VARMISTA, ETTÄ TAVOITAT UNELMA-ASIAKKAASI VERKOSSA.

Digimarkkinointi ja -mainonta

MIKSI DIGIMARKKINOINTI JA -MAINONTA?

Tänä päivänä lähes 90 % kuluttajista käyttää hakukoneita jossakin vaiheessa ostoprosessiaan. Pelkästään Suomessa tehdään päivittäin yli 30 miljoonaa Google-hakua. Hieman kärjistetysti voidaankin sanoa, että jos yrityksesi ei löydy hakukoneista, sinua ei ole olemassa. 

Verkkosisältöjen hakukoneoptimointi (SEO) ja hakukonemarkkinointi (SEM) ovat molemmat pitkäjänteistä työtä, jonka tulokset eivät näy heti. Systemaattisella tekemisellä on kuitenkin mahdollista saavuttaa hyvät tulokset sekä orgaanisesti että maksullisen mainonnan puolella.

Mitä tarjoamme sinulle?

+ Markkinoinnin automaatio
+ HubSpot
+ Hakukoneoptimointi (SEO)
+ Hakukonemarkkinointi (SEM) ja muu mainonta
+ Sähköpostimarkkinointi
+ Digimarkkinoinnin mittaaminen ja kehittäminen

MARKKINOINNIN AUTOMAATIO

Aava & Bang – Kumppanisi markkinoinnin automaatioissa

Markkinoinnin automaatiolla tarkoitetaan sanan mukaisesti markkinoinnin toimintoja, joita voidaan automatisoida ja säästää näin markkinoijan aikaa. Yleisimpiä automatisointeja tehdäänkin muun muassa sähköpostiviesteihin ja asiakassegmentointiin. Toistuvien ja rutiiniluontoisten toimenpiteiden automatisoinnin lisäksi markkinoinnin automaatiolla on mahdollista tuottaa myynnille entistä lämpimämpiä liidejä sekä pisteyttää heidät käyttäytymisen perusteella.

Autamme sinua rakentamaan markkinoinnin automaatioita, joiden avulla varmistamme, ettei yksikään liidi jää vaille ansaitsemaansa huomiota, vaan saa jatkossakin viestejä, jotka ohjaavat ostopolulla eteenpäin.

Ota yhteyttä, niin rakennetaan teille räätälöity markkinoinnin automaatio.

HubSpot

Autamme yritystäsi kasvamaan HubSpotin avulla

HubSpot on yksi suosituimmista kasvun mahdollistavista teknologioista. HubSpotin etu on käytön helppous: yhdellä järjestelmällä hoidat sekä myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun että verkkosivujen hallinnan. Yhdessä nämä auttavat parantamaan asiakaskokemusta, yhdenmukaistamaan markkinointia ja myyntiä sekä helpottamaan raportointia.

Olemme sertifioitu HubSpot Partner (Certified Agency Partner), joten voimme auttaa myös sinua markkinoinnin ja myynnin tehostamisessa sekä HubSpotin käyttöönotossa. Autamme myös rakentamaan modernit ja hakukoneystävälliset verkkosivut HubSpotilla. Toimiakseen, inbound-markkinointi ja markkinoinnin automaatio vaativat paljon laadukasta ja kohderyhmälle suunnattua lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Tässä voimme auttaa ketterällä kuukausisopimuksella.

Ota yhteyttä keskustellaksesi lisää HubSpotin käyttöönotosta tai käytön tehostamisesta.

hakukoneoptimointi seo

HAKUKONEOPTIMOINTI (SEO)

Kamppailu hakukoneiden hyvistä sijoituksista on tämän päivän sisältötulvassa raakaa peliä. Kärkisijoille päästäkseen verkkosivun täytyy olla paitsi teknisesti ja sisällöllisesti priimaa, tulee sinne myös jatkuvasti tuottaa tuoretta ja relevanttia sisältöä. Tässä auttaa hakukoneoptimointi eli SEO (Search Engine Optimization), joka varmistaa, että tuottamanne sisällöt löytyvät eri hakukoneista.

Autamme verkkosivujesi hakukoneoptimoinnissa, jotta ne löytyvät hakukoneista niillä hakusanoilla, joilla unelma-asiakkaasi etsivät ratkaisua ongelmaansa.

HAKUKONEMARKKINOINTI (SEM) JA MUU MAINONTA

Jotta sisältösi saavat parhaan mahdollisen näkyvyyden ja tavoittavat kohderyhmäsi, tuemme sisällöntuotantoa mainonnalla. Mainonnan avulla potentiaaliset asiakkaasi löytävät palveluidesi pariin ja yrityksesi jää yhä useamman mieleen. Mainonnassa hyödynnämme laajaa kokemustamme useista eri mainosalustoista, kuten Google, Facebook, LinkedIn, Twitter ja YouTube. Tarkemmat kanavavalinnat teemme kuitenkin aina kohderyhmäsi mukaisesti saavuttaaksemme parhaat mahdolliset tulokset.

hakukonemainonta

sähköpostimarkkinointi

SÄHKÖPOSTIMARKKINOINTI

Sähköpostimarkkinointi on yhä tänä päivänä tehokas tapa tavoittaa ne ihmiset, jotka olet jo saanut markkinointisi piiriin esimerkiksi maksuttomien oppaiden, uutiskirjetilauksen tai järjestämiesi tapahtumien ansiosta. Sähköpostimarkkinointi on  myös oiva tapa muistaa ja tarjota lisäarvoa olemassa oleville asiakkaillesi. Autamme sinua rakentamaan sähköpostikampanjoita, jotka oikeasti tavoittavat kohderyhmäsi eivätkä päädy saman tien roskakoriin tai jää kiinni asiakkaasi spämmifilttereihin. Lisäksi pidämme huolen siitä, että kampanjalle on määritelty selkeät tavoitteet ja onnistumisen mittarit

DIGIMARKKINOINNIN MITTAAMINEN JA KEHITTÄMINEN

Digimarkkinoinnin hienous piilee siinä, että kaikki toimenpiteet ovat oikeasti mitattavissa ja markkinoinnin ROI helposti laskettavissa. Me uskomme vahvasti siihen, että mitä et mittaa, sitä et voi myöskään johtaa. Aloitamme yhteistyön aina yhteisten tavoitteiden sekä mittareiden määrittämisellä. Tämän pohjalta rakennamme teille dashboard-näkymän, josta voitte jatkossa seurata sovittujen mittareiden kehittymistä reaaliaikaisesti.

digimarkkinoinnin mittaaminen


KIINNOSTUITKO NÄISTÄ PALVELUISTAMME VAI ONKO HAASTEESI TOISENLAINEN? KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Katja Asikainen

Liiketoimintajohtaja, varatoimitusjohtaja

Sanna Ojala

Inbound-asiantuntija, myynti & markkinointi

Sisältömarkkinointi

Kuukausisopimuksella varmistat, että valitsemiisi kanaviin tuotetaan aidosti asiakkaallesi arvokasta ja kiinnostavaa sisältöä teksti-, kuva- tai videomuodossa.

Vaikuttavat verkkosivut ja verkkokaupat

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia verkkosivuja ja verkkokauppoja, joiden avulla saavutat liiketoimintasi tavoitteet.

Vältä digimarkkinoinnin sudenkuoppa suunnittelulla

Onnistuneiden digimarkkinointikampanjoiden ja -suunnitelmien salaisuus on yhdessä tekeminen asiakkaan kanssa. Digimarkkinointisuunnitelman tavoitteiden täytyy olla mitattavia ja realistisia. Ne eivät myöskään saa olla liian suuripiirteisiä.