Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Digimarkkinointi

Näkyviä tuloksia digimarkkinoinnin keinoin.

Tarjouspyyntö
Digimarkkinointi
 

Näkyviä tuloksia digimarkkinoinnin keinoin

Kamppailu asiakkaiden huomiosta on raakaa peliä. Hyvän pohjan onnistumiselle luo se, että verkkosivusto on sekä teknisesti että sisällöllisesti priimaa. Hakujen kärkisijoille ja asiakkaan sydämeen päästäkseen, on digimarkkinoinnin kaikkien keinojen kuitenkin oltava käytössä.

Verkkosisältöjen hakukoneoptimointi sekä hakukonemarkkinointi ovat molemmat pitkäjänteistä työtä, jonka tulokset eivät näy heti. Näiden lisäksi tarvitaan myös monikanavaista kampanjointia niissä kanavissa, missä kohderyhmänne parhaiten tavoittaa, ja vieläpä oikea-aikaisesti. Yhdistämällä systemaattisen ja jatkuvan tekemisen sekä kausittaisen kampanjoinnin, on mahdollista saavuttaa hyvät tulokset sekä orgaanisesti että maksullisen mainonnan puolella.

Digimarkkinoinnin tehostamiseen tarjoamme ketterää markkinoinnin kuukausipalvelua. Kuukausipalvelu voi koostua useista sisältö- ja digimarkkinoinnin toimenpiteistä ja se räätälöidään aina vastaamaan yrityksesi tarpeita ja tavoitteita.

Lue lisää markkinoinnin kuukausipalvelusta 

Tutustu digimarkkinoinnin palveluihin

Digimarkkinoinnin hienous piilee siinä, että kaikki toimenpiteet ovat oikeasti mitattavissa ja markkinoinnin ROI helposti laskettavissa. Me uskomme vahvasti siihen, että mitä et mittaa, sitä et voi myöskään johtaa. 

Digimarkkinoinnin suunnitelma

Tuloksellisen sisältö- ja digimarkkinoinnin ytimessä on hyvä suunnitelma. 

Lue lisää digimarkkinoinnin suunnitelmasta

 

Markkinoinnin automaatio

Voimme auttaa markkinoinnin automaatiojärjestelmän käyttöönotossa sekä käytön tehostamisessa.

Lue lisää markkinoinnin automaatiosta

 

Google Ads -hakusanamarkkinointi

Autamme sinua kehittämään ja saamaan tehoja irti Google Ads -mainonnasta saadaksesi parhaan mahdollisen tuoton mainontaan sijoitetulle rahalle.

Lue lisää hakusanamarkkinoinnista

 

Hakukoneoptimointi (SEO)

Autamme verkkosivujesi hakukoneoptimoinnissa, jotta ne löytyvät hakukoneista niillä hakusanoilla, joilla unelma-asiakkaasi etsivät ratkaisua ongelmaansa.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista

 

Sähköpostimarkkinointi

Autamme sinua rakentamaan sähköpostikampanjoita, jotka oikeasti tavoittavat kohderyhmäsi eivätkä päädy saman tien roskakoriin tai jää kiinni asiakkaasi spämmifilttereihin.

Lue lisää sähköpostimarkkinoinnista

 

Somemarkkinointi

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia somekampanjoita hyödyntäen laajaa kokemustamme eri mainosalustoista, kuten Facebook, Instagram, LinkedIn ja Twitter.

Lue lisää somemarkkinoinnista

 

Olemme sertifioitu Google Partner

Olemme sertifioitu Google Partner. Tämä tunnus myönnetään toimistoille, jotka täyttävät Googlen tarkat laatuvaatimukset, hallinnoivat riittävän suuria mainosbudjetteja ja ovat todistetusti toimittaneet Google-mainonnalla tuloksia asiakkailleen. 

Tehokkuutta tekemiseen digimarkkinoinnin kuukausipalvelulla

Yksittäisen kampanjan sijaan digimarkkinointia kannattaa ajatella pitkän aikavälin systemaattisena toimintana, jolla ei tavoitella pikavoittoja. Onnistuessaan, digimarkkinointi on kuitenkin tehokas tapa tavoittaa uusia kohderyhmiä ja markkinoita sekä tuottaa myynnille kuukausittain laadukkaita liidejä, jotka ovat jo osoittaneet kiinnostuksensa yritystänne kohtaan.

Lue lisää kuukausipalvelusta

Digimarkkinoinnin kuukausipalvelu
 

Opas sisältö- ja digimarkkinoinnin ulkoistamiseen

Voisiko sisältö- ja digimarkkinointi toimia juuri teidän tarpeisiinne? Toimiiko sisältö- ja digimarkkinointi B2B-markkinassa? Kannattaako sisältö- ja digimarkkinointi ulkoistaa vai tehdä itse? Mistä löytyy oikea kumppani? Miten tarjouksia kannattaa vertailla? Mitä ylipäätään ostat, kun ostat sisältö- ja digimarkkinontia? Mikäli jokin näistä kysymyksistä on pyörinyt mielessäsi, olet oikean oppaan äärellä. 

Kokosimme tämän maksuttoman oppaan avuksesi suunnistaessasi kohti tuloksellista sisältö- ja digimarkkinointia sekä oikeaa sisältö- ja digimarkkinoinnin kumppania.

Lataa opas

Opas sisältö- ja digimarkkinoinnin ulkoistamiseen
Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihin