VERKKOTOTEUTUKSIA, JOTKA POHJAUTUVAT YRITYKSESI LIIKETOIMINNAN TAVOITTEISIIN.

Verkkosivut ja verkkokaupat

TEE VAIKUTUS VERKOSSA

Verkkosivujen ja verkkokaupan tulisi aina perustua yrityksesi liiketoiminnallisiin tavoitteisiin. Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti, jolla luot ensivaikutelman potentiaaliselle asiakkaalle. Mikäli sinulla ei ole verkkosivua tai et ole päivittänyt sitä aikoihin, päivitys voi olla paikallaan.

Ostaminen on siirtynyt entistä suurimmilta osin verkkoon ja kauppaa käydään usein yrityksen oman verkkokaupan kautta. Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia verkkosivuja ja verkkokauppoja, joiden avulla vakuutat potentiaalisen asiakkaasi ja saavutat liiketoimintasi tavoitteet. 

Millaisia ratkaisuja tarjoamme ja kuinka verkkopalveluprosessi etenee?

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

+ Vaikuttavat verkkosivut
+ Tuloksia tuovat verkkokaupat
+ Kuntasivut
+ Kevyet verkkosivutoteutukset

Tässä muutamia työkaluja, joita verkkopalveluprojekteissamme käytämme:

verkkosivu aava bang

VERKKOSIVUT

Tarvitsitpa kokonaan uuden verkkosivun tai päivityksen nykyisille sivuillesi, suunnittelemme ja toteutamme sivuston, joka pohjautuu yrityksesi kasvustrategiaan, liiketoiminnan tavoitteisiin ja unelma-asiakkaidesi tarpeisiin. Verkkopalvelutiimimme pitää huolen siitä, että verkkosivujesi käyttökokemus (UX) on priimaa, asiakkaan on helppoa edetä digitaalisella palvelupolullaan ja verkkosivujen visuaalinen ilme herättää halutunlaisia mielikuvia. Sivutyökalut on rakennettu modulaarisesti, jotta sivupohjien muokkaaminen onnistuu myös itsenäisesti.

Rakennamme verkkosivut joko maailman suosituimman verkkosivualustan, WordPressin tai jatkuvasti verkkosivualustana kasvavan HubSpotin päälle. Uudet verkkosivusi ovat helppokäyttöiset, responsiiviset, turvalliset ja räätälöitävissä erilaisiin tarpeisiin. Maailman johtavat teknologia-alustat, kuten käyttämämme HubSpot ja WordPress, mahdollistavat asiakkaillesi vaikuttavia kokemuksia läpi koko digitaalisen ostopolun.

Tutustu asiakastarinoihin

VERKKOKAUPAT

Kun vaihtoehtoja ja valinnanvaraa on entistä enemmän, asiakas ostaa sieltä missä se tapahtuu helpoiten. Autamme rakentamaan nykyaikaisen, toimivan ja tyylikkään verkkokaupan, jolla käyt suoraan kauppaa 24/7. Räätälöimme sisältölähtöisen WooCommerce tai Bokun -verkkokaupparatkaisun maailman suosituimman verkkosivualustan, WordPressin päälle.

Käymme yhteisessä aloitustyöpajassa läpi mm. verkkokaupan vaatimusmäärittelyn sekä kohderyhmänne, kuinka heidät tavoittaa ja mitä he verkkopalvelultanne haluavat. Autamme siinä, kuinka saat verkkokaupassa kohderyhmänne kohti liidiä eli tekemään oston. Nykyaikaisen verkkokaupan vaatimuksiin kuuluu myös laiteriippumattomuus ja mukautuvuus erilaisille päätelaitteille ja esimerkiksi kokovaihteluille, mikä otetaan huomioon suunnittelussa. Verkkokauppa voidaan integroida suoraan verkkosivullenne ja voimme auttaa sinua julkaisun jälkeen mm. digimarkkinoinnin ja -mainonnan keinoin.

Lue Opa Muurikan tarina

KEVYT VERKKOSIVU

Verkkosivu on kuin digitaalinen esite, jolloin pienikin yritys tai esimerkiksi yksittäinen tapahtuma hyötyy omasta verkkosivustaan. Autamme kevyen verkkosivun suunnittelussa ja toteutuksessa, eli saat verkkosivun halutessasi täysin ”Avaimet käteen” -palveluna. Vaikka verkkosivu rakennettaisiin lyhyessäkin ajassa, pidämme huolen siitä, että verkkosivu on tyylikäs, tietoturvallinen, responsiivinen ja kiteyttää ydinviestisi.

Esimerkki tekemästämme toteutuksesta

KUNTASIVUT

Kunnat tarvitsevat markkinointia tänä päivänä enemmän kuin koskaan. Kuntasivun avulla rakennetaan haluttuja mielikuvia, tehdään kuntaa tunnetuksi, houkutellaan alueelle uusia asukkaita, yrityksiä ja matkailijoita sekä kehitetään kuntaa entistäkin elinvoimaisemmaksi. Sisällöt teksteineen, kuvineen ja videoineen ovatkin avainasemassa siinä, minkälaisia mielikuvia onnistumme luomaan ja kuinka hyvin jäämme sivulla kävijän mieleen.

Tutustu asiakastarinoihin

NÄIN ME SEN TEEMME

1

TAVOITTEET & TYÖPAJA

Aloitamme yhteisen projektimme yhteisellä työpajalla, jossa varmistamme, että uusi verkkopalvelu tehdään oikeita tavoitteita tukemaan. Varmistetaan onnistunut projekti määrittelemällä tavoitteet, aikataulu, jaetaan vastuut ja muotoillaan sellainen projekti, joka vastaa sinun tavoitteisiisi.

Rakennamme aloitustyöpajalle rungon, jonka avulla saamme yhteneväisen suunnan projektille. Työpajassa  käymme läpi mm. verkkopalvelun vaatimusmäärittelyn sekä kohderyhmänne, kuinka heidät tavoittaa ja mitä he verkkopalvelultanne haluavat. Käymme myös läpi koheryhmänne palvelupolut ja kartoitamme mitä sisältöä verkkopalvelu tarvitsee.

2

KÄSIKIRJOITUS & SISÄLLÖT

Ilman huolellisesti suunniteltua ja tuotettua sisältöä verkkopalvelu on pelkkä visuaalinen uudistus, joka ei takaa tavoitteiden saavuttamista. Tavoitteiden pohjalta luodaan yhdessä sivuston konsepti ja kokonaisrakenne, joka takaa sekä onnistuneen sisällöntuotannon, että tarjoaa hyvän kokonaiskuvan projektin tekemiseen ja yhteisen vision löytämiseen. Suunnitelma toteutuu esimerkiksi rautalankamalleina, prototyyppeinä ja sivukarttana, projektin tarpeiden mukaan.

Käsikirjoitusvaiheessa huomioidaan ja suunnitellaan:

MIKSI, KENELLE, MITÄ JA MITEN?

Tavoitteet ja kohderyhmät, tärkeimmät haasteet ja niiden ratkaisujen kuvaaminen.

SISÄLTÖRAKENNE

Yksiselitteinen puurakenne sivuston sisällöstä.

KÄYTTÄJIEN POLUT JA RAUTALANKAMALLI

Rautalankamallit tai muut suunnitelmat, mitkä selittävät, miten käyttäjä etenee pitkin verkkopalvelua. Tärkeimpien näkymien mallintaminen rautalankatasolla.

MARKKINOINTI JA ANALYYSITYÖKALUT

Selvitys siitä, millaiset myyntiä ja uusasiakashankintaa verkossa tukevat työkalut sivustolle asennetaan ja miten työkaluja seurataan.

3

MUOTOILU & SUUNNITTELU

Sivustolle suunnitellaan rakenteen ja sisällön pohjalta ulkoasu ja käyttöliittymät. Ulkoasun suunnittelussa kunnioitetaan yrityksenne visuaalista yritysidentiteettiä. Tyylejä havainnollistetaan tarvittavilla sivupohjaesimerkeillä. Sivupohjaesimerkkejä tehdään niin monta kuin projektissa on esille nousseita tarpeita. Nykyaikaisen verkkopalvelun vaatimuksiin kuuluu myös laiteriippumattomuus ja mukautuvuus erilaisille päätelaitteille ja esimerkiksi kokovaihteluille, mikä otetaan huomioon suunnittelussa.

Aito responsiivisuus syntyy vain mobiilia ensin ajattelemalla – alhaalta ylöspäin. Siksi aloitamme sekä suunnittelun että toteutuksen ajattelemalla ensin kaikkein pienintä, rikastaen kokemusta asteittain mahdollisuuksien ja ruutukokojen kasvaessa.

4

Ohjelmointi, testaus, koulutus & julkaisu

Hyväksytyt verkkosivun vedokset ohjelmoidaan selaimissa toimiviksi sivupohjiksi. Periaatteenamme on responsiivinen, pienestä suurempaan kasvava toteutus, jossa yksi ja sama sivusto on käytettävissä laitekoosta riippumatta. Näin sivusto palvelee käyttäjiä eri ympäristöissä ja käyttökokemus on mahdollisimman hyvä myös pienemmillä laitteilla, kuten kännyköillä. Sivupohjien toiminta testataan moderneilla laitteilla ja selaimilla, jotta kriittinen toiminnallisuus voidaan varmistaa mahdollisimman monelle vierailijalle.

Modulaarinen toteutus (eli superhelppoa päivittämistä)

Rakennamme sivuston WordPress julkaisujärjestelmän päälle, jotta päivitettävyys mahdollistuu. WordPressin uudet ominaisuudet ovat helpottaneet sivuston päivittämistä entisestään. Hallintajärjestelmän sivutyökalut on rakennettu modulaarisesti, jotta sivupohjien muokkaaminen onnistuu sinulta myös itsenäisesti. Toteutuksessa pyrimme kaikin mahdollisin keinoin tekemään päivittäjien työn superhelpoksi.

 

KIINNOSTUITKO NÄISTÄ PALVELUISTAMME VAI ONKO HAASTEESI TOISENLAINEN? KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Katja Asikainen

Liiketoimintajohtaja, varatoimitusjohtaja

Digimarkkinointi ja -mainonta

Varmistamme, että unelma-asiakkaasi löytää yrityksesi ja tuottamasi sisällöt verkossa.

Laadukkaat sisällöt

Tuotamme vaikuttavia ja tunteita herättäviä sisältöjä monikanavaisesti videoiden, kuvien, tekstin ja visuaalisen ilmeen muodossa.

Markkinoinnin suunnittelu

Autamme luomaan liiketoimintalähtöisiä markkinointi- ja kampanjasuunnitelmia sekä kansainvälisesti erottuvia brändejä.