Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

WordPress-verkkosivut ja -verkkokaupat

 

Nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut WordPressin avulla.

Tarjouspyyntö
 

Nopeat ja käyttäjäystävälliset verkkosivut – WordPressin avulla

Modernin verkkosivuston on pystyttävä vastaamaan käyttäjien odotuksiin nopeasti ja tehokkaasti. Käyttäjien huomion saaminen verkkosivuilla on kilpajuoksua, johon vaikuttavat useat tekijät. Pelkkä visuaalisuus ei yksin riitä, vaan yhtä tärkeitä elementtejä ovat latausnopeus, rakenteen selkeys, kohderyhmiä tukeva navigaatio, sisällön laatu sekä mobiili- ja hakukoneystävällisyys. Kaikki alkaa kuitenkin oikeasta alustavalinnasta. 

WordPress tarjoaa monipuolisia toiminnallisuuksia, joustavuutta ja skaalautuvan pohjan, jonka päälle rakennettu verkkosivusto ei pelkästään vangitse kävijän huomiota, vaan myös vakuuttaa tehokkuudellaan.

WordPress verkkosivujen mukautettavuus mahdollistaa verkkosivuratkaisun elävöittämisen ilman teknisiä rajoituksia. Voit päivittää sisältöäsi vaivattomasti, hallita sivustosi toimintoja sujuvasti ja laajentaa ominaisuuksiasi kattavasta, yli 50 000 lisäosan valikoimasta.

Olit sitten kokonaan uuden verkkopalveluprojektin ensimetreillä, parantamassa hakukonenäkyvyyttä tai tehostamassa suorituskykyä, WordPress-verkkosivut ja verkkopalvelutiimimme auttavat varmistamaan, että saat liiketoiminnan vaatimusten mukaan räätälöidyn ja ajan hammasta kestävän verkkosivun. Asiakkaitamme

Kreate-logo-yellow-300x80-1 AGCO_POWER_logo_liggende-lille-trekant Folka arkkitehtipalvelu Kihu 214-2149506_nokian-tyres-logo-nokian-logo-png-transparent-png MetsoOutotec_Logo_Black_RGB krogerus Honkajoki Suur-Savon Sähkö 3dformtech rock-on Fimlab POKE Jyväskylän kaupunki pisla Opa Muurikka Keskimaa pinja mustankorkea tana jyvas-parkki VV-Kuivaus Aanekoski MiTek
 

Opas verkkosivuston ostajalle

Suunnitteletko verkkosivu-uudistusta? Etsitkö oikeaa kumppania? Kilpailutatko vaihtoehtoja? Pohditko, minkälainen verkkosivusto palvelee juuri teidän yrityksenne tarpeita?

Kokosimme avuksesi verkkosivujen ostajan oppaan, joka auttaa välttämätään sudenkuopat valintaa tehdessäsi ja viitoittaa tien kohti onnistunutta verkkosivuprojektia.

Lataa verkkosivuston ostajan opas

Opas verkkosivuston ostajalle
 

WordPress on monipuolinen sisällönhallintajärjestelmä

WordPress on yksi suosituimmista sisällönhallintajärjestelmistä. Se on ketterästi mukautuva alusta, joka tarjoaa käyttäjäystävälliset työkalut verkkosisältöjen ylläpitoon, hallintaan ja optimointiin. Wordpress-verkkosivut voidaan räätälöidä vastaamaan monenlaisia tarpeita – aina henkilökohtaisesta blogista kattavaan verkkokaupparatkaisuun. WordPress-pohjaiset verkkosivut on helppo skaalata ja alusta asti mietitty jatkokehitysvalmius tukee mukautumisessa markkinoiden muutoksiin.

UI/UX suunnittelu
 

Miksi valita WordPress-verkkosivut?

WordPressin suosio verkkosivustojen sisällönhallintajärjestelmänä ei ole sattumaa. Alustan monipuolinen räätälöitävyys mahdollistaa yksilöllisten, brändin ja liiketoiminnan tavoitteiden mukaisten sivustojen luomisen. WordPressin käyttäjäystävällisyyden myötä verkkosivustosi päivittäminen ja ylläpito on intuitiivista, eikä vaadi syvällistä teknistä osaamista. WordPressin kasvava ekosysteemi tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia sivustosi jatkuvalle kehittämiselle. Lisäksi WordPress-verkkosivut ovat kustannustehokas vaihtoehto, joka auttaa säästämään sekä aikaa että rahaa.

B-211
 

Katso webinaaritallenne: WordPress vai HubSpot CMS?

Kannattaako verkkosivualustaksi valita HubSpot CMS vai WordPress? Mitä merkitystä teknologiavalinnalla on? Miten vältät tyypillisimmät mokat verkkosivu-uudistuksessa? Miten verkkosivun suunnittelussa tulee huomioida digimarkkinointi, seuranta, evästeet ja tietoturva? Webinaarissa kuulet web-kehityksen konkareilta, miten verkkosivu-uudistus viedään mallikkaasti maaliin aina suunnittelusta jatkokehitykseen, ja millaisia valintoja, sudenkuoppia ja ratkaisuja matkalle mahtuu.

Katso maksuton webinaaritallenne tästä.

Katso tallenne

katso tallenne 1-1
 

WordPress-verkkosivut vs. HubSpot-verkkosivut

Kun verkkosivu-uudistus lähestyy, on monen huulilla kysymys: valitako HubSpot CMS vai WordPress-verkkosivut? Vastaus on lyhyt ja ytimekäs: kumpi vastaa paremmin yrityksesi tarpeisiin? 

WordPress tarjoaa joustavuutta ja laajan valikoiman laajennuksia, jotka tekevät sivuston muokkaamisesta tehokasta. HubSpotin etuja ovat taas kattavammat analytiikka- ja markkinointityökalut, jotka integroituvat saumattomasti HubSpot CRM-järjestelmään. 

Kurkkaa alla oleva vertailu, joka auttaa sinua ymmärtämään molempien alustojen vahvuudet käyttöönotossa, muokattavuudessa, integraatioissa, analytiikassa, tuessa ja kustannustehokkuudessa tai lue blogistamme lisää siitä, mihin kannattaa kiinnittää huomiota julkaisualustoja vertaillessa.

Ominaisuus WordPress HubSpot CMS
Käyttöönoton helppous
Käyttäjäystävällinen ja suoraviivainen perusasennus, mutta lisäominaisuuksien käyttöönotto voi vaatia teknistä taitoa.
Tunnettu nopeasta käyttöönotosta ja helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, joka on suunnattu markkinointi- ja myyntitiimeille.
Muokattavuus
Tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, joiden ansiosta verkkosivut on helppo räätälöidä.
Sisältää mahdollisuuksia mukauttamiseen, mutta on suunniteltu vahvemmin vakioratkaisuja ja integraatioita varten.
Integraatiot
Sisältää laajan valikoiman kolmannen osapuolen lisäosia ja työkaluja integrointiin.
Vahvat sisäänrakennetut integraatiot HubSpotin omiin työkaluihin sekä valikoituihin kolmannen osapuolen palveluihin.
Analytiikka
Ei sisällä sisäänrakennettua analytiikkaa, mutta edistyneempiin analyyseihin on tarjolla lisäosia ja ulkopuolisia työkaluja.
Kattava analytiikka ja raportointi sisäänrakennettuna, keskittyen erityisesti asiakkaan ostopolkuun.
Tuki
Yhteisöpohjainen tuki ja mahdollisuus palkata asiantuntijoita.
Laadukas, omistautunut asiakastuki ja koulutusresurssit.
Ylläpito
Vaatii säännöllistä ylläpitoa, päivityksiä ja tietoturvaseurantaa.
Huoleton ylläpito, jossa monet toiminnot ovat automatisoituja.
Kustannustehokkuus
Maksuton perusalusta, mutta lisäkustannuksia voi syntyä esimerkiksi lisäosista, palvelinalustasta ja asiantuntijapalveluista.
Kuukausi- tai vuosimaksullinen alusta, joka tarjoaa kustannustehoa erityisesti yhdistettynä muihin HubSpotin palveluihin.
 

WordPress ja HubSpot edustavat kahta erilaista filosofiaa verkkosivujen rakentamisessa. WordPressin vahvuuksia ovat vapaus ja muokattavuus, jonka yhteisö ja lisäosat mahdollistavat. HubSpotin integroitu alusta ja sen ympärille rakennetut markkinointi- ja myyntityökalut sen sijaan tarjoavat voittamattoman saumattomuuden. Vaikka HubSpot-verkkosivut häviävät WordPressille tietyissä räätälöintimahdollisuuksissa, niiden vahvuus on nopea ja helppo köyttöönotto.

Yksi mahdollisuus on ottaa käyttöön kummankin alustan parhaat puolet. Voit esimerkiksi käyttää WordPressiä räätälöityyn sisällönhallintaan ja verkkosivuston luomiseen, samalla hyödyntäen HubSpotin blogi- ja CRM-ominaisuuksia sekä automaatiotyökaluja markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen.

Lue lisää HubSpot-verkkosivuista

 

WordPress-verkkosivujen jatkokehitys ja optimointi

Verkkosivuston elinkaari ei suinkaan pääty julkaisupäivään, vaan matka jatkuu pitkälle julkaisun jälkeenkin. Menestys riippuu kyvystä mukautua ja kehittyä jatkuvasti. 

Sivuston jatkokehitys sekä konversio-optimointi ovat keskeinen osa palveluitamme, jossa analysoimme kävijöiden käyttäytymistä yhdessä asiakkaan kanssa ja teemme strategisia muutoksia suunnittelussa sekä sisällössä, jotka parantavat käyttäjäkokemusta ja lisäävät sitoutumista.

B-148
 

Mitä WordPress-verkkosivut maksavat?

Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu on avainasemassa, kun valitset oikeaa kumppania verkkosivuprojektiisi. Hinnoittelumme on suunniteltu tarjoamaan joustavuutta ja arvoa jokaiselle budjetille. Paketit sisältävät kaiken tarvittavan perustason verkkosivustosta aina kattaviin verkkokaupparatkaisuihin. Pyydä tarjous, niin räätälöimme palvelupaketin vastaamaan täydellisesti liiketoimintasi tarpeita.

S-paketti M-paketti L-paketti

Soveltuvuus: Pienimuotoiset projektit, kuten yksinkertaiset yrityssivustot, perustason verkkosivut. Ihanteellinen aloitteleville yrityksille tai projekteille, jotka vaativat perustason verkkoläsnäoloa.

Esimerkki projektin vaiheista:

 1. Aloitustyöpaja & määrittely: Asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen, tavoitteiden asettaminen, nykytila- ja hakusana-analyysi.
 2. Rakenteen mallinnus: Selkeä ja yksinkertainen sivustorakenne, perusnavigaatio.
 3. Käyttöliittymäsuunnittelu: Responsiivinen design, perustason UI-elementit.
 4. Toteutus: WordPress-standardien mukainen kehitys tai laajennuksien käyttöönotto ja hyödyntäminen.
 5. Käyttöönotto: Sivuston julkaisu, peruskoulutus hallinnointiin.

Soveltuvuus: Keskisuuret projektit, jotka vaativat laajempaa sisältöä ja toiminnallisuutta. Sopii yrityksille, jotka tarvitsevat monipuolisempia verkkosivuja esimerkiksi integroitujen järjestelmien, portfoliosivujen tai kevyiden verkkokauppojen muodossa.

Esimerkki projektin vaiheista:

 1. Laajempi aloitustyöpaja & määrittely: Yksityiskohtainen tarvekartoitus, räätälöity strategia, nykytila- ja hakusana-analyysi.
 2. Laajempi sisällön ja rakenteen mallinnus: Monipuolinen navigaatio, erikoissivut (esim. laskuri, portfolio).
 3. Edistynyt käyttöliittymäsuunnittelu: Mukautettu UI/UX, interaktiiviset elementit.
 4. Monipuolinen toteutus: Mukautetut toiminnot, laajennukset, SEO-optimointi.
 5. Kattava käyttöönotto: Testaus, optimointi, koulutus ja tuki.

Soveltuvuus: Laajat, monimutkaiset projektit, kuten suurten yritysten verkkosivustot tai kattavat verkkokaupat. Tarkoitettu organisaatioille, jotka vaativat erittäin räätälöityjä ratkaisuja, monipuolista sisältöä ja korkeatasoisia toiminnallisuuksia.

Esimerkki projektin vaiheista:

 1. Laaja aloitustyöpaja & tekninen määrittely: Syvällinen analyysi, vaativat toiminnalliset vaatimukset.
 2. Kattava sisällön ja rakenteen mallinnus: Monimutkainen sivustorakenne, dynaamiset toiminnot.
 3. Edistynyt käyttöliittymäsuunnittelu: Mukautettu UI/UX, interaktiiviset elementit.
 4. Vaativa toteutus: Monipuoliset integraatiot, erikoismodulit, laaja-alainen kehitystyö.
 5. Erikoistunut käyttöönotto: Perusteellinen testaus, suorituskyvyn optimointi, pitkäaikainen tuki ja ylläpito.
5 000 – 10 000 €
10 000 – 30 000 €
Yli 30 000 €
 

Usein kysytyt kysymykset WordPress-verkkosivuista (FAQ)

Onko sinulla kysymyksiä WordPressin käytöstä, hakukoneoptimoinnista tai teknisestä SEO:sta?

Tähän osioon olemme koonneet vastaukset yleisimpiin kysymyksiin. Lue, miten WordPress tukee sivustosi nopeutta, turvallisuutta, responsiivisuutta ja saavutettavuutta.

aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihinSisällön hakukoneoptimointi askel askeleelta – tee ainakin nämä!

Sisällön hakukoneoptimointi eli tuttavallisemmin SEO (Search Engine Optimization) auttaa asiakastasi löytämään...

5+1 askelta toimivaan tekoälystrategiaan

Järjestimme pari viikkoa sitten webinaarin aiheella “Hyvästi tekoälyhype, tervetuloa tekoälystrategia ja webinaarin...

Tekoäly ja tekijänoikeudet markkinoinnissa – uudet säännöt luovalla alalla

Kuten aiemmassa blogissani kirjoitin, tuo suuri voima mukanaan suuren vastuun. Tekoäly on tuonut markkinointiin...