia suunnitelmiin sekä kehittää toimintaa yhteistyössä jatkuvasti.

Ohjausryhmätyöskentely
 

Olemme sertifioitu Google Partner

Olemme sertifioitu Google Partner. Tämä tunnus myönnetään toimistoille, jotka täyttävät Googlen tarkat laatuvaatimukset, hallinnoivat riittävän suuria mainosbudjetteja ja ovat todistetusti toimittaneet Google-mainonnalla tuloksia asiakkailleen. 

Tutustu myös muihin digimarkkinoinnin palveluihin

Digimarkkinoinnin hienous piilee siinä, että kaikki toimenpiteet ovat oikeasti mitattavissa ja markkinoinnin ROI helposti laskettavissa. Me uskomme vahvasti siihen, että mitä et mittaa, sitä et voi myöskään johtaa. 

Google Ads -hakusanamarkkinointi

Autamme kehittämään ja saamaan tehoja irti Google Ads -mainonnasta saadaksennw parhaan mahdollisen tuoton mainontaan sijoitetulle rahalle.

Lue lisää hakusanamarkkinoinnista

 

Somemarkkinointi

Autamme rakentamaan vaikuttavia somekampanjoita hyödyntäen laajaa kokemustamme useista eri mainosalustoista, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Lue lisää somemarkkinoinnista

 

Sähköpostimarkkinointi

Autamme rakentamaan sähköpostikampanjoita, jotka oikeasti tavoittavat kohderyhmäsi eivätkä päädy saman tien roskakoriin tai jää kiinni spämmifilttereihin.

Lue lisää sähköpostimarkkinoinnista

 

Digimarkkinointia palveluna

Digimarkkinoinnin tehostamiseen tarjoamme ketterää kuukausipalvelua, jossa vastaamme mainonnan ylläpidon ja optimoinnin lisäksi kuukausittaisesta tulosten seurannasta ja raportoinnista.

Lue lisää kuukausipalvelusta

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihinMikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Usein markkinoinnin tärkein tavoite on tuottaa myynnille lisää laadukkaita, valittua kohderyhmää edustavia liidejä....

Maksulliset Facebook ja Instagram – kannattaako mainostajan huolestua?

Viime viikolla Meta julkaisi Facebookista sekä Instagramista maksulliset versiot EU-maissa (EU, EEA ja Sveitsi). Lähes...

Tekoäly markkinoinnissa – mullistavin muutos sitten internetin keksimisen

Tekoäly markkinoinnissa ei ole ohimenevä ilmiö. Se ei myöskään ole tapa “huijata” työssä. Mitä enemmän perehdyt siihen,...