Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

1 minuutin lukuaika

Lahjapaketissa markkinointitoimisto

Featured Image

Meidän kotitoimistoilla on käynyt kova kuhina, vilske ja vipinä kun olemme pohtineet poikkeuksellista joululahjaa poikkeukselliseen vuoteen. Mitä antaa lahjaksi vuonna, joka on ollut monen suuntaan äärimmäisen ankara? Asiakkaistamme jokainen olisi ansainnut valtavan lahjapaketin, lämpimiä halauksia ja huolettomamman ensi vuoden. Toisaalta sekään ei tuntuisi riittävältä kiitokselta siitä työstä ja niistä panostuksista, mitä he ovat kukin omilla tahoillaan vapaalla ja työssä tehneet. Mitä merkityksellistä me voisimme lahjapakettiin kääriä?

Siitä se ajatus sitten lähti. 🎄

Yksi toimintaamme vahvasti ohjaavista arvoista, välitetään toisistamme, on ollut jokaisen Bangilaisen huulilla tänä vuonna ja sitä pyöriteltiin mielessä myös lahjakääreitä kaapin syövereistä kaivellessa. On sanomattakin selvää, että tänä vuonna välittämistä on todella tarvittu, eikä pienestä onnen kantamoisestakaan haittaa olisi ollut. Siinä merkitykselliset asiat, jotka halusimme lahjapaperiin kääriä. Onnen kantamoinen sekä kokonaisen markkinointitoimiston verran välittämistä.

markkinointitoimisto lahjapaketissa. 🎁

Perinteisten joulumuistamisten sijaan lahjoitamme tänä poikkeuksellisena vuonna työaikaamme tammikuussa 2021 yhdelle yritykselle, järjestölle, yhdistykselle tai säätiölle, jota kulunut vuosi on koetellut. Uudistamme veloituksetta vuoden 2021 markkinointisuunnitelman ja jalkautamme siitä myynnin tai markkinoinnin kampanjan kohti asetettuja tavoitteita.

Lahjatoiveet voi toimittaa 14.12. mennessä minulle sähköpostitse osoitteeseen laura.moilanen@bang.fi. Toivomme, että kerrot toiveessasi lyhyesti siitä, miten vallitseva tilanne on vaikuttanut toimintaanne. Julkaisemme joululahjamme saajan perusteluineen kanavissamme maanantaina 21.12. ja hommiin ryhdytään yhteisvoimin tammikuussa 2021. Voisimmeko olla toivottu lahja juuri teidän joulukuusen alle tänä vuonna?

Jouluhaaste on heitetty. ✨

Toivomme, että pystymme lahjamme avulla innostamaan myös muita välittämään. Toisella tärkeällä arvollamme, onnistutaan yhdessä, on nimittäin vähintäänkin yhtä merkittävä rooli tänä vuonna. Vinkkaa siis lahjastamme sitä tarvitsevalle tai lähde itse mukaan talkoisiin. Nyt on kaikkien vuoro välittää!

Kirjoittaja: Laura Moilanen

Katso kaikki blogikirjoitukset

LinkedIn

Ideoinnista apua vaikuttavampaan markkinointiin

Ideoinnista apua vaikuttavampaan markkinointiin

Usein luullaan, että parhaat ideat syntyvät itsestään. Kun vähän mietiskelee ja odottelee, pulpahtavat ideat päähän. Harvoin ideointiprosessi...

Read More
Google Consent Mode V2: markkinoijan opas

Google Consent Mode V2: markkinoijan opas

Google Consent Mode nousi kaikkien markkinoijien huulille viimeistään alkuvuodesta 2024, kun Google Analytics -tilit varoittivat ensi kertaa sen...

Read More
Scifiä liike-elämään eli mitä Star Trek opetti minulle voittavasta yrityskulttuurista?

Scifiä liike-elämään eli mitä Star Trek opetti minulle voittavasta yrityskulttuurista?

Kun aloin aikuisiällä ahmia Star Trek Next Generation -sarjaa (aka. TNG), olin myyty. Vuosina 1987–1994 ilmestyneen, sir Patrick Stewartin ja...

Read More