Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

1 minuutin lukuaika

Aava & Bang ja Kuubi ykkössijalle Vega Digital Awardsissa Metson videotuotannolla

Featured Image

Saimme kuulla viime viikolla upeita uutisia, kun yhteistyössä Kuubin kanssa toteutettu Metso Lokotrack® EC Range Teaser -videotuotanto palkittiin kansainvälisissä Vega Digital Awardseissa kultaisella pystillä. 

Palkittu video on tehty yhteistyössä Kuubin kanssa Metsolle Lokotrack® EC -sarjan lanseeraukseen. Lokotrack® EC -sarja edustaa Metson seuraavan sukupolven mobiilimurskaimia, jotka Metso halusi esitellä Las Vegasin 2023 ConExpossa. Videon tavoitteena oli erottua joukosta käyttämällä ylellistä ja salaperäistä visuaalista kieltä, jota murskausalalla harvoin nähdään. 


Teaserillä haluttiin herättää kiinnostusta korostamalla koneiden yksityiskohtia – paljastamatta kuitenkaan liikaa, sillä tuotevalikoima lanseerataan kokonaisuudessaan ensi keväänä. Teaseri luotiin Aava & Bangin ja Kuubin yhteistyönä, ja haluammekin onnitella Kuubia ja Metsoa voitosta sekä kiittää upeasta yhteistyöstä.  

– Tällaisia lanseerauksia nähdään todella harvoin. Tämä on Metsolle valtava juttu ja merkittävä merkkipaalu Lokotrackin historiassa. On ollut mahtavaa olla mukana tällaisessa projektissa ja tehdä töitä Kuubin todella ammattitaitoisen tiimin kanssa, kommentoi Aava & Bangin viestintä- ja brändipalveluiden strategi Mika Kihlakaski.

Aava & Bang on ollut mukana suunnittelussa projektin alusta asti ja työ murskainsarjan lanseerauksen parissa jatkuu yhä. Voittovideon suunnittelussa vastasimme tarinasta, kärkiviesteistä ja käsikirjoituksesta sekä videon visuaalisesta ohjauksesta Kuubin kanssa. Idea videoon syntyi yhdessä Metson tiimin kanssa. Toteutuksessa mukana olivat Kihlakasken lisäksi Aava & Bangin luova johtaja Heikki Hujala, copywriter Timo Tuomola ja AD Sami Partanen. 

– Haluamme kiittää teitä todella hyvästä yhteistyöstä ja kumppanuudesta projektien tiimoilta, joita olemme kanssanne päässeet toteuttamaan. Voimme vilpittömästi sanoa, että hommat toimivat kanssanne saumattomasti, ja teidän lähestymisenne ja ymmärryksenne monien (teknistenkin) asioiden tiimoilta on kyllä aivan top notch, summaa yhteistyötä Kuubin Senior Account Manager Jonna Ilvonen.

Kansainvälinen Vega Digital Awards järjestetään vuosittain, jolloin kansainvälinen tuomaristo palkitsee luovan alan töitä 23:ssa eri kategoriassa. Aava & Bang ja Kuubi palkittiin Video/Online Video B2B -kategoriassa. Kilpailun tarkoituksena on tunnustaa ja kunnioittaa maailman parhaiden digitaalisen ja luovien ammattilaisten erinomaista suorituskykyä, lahjakkuutta ja työtä. Kilpailuun on lähetetty töitä jopa 112 maasta.

Lue lisää: Winner: Metso Lokotrack® EC Range Teaser

Me Aava & Bangilla rakennamme erottuvaa B2B-markkinointia. Haluatko kuulla lisää palveluistamme? Tutustu meihin täällä: https://bang.fi/palvelumme/kaikki-palvelumme

Mikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Mikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Usein markkinoinnin tärkein tavoite on tuottaa myynnille lisää laadukkaita, valittua kohderyhmää edustavia liidejä. Tällöin markkinointi tahkoo...

Read More
Kun yrityskulttuuri on aidosti monimuotoinen, voi siihen kiinnittyä eri elämäntilanteissa

Kun yrityskulttuuri on aidosti monimuotoinen, voi siihen kiinnittyä eri elämäntilanteissa

Monimuotoisuutta voi ilmentää työyhteisön toimintatavoissa, arvoissa ja kulttuurissa monella eri tavalla. Lapset mukaan töihin -päivä 24. marraskuuta...

Read More
Parempaa työelämää etsimässä: työhyvinvointia resilienssin vahvistamisella

Parempaa työelämää etsimässä: työhyvinvointia resilienssin vahvistamisella

Google löytää 0,21 sekunnissa sanalle resilienssi 97 700 hakutulosta. Kyseessä ei siis missään nimessä ole uudenkarhea aihe, josta ei olisi jo...

Read More