1 minuutin lukuaika

Aava & Bang Rekrygaalan finaaliin – yritys ehdolla vuoden työnantajabrändiksi

Featured Image

Aava & Bang Oy on valittu vuoden 2021 Rekrygaalan finaaliin ja on ehdolla vuoden 2021 työnantajabrändiksi.

Rekrygaalassa palkitaan vuosittain rekrytointialan parhaat teot ja tekijät. Tänä vuonna alan onnistumisia juhlitaan torstaina 4.11.2021. Palkinnot jaetaan viidessä eri kategoriassa; vuoden rekrytointiteko, paras rekrytointikampanja, vuoden rekrytointialan kehittäjä, vuoden rekrytoija sekä vuoden työnantajabrändi.

Palkinto on kansallisesti tunnettu tunnustus hyvästä työstä rekrytointialalla. Gaalan yhteistyökumppaneina toimii Henry ry, HPL (henkilöstöpalveluyritysten liitto) ja Työ- ja elinkeinoministeriö, josta tapahtuman suojelijana toimii työministeri Tuula Haatainen.

RG-blogibanneri3

Uutisen finaalipaikasta vastaanottivat Aava & Bangin henkilöstöjohtaja Hanne-Mari Miskala sekä liiketoimintajohtajat Katja Asikainen sekä Vilja Laaksonen. Kuva: Tommi Haapaniemi / Duunitori

Pitkäjänteistä ja strategista brändityötä 

Palkinto vuoden työnantajabrändistä annetaan työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista brändityötä, ei niinkään yksittäisiä kampanjoita.

Rekrygaalan tuomaristo koostuu rekrytointiin perehtynyneistä liike-elämän ammattilaisista.

Tänä vuonna tuomaristossa vaikuttavat Niina Nurmi (Head of HR, Pemamek ja vuoden rekrytoija 2020), Hanna Järvinen (HR Manager, Neste Oyj), Toni Koskinen (Managing Partner, Founding Partner, HRS Advisors), Tiina Korhonen  (Director, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto), Aki Ahlroth (Työelämäaktivisti, Leadelight), Susanna Rantanen (CEO & Co-founder, Emine), Hanna Hiekkamies (Senior Vice President, Group Sustainability, Valio), Samu Hällfors (CEO, Framery Acoustics) ja Markku Techam (Business Director, Manpower Finland).

Vahva työnantajabrändi rakentuu sisältä ulospäin

Aava & Bangilla on otettu uutinen finaalipaikasta iloisena vastaan. Aava & Bangin työnantajabrändin ytimessä on tahto elää niinkuin opettaa ja menestyksen pohjalla on kulttuurin ytimen selkeä määrittäminen, työntekijöiden vahva osallistaminen sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän systemaattisuus. Vahva työnantajabrändi rakentuu sisältä ulospäin.

Nouseminen tällaiseen finalistijoukkoon on todella iso tunnustus meille. Vuosien varrella kaiken kehitystyön avain on ollut tiivis yhteispeli henkilöstön kanssa, aitojen sisäisten vahvuustekijöiden tunnistaminen ja viestinnän systemaattisuus. Haluamme viedä meille kertynyttä osaamista laajemmin pk-yrityskenttään, sillä uskomme, että työelämän iso muutos lähtee juuri noiden yritysten työntekijäkokemuksen vahvistamisesta”, tiivistää henkilöstöjohtaja Hanne-Mari Miskala.

Aava & Bang onnittelee lämpimästi kaikkia rekrygaalan finalisteja ja on otettu finaalipaikastaan Goforen ja Solitan rinnalla. Parempaa työelämää rakennetaan yhdessä!

Asiakaslähtöisen B2B-brändin rakentaminen, osa 3: Kilpailuedun ja asiakasarvon löytäminen

Mikä on kilpailukyvyn ja kilpailuedun ero? Mitä asiakasarvo tarkoittaa? Asikakaslähtöisen B2B-brändin rakentamiseen keskittyvän blogisarjan...

Read More

1 min read

Asiakaslähtöisen B2B-brändin rakentaminen, osa 2: Visio ja missio

“Yrityksemme visiona on olla toimialan suurin, johtavin ja innovatiivisin!” Kun yritys lähtee viestinnällistämään uudistunutta strategiaansa tai...

Read More