Uutta intoa ja inspiraatiota yrittäjyyteen.

Bisnesvirittämö -kasvuohjelma

Kenelle Bisnesvirittämö sopii?

Ohjelma on suunnattu yksinyrittäjille ja freelancereille. Yrityksesi toimialalla ei ole väliä. Riittää että sinulla on tahtoa kehittää yritystoimintaasi sekä omaa osaamistasi. Olet kiinnostunut liiketoimintasi kehittämisestä, myynnistä, markkinoinnista, uusista kohderyhmistä, verkostoista, liiketoiminnan digitaalisten mahdollisuuksien kartoittamisesta, uusien tuotteiden konseptoinnista ja osaamisesi kaupallistamisesta.

Millaisia eväitä valmennus tarjoaa oman liiketoimintani kehittämiseen?

Valamme uskoa ja ideoita tekemiseesi motivoivan ja kasvun mahdollistavan valmennuksen, ohjauksen sekä kanssayrittäjien verkoston voimin. Yhteiset etävalmennuspäivät, striimit ja digioppimisalusta sekä kanssayrittäjiltä ja asiantuntijoilta saatu ohjaus tukevat oman potentiaalin virittämistä huippuunsa. Bisnesvirittämö -kasvuohjelma rakentuu kolmen valmennusteeman varaan: liiketoiminnan kehittäminen, digitaalisuus sekä myynti ja markkinointi.

KASVA JA KEHITY YHDESSÄ

Uusien taitojen omaksuminen vaatii aikaa ja valmennusta. Sitoutamme osallistujia kasvuun vuorovaikutteisella valmennuksella ja kanssayrittäjien verkoston tuella.

KIRKASTA LIIKEIDEASI

Kirkastamme yhdessä yrityksesi vision, ydinviestit ja tavoitteet. Opit tunnistamaan ja kartoittamaan uusia mahdollisuuksia sekä tuotteistamaan uusia tuotteita ja palveluita, jotka palvelevat asiakkaidesi tarpeita paremmin vallitsevan muutostilanteen keskellä.

VIRITÄ OSAAMISESI

Kirkastamme yhdessä osaamisesi ja paketoimme sen onnistumisiksi. Valamme uskoa ja ideoita tekemiseesi motivoivan ja kasvun mahdollistavan valmennuksen, ohjauksen sekä kanssamarkkinoijien verkoston voimin. Yhteiset etävalmennuspäivät, striimit ja digioppimisalusta sekä kanssayrittäjiltä ja asiantuntijoilta saatu ohjaus tukevat oman potentiaalin virittämistä huippuunsa.

USKO ITSEESI

Ponnista pidemmälle. Me annamme takuuvarmasti uskoa itseesi, näkökulmia omiin vahvuuksiisi ja motivaatiota kasvun vaatimaan muutokseen.

Valmennusohjelmaa luotsaa Aava & Bang

Meillä on vuosien kokemus markkinoinnin valmentamisesta, markkinoinnin tekemisestä sekä uusien digitaalisten kanavien hyödyntämisestä. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa.

300 YRITYSTÄ KASVUUN VUODESSA

Vuosittain autamme kasvuyrityksiä kirkastamaan liiketoimintansa suuntaa, kehittämään markkinointiaan tai rekrytoimaan uusia markkinoinnin osaajia. Kasvumarkkinoinnin avulla rakennetaan kestävää kasvua vahvaan yrityskulttuuriin nojaten pitäen samanaikaisesti huolta sekä uusista että nykyisistä sitoutuneista asiakkaista.

100% MUUTOSVOIMA

Jo puolen vuoden työttömyys alentaa osaajan kykyä nähdä oma arvo ja vahvuudet. Yrityksissä uraudutaan vanhoihin toimintatapoihin. Virittämö -kasvuohjelmiemme aikana vahvistuu osaamisen lisäksi myös ihmisten kyky kohdata muutos.

4,5 / 5 YLEISPALAUTE

Ei mitään turhaa huttua – valmennuksesta saatujen osaajien antamien palautteiden keskiarvo lähentelee jo loistavaa.

4,7 / 5 ASIANTUNTEMUS

Bisnesvirittämössä ei ole mitään tylsiä luentoja. Valmentajien asiantuntemus ja vuorovaikutustaidot ovat palautteiden perusteella kerrassaan mainiot.

MIKÄ MIETITYTTÄÄ? KYSY, NIIN VASTAAMME.

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja

Taru Latvala

Projektipäällikkö, valmennusohjelmat