Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

HubSpot

Markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehostamiseen.

Tarjouspyyntö
 

Kasva HubSpotin avulla

HubSpot on työkaluna monelle markkinoijalle jo varsin tuttu, eikä sen suosio tunnu horjuvan. Tutkimuksetkin sen osoittavat, HubSpot on valittu useaan otteeseen parhaaksi markkinoinnin automaatiojärjestelmäksi. HubSpot on toki paljon muutakin ja siksi työkaluun luottaa jo yli 143 000 asiakasta yli 120 maassa.

HubSpotin selkeä ero muihin teknologioihin verrattuna on sen käytön helppous: yhdellä järjestelmällä hoidat sekä myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun että verkkosivujen hallinnan. Yhdessä nämä auttavat parantamaan asiakaskokemusta, yhdenmukaistamaan markkinointia ja myyntiä sekä helpottamaan raportointia. HubSpot koostaa kaikki markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun toimenpiteet sekä tulokset selkeille dashboard-näkymille ilman, että raportteja täytyy koostaa tai käydä katsomassa useasta eri järjestelmästä.

HubSpotin avulla todennat markkinoinnin ja myynnin vaikuttavuuden: paljonko tietty kampanja on tuottanut euroja tai montako liidiä olette kääntäneet asiakkaiksi tämän vuoden aikana. Voitte seurata reaaliaikaisesti, paljonko myyntiputkessa on tarjouksia kullakin myyjällä tai kuinka nopeasti asiakaspalvelunne on pystynyt reagoimaan saapuneisiin palvelupyyntöihin.

Huomioitavaa on, että toimiakseen, inbound-markkinointi ja markkinoinnin automaatio vaativat paljon laadukasta ja kohderyhmälle suunnattua, lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Tässä voimme auttaa ketterällä kuukausipalvelulla.

Lue lisää kuukausipalvelusta 

HubSpot Solutions Partner

Olemme sertifioitu HubSpot Gold Solutions Partner, joten voimme auttaa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehostamisessa sekä HubSpotin käyttöönotossa. Lisäksi autamme rakentamaan modernit ja hakukoneystävälliset HubSpot-verkkosivut.

HubSpot Gold Solutions Partner
 

HubSpotin keskeisimmät hyödyt:YKSI JÄRJESTELMÄ

HubSpot yhdistää markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työkalut yhteen samaan järjestelmään.

ASIAKASKOKEMUS

HubSpotin avulla kaiken tekemisen keskiössä on asiakas ja hänen kokemuksensa. 

KASVU

HubSpot mahdollistaa paitsi asiakaskokemuksen, myös koko liiketoiminnan kasvun ja skaalautuu tarpeidenne mukaisesti.

 

HubSpot Marketing

HubSpot Marketing Hub on markkinoijan paras kaveri. Sen avulla tavoitat oikean kohderyhmän, konvertoit verkkosivukävijät liideiksi, hoivaat ja ohjaat heidät ostopolullaan eteenpäin aina asiakkaaksi saakka sekä toteutat kokonaisia imbound- ja abm-kampanjoita – yhdessä, helppokäyttöisessä järjestelmässä.

Lue lisää markkinoinnin automaatiosta

 

 

HubSpot Sales

HubSpot Sales Hub on helppokäyttöinen CRM-järjestelmä, joka auttaa myyntitiimejä kotiuttamaan kauppoja, syventämään asiakassuhteita sekä hallinnoimaan myyntiputkiaa entistä tehokkaammin – yhdessä, helppokäyttöisessä järjestelmässä. 

Lue tositarina myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä

 

 

HubSpot Service

HubSpot Service Hub on asiakaspalvelun työkalu, joka auttaa syventämään asiakassuhteita sekä tehostamaan tiimin toimintaa. Service Hub on helppokäyttöinen ja saumattomasti yhteydessä HubSpotin CRM-järjestelmään, jonka keskiössä on asiakas. HubSpot Service Hubin avulla pystyt tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua ja näin takaamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. 

 

 

HubSpot CMS

HubSpot CMS Hub on toiminnallisuuksiltaan paljon enemmän kuin pelkkä verkkosivu. Hubspot Content Management System yhdistettynä jo pelkästään HubSpotin CRM-järjestelmään auttaa parantamaan asiakaskokemusta, yhdenmukaistamaan markkinointia ja myyntiä sekä helpottamaan raportointia. CMS Hubin avulla tuska verkkosivuston hallinnasta poistuu. Se mahdollistaa keskittymisen kasvuun johtavan sisällön, kampanjoiden ja asiakaskokemuksen rakentamiseen.

Lue lisää verkkosivutoteutuksistamme

HubSpot CMS Hub
 

HubSpot käyttöönotto, koulutus & konsultointi

Olemme HubSpot Solutions Partner ja voimme auttaa paitsi HubSpotin onnistuneessa käyttöönotossa, myös koulutuksessa sekä konsultoinnissa. Annamme mielellämme sparrausta ja vinkkejä HubSpotin käytön tehostamiseen sekä esimerkiksi uusien ominaisuuksien hyödyntämiseen.

HubSpot käyttöönotto, koulutus & konsultointi
Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihinGoogle Consent Mode V2: markkinoijan opas

Google Consent Mode nousi kaikkien markkinoijien huulille viimeistään alkuvuodesta 2024, kun Google Analytics -tilit...

Googlen hakukoneen toimintaperiaatteet julki – mitä nyt?

Googlen tietovuoto toi julkisuuteen hakutuloksiin vaikuttavia muuttujia, joista aiemmin on kuultu ristiriitaisia...

Generatiivinen tekoäly ja hakukoneoptimointi – uhka vai mahdollisuus

Tekoäly on muuttanut markkinoinnin kenttää monin tavoin, eikä hakukoneoptimointi tule jäämään sen ulkopuolelle. Viime...