Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

3 minuutin lukuaika

Miksi Aava & Bang on yksi Suomen parhaista työpaikoista? Me kerromme!

Featured Image
Saimme Great Place to Work -sertifikaatin jo elokuussa 2019 ja osallistuimme myös Great Place to Work 2020-kilpailuun, jossa nappasimme pienten organisaatioiden-kategorian voiton! Mikä tekee Aava & Bangista yhden Suomen parhaista työpaikoista? Kukapa sen paremmin kertoisi kuin omat työntekijämme, joten päästetään heidät ääneen!


Anna-Kaisa Reed, AD

"Olen ollut Aava & Bangillä töissä kohta 14 vuotta, hui! Mietin välillä, että pitäiskö tässä kuitenkin ryhtyä "rakentamaan uraa" ja katsella vähän muuallekin, mutta en ole malttanut. Täällä on jatkuvasti päässyt kehittämään omaa osaamista ja työpaikka on muuttunut sopivassa tahdissa tässä ympärilläni, eli uusia mahdollisuuksia, uusia työkavereita ja kiinnostavia työtehtäviä on ollut tarjolla koko ajan. Ja kasvun myötä ollaan koko ajan menossa mielenkiintoisempaan suuntaan, ja esimerkiksi esimiestyötä ollaan päästy tiimien kasvun kautta kehittämään kunnolla."
- Anna-Kaisa Reed, ADVilja Laaksonen, Liiketoimintajohtaja

"Meillä on perhemäinen yhteisö ja aito tahto onnistua yhdessä. Upeista, persoonallisista ja ihanan erilaisista yksilöistä on rakentunut yhteisö, joka on aidosti vahvempi kuin sen yksittäisten tekijöiden summa. Käytävillä kupliva nauru, toistemme tsemppaaminen sekä rakkauden ja välittämisen ilmapiiri on käsin kosketeltavaa – osallistuu yhteisiin tapaamisiin sitten kasvokkain tai etänä. Meillä pidetään huolta siitä, että selviämme kaikesta yhdessä. Innostava ilmapiiri puolestaan motivoi antamaan parhaansa. Siksi Aava & Bang on meille paras työpaikka."
- Vilja Laaksonen, Liiketoimintajohtaja

Sampo Soininen, Digimarkkinointitrainee
"Parasta Aava & Bangilla on ollut se, että alusta lähtien on ollaan annettu vapaus toteuttaa omia tehtäviä parhaaksi katsomalla tavalla. Missään vaiheessa ei ole sanottu, että tee tämä asia juuri tällä tavalla, vaan asiantuntijoille jätetään vastuu toteuttamisesta. Mulle on tärkeää, että pääsen johtamaan omaa työtäni. Toisaalta täällä saa aina kysyä apua, jos jää jumiin johonkin. Ihmiset haluaa täällä ihan oikeasti auttaa toisia eteenpäin."
- Sampo Soininen, Digimarkkinoinnin asiantuntija

Jouni Sutinen, Digistrategi

"Parhaan työpaikan Aava & Bangistä tekee se, että täällä aidosti välitetään työkavereista niin työssä kuin työpaikan ulkopuolellakin. Lisäksi jokaista yksilöä tuetaan siihen suuntaan, jonne haluat työuraasi vievän."
- Jouni Sutinen, Digistrategi

Jenna Ter Berg, Projektipäällikkö

"Täällä saa olla ihminen ja sitä mitä on, niin siitä lähdetään ammentamaan ja mille rakennetaan. Täällä on erityisen hyvä olla, koska koen että mulle on suotu pala tätä tonttia jossa myllertää, oppia ja onnistua ja sitten vielä kun siihen mylläämiseen saa loistavaa tukea huiman osaavilta esimiehiltä ja sydämellisiltä kollegoilta, jotka kääntää kaikki sössimisetkin voitoiksi, niin ei voi kun kiittää, että saa olla tässä mukana. Myös kaikkien positiivisuutta saa ihmetellä ja ihastella päivittäin ja se on tosi kantava asenne. Varmaan se inhimillisyys tässä porukassa ja se että sitä voidaan olla myös asiakkaille on se miksi tämä on aika hemmetin loistokas paikka olla töissä." 
- Jenna Ter Berg, Projektipäällikkö

Mirva Jokilehto, Myyntispesialisti
"Bangilla ihmiset saavat olla ja tehdä töitä aidosti omana itsenään, eikä tähän porukkaan istuakseen tarvitse ottaa mitään roolia itselleen. Kaikkien työpanosta arvostetaan, kukaan ei istu norsunluutornissa muita ohjeistaen vaan teemme kaikki töitä yhtenä rintamana, tittelistä viis. Kaikilla on vapaus & vastuu suunnitella omaa työtään osana elämän kokonaisuutta, sillä meillä ymmärretään, ettei työ ole
ainoa mielessä liikkuva asia. Kaikkien meidän elämässä on paljon muutakin ja niin pitää ollakin! Meillä niitä arvostetaan ja toteuttamista tuetaan."
- Mirva Jokilehto, Myyntispesialisti

Laura Moilanen, Projektipäällikkö
"Aava & Bangista ei voi puhua työpaikkana mainitsematta näitä ihmisiä ja tätä perheen omaista yhteisöä, joka täällä on. Meillä välitetään aidosti, luotetaan rohkeasti, kannustetaan ja kokeillaan. Meillä uskalletaan tarttua epäkohtiin ja jokainen on aidosti sitoutunut tekemään päivittäin töitä sen eteen, että tämä on entistä parempi työpaikka meille ja yhteistyökumppani meidän asiakkaille. Täällä ei tee joku, täällä tehdään me.  Matkan varrella olen päässyt vaikuttamaan työni sisältöön omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden pohjalta ja saanut myös vastuuta ja vapauksia toteuttaa työtäni omalla tavallani. Me eletään päivittäin todeksi meidän visiota tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa ja se jos mikä on hienoa!" 
- Laura Moilanen, Projektipäällikkö

Emilia Vanhatapio, Sisältömarkkinoinnin asiantuntija
"Ai miksi Aava & Bang on Suomen paras työpaikka? Siitä voisi kirjoittaa vaikka romaanin, mutta ehkä se tärkein tiivistyy meidän ihmisiin, yrityskulttuurin ja yhdessä tekemiseen. Täällä oikeasti tuntee tekevänsä työtä, jolla on merkitys. Se inspiroi joka päivä painamaan hommia yhdessä eteenpäin, kun tietää, että tässä tehdään parhaillaan suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Ei mikään vaatimaton visio, mutta kuvaa hyvin sitä, että täällä uskalletaan tavoitella korkealle ja uskotaan siihen onnistumiseen. Rakkauden ja välittämisen ilmapiiri luo sellaisen ympäristön, että voi olla 110% oma itsensä ja töistä on saanut paljon ystäviä, joiden kanssa viettää aikaa myös vapaa-ajalla. Lisäksi täällä saa oppia ja kehittyä - vastuuta annetaan sille, joka sitä haluaa, mutta toisaalta tiimi on aina tukena!"
- Emilia Vanhatapio, Sisältömarkkinoinnin asiantuntija

Tommi Niukkanen, Ohjaaja, Käsikirjoittaja, Leikkaaja
"Mun mielestä A&B:llä on mukava olla töissä, koska täällä on parhaat mahdolliset työkaverit. Me ollaan kuin perhe. Kaikki saavat olla juuri semmoisia kuin ovat. Tässä porukassa on tosi helppoa ja luontevaa jakaa kaikki, niin surut kuin ilotkin! Täällä myös vallitsee luottamuksen ja turvallisuuden ilmapiiri. Se vapaus tehdä työtehtävänsä vaikkapa kotoa, kunhan hommat tulee hoidetuksi. Täällä otetaan myös arjen haasteet huomioon. Jos lapsesi sairastuu, asiat järjestetään niin, että voit hyvillä ja luottavaisin mielin jäädä kotiin. Täällä vallitsee "kaveria ei jätetä" mentaliteetti. Apua ei välttämättä tarvitse edes pyytää, kun tiimi on valmiina auttamaan. Täällä pidetään perinteistä kiinni. Kaikkien syntymäpäivät juhlitaan. Yhteistä ajanvietettä työajan ulkopuolelle järjestetään. Viikon onnistujan äänestetään porukalla ja palkitaan. Meistä pidetään huolta niin työntekijöinä kuin myös ihmisinä." 
- Tommi Niukkanen, Ohjaaja, Käsikirjoittaja, Leikkaaja

Hyvä työntekijäkokemus rakentaa myös hyvän asiakaskokemuksen. Me Aava & Bangilla olemme tehneet pitkäjänteistä työtä yrityskulttuurin ja työntekijäkokemuksen kehittämiseksi, ja se palkittiin viime kuussa Great Place to Work -voitolla. Käy lukemassa lisää täältä! Työ ei tietenkään lopu tähän, vaan haluamme jatkossakin varmistaa, että Aava & Bang on paras mahdollinen työpaikka sekä nykyisille että tuleville bangilaisille.

Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin!

Sotkevatko arvot bisneksen?

Sotkevatko arvot bisneksen?

Miksi keskustelu arvoista herättää niin paljon tunteita, pelkoja ja ristiriitoja työyhteisöissä? Työyhteisön kulttuuri nojautuu työpaikan arvoihin –...

Read More
Aava & Bang sai tunnustusta yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista Great Place to Work® -listauksessa.

Aava & Bang sai tunnustusta yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista Great Place to Work® -listauksessa.

Systemaattinen ja pitkäjänteinen työ vahvan yrityskulttuurin rakentamiseksi näkyy Aava & Bangin menestyksessä Great Place to Work® Euroopan parhaat...

Read More
Markkinointijohtaja, tämän yksinkertaisen mallin avulla onnistut markkinoinnin mittaamisessa

Markkinointijohtaja, tämän yksinkertaisen mallin avulla onnistut markkinoinnin mittaamisessa

Mittaamisen pyhä yksinkertaisuus – vai sittenkin monimutkaisuus? Markkinoinnin ja viestinnän mittaaminen on mennyt viimeisen 10 vuoden aikana...

Read More