Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

1 minuutin lukuaika

Aava & Bang Rekrygaalan finaaliin – yritys ehdolla vuoden työnantajabrändiksi

Featured Image

Aava & Bang Oy on valittu vuoden 2021 Rekrygaalan finaaliin ja on ehdolla vuoden 2021 työnantajabrändiksi.

Rekrygaalassa palkitaan vuosittain rekrytointialan parhaat teot ja tekijät. Tänä vuonna alan onnistumisia juhlitaan torstaina 4.11.2021. Palkinnot jaetaan viidessä eri kategoriassa; vuoden rekrytointiteko, paras rekrytointikampanja, vuoden rekrytointialan kehittäjä, vuoden rekrytoija sekä vuoden työnantajabrändi.

Palkinto on kansallisesti tunnettu tunnustus hyvästä työstä rekrytointialalla. Gaalan yhteistyökumppaneina toimii Henry ry, HPL (henkilöstöpalveluyritysten liitto) ja Työ- ja elinkeinoministeriö, josta tapahtuman suojelijana toimii työministeri Tuula Haatainen.

RG-blogibanneri3

Uutisen finaalipaikasta vastaanottivat Aava & Bangin henkilöstöjohtaja Hanne-Mari Miskala sekä liiketoimintajohtajat Katja Asikainen sekä Vilja Laaksonen. Kuva: Tommi Haapaniemi / Duunitori

Pitkäjänteistä ja strategista brändityötä 

Palkinto vuoden työnantajabrändistä annetaan työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista brändityötä, ei niinkään yksittäisiä kampanjoita.

Rekrygaalan tuomaristo koostuu rekrytointiin perehtynyneistä liike-elämän ammattilaisista.

Tänä vuonna tuomaristossa vaikuttavat Niina Nurmi (Head of HR, Pemamek ja vuoden rekrytoija 2020), Hanna Järvinen (HR Manager, Neste Oyj), Toni Koskinen (Managing Partner, Founding Partner, HRS Advisors), Tiina Korhonen  (Director, Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimisto), Aki Ahlroth (Työelämäaktivisti, Leadelight), Susanna Rantanen (CEO & Co-founder, Emine), Hanna Hiekkamies (Senior Vice President, Group Sustainability, Valio), Samu Hällfors (CEO, Framery Acoustics) ja Markku Techam (Business Director, Manpower Finland).

Vahva työnantajabrändi rakentuu sisältä ulospäin

Aava & Bangilla on otettu uutinen finaalipaikasta iloisena vastaan. Aava & Bangin työnantajabrändin ytimessä on tahto elää niinkuin opettaa ja menestyksen pohjalla on kulttuurin ytimen selkeä määrittäminen, työntekijöiden vahva osallistaminen sekä sisäisen ja ulkoisen viestinnän systemaattisuus. Vahva työnantajabrändi rakentuu sisältä ulospäin.

Nouseminen tällaiseen finalistijoukkoon on todella iso tunnustus meille. Vuosien varrella kaiken kehitystyön avain on ollut tiivis yhteispeli henkilöstön kanssa, aitojen sisäisten vahvuustekijöiden tunnistaminen ja viestinnän systemaattisuus. Haluamme viedä meille kertynyttä osaamista laajemmin pk-yrityskenttään, sillä uskomme, että työelämän iso muutos lähtee juuri noiden yritysten työntekijäkokemuksen vahvistamisesta”, tiivistää henkilöstöjohtaja Hanne-Mari Miskala.

Aava & Bang onnittelee lämpimästi kaikkia rekrygaalan finalisteja ja on otettu finaalipaikastaan Goforen ja Solitan rinnalla. Parempaa työelämää rakennetaan yhdessä!

Mikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Mikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Usein markkinoinnin tärkein tavoite on tuottaa myynnille lisää laadukkaita, valittua kohderyhmää edustavia liidejä. Tällöin markkinointi tahkoo...

Read More
Kun yrityskulttuuri on aidosti monimuotoinen, voi siihen kiinnittyä eri elämäntilanteissa

Kun yrityskulttuuri on aidosti monimuotoinen, voi siihen kiinnittyä eri elämäntilanteissa

Monimuotoisuutta voi ilmentää työyhteisön toimintatavoissa, arvoissa ja kulttuurissa monella eri tavalla. Lapset mukaan töihin -päivä 24. marraskuuta...

Read More
Parempaa työelämää etsimässä: työhyvinvointia resilienssin vahvistamisella

Parempaa työelämää etsimässä: työhyvinvointia resilienssin vahvistamisella

Google löytää 0,21 sekunnissa sanalle resilienssi 97 700 hakutulosta. Kyseessä ei siis missään nimessä ole uudenkarhea aihe, josta ei olisi jo...

Read More