Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

HubSpot-verkkosivut

 

Tehokkaat ja tulokselliset verkkosivut HubSpot Content Hubin avulla

Tarjouspyyntö
 

Tehosta liiketoimintaasi HubSpot-verkkosivuilla

Nykyajan verkkosivuston on kyettävä vastaamaan käyttäjien vaatimuksiin välittömästi ja vaivattomasti. Käyttäjien sitouttaminen verkkosivustolla on jatkuvaa kilpailua, jossa pelkkä visuaalinen houkuttelevuus ei riitä. Ratkaisevan tärkeitä tekijöitä ovat nopeus, selkeys, intuitiivinen navigointi, korkeatasoinen sisältö sekä mobiili- ja hakukoneoptimoitu suunnittelu. Lisäksi on tärkeää pystyä arvioimaan verkkosivuston tehokkuutta: ymmärtää, mikä toimii ja mitä voidaan vielä kehittää.

Kaiken tämän perustana on oikean digitaalisen alustan valinta, jossa HubSpot erottuu tarjoamalla yhtenäisen digitaalisen asiakaskokemuksen.

HubSpotin yhdistelmä sisällönhallintaa, analytiikkaa, markkinoinnin automaatiota ja myynnin työkaluja tarjoaa alustan, joka mukautuu liiketoiminnan moninaisiin tarpeisiin. Käyttäjäystävällinen verkkosivustoalusta tukee räätälöityä sisältöä, tehokasta liidien hankintaa ja antaa selkeän kuvan markkinointikampanjoiden tehokkuudesta sisäänrakennetuilla työkaluilla. HubSpot mahdollistaa myös syvällisen ymmärryksen asiakkaan matkasta ja käyttäytymisestä sivustolla, mikä avaa ovet jatkuvaan parannukseen ja tehokkaampaan asiakaskokemukseen. 

Opas verkkosivuston ostajalle

Suunnitteletko verkkosivu-uudistusta? Etsitkö oikeaa kumppania? Kilpailutatko vaihtoehtoja? Pohditko, minkälainen verkkosivusto palvelee juuri teidän yrityksenne tarpeita?

Kokosimme avuksesi verkkosivujen ostajan oppaan, joka auttaa välttämätään sudenkuopat valintaa tehdessäsi ja viitoittaa tien kohti onnistunutta verkkosivuprojektia.

Lataa verkkosivuston ostajan opas

Opas verkkosivuston ostajalle
 

Mikä on HubSpot Content Hub?

HubSpot eroaa perinteisistä CMS-järjestelmistä (Content Management System) tarjoamalla laajennetun ratkaisun, joka ulottuu verkkosivustojen hallinnasta aina tekoälyn hyödyntämiseen sisällöntuotannossa. Content Hub (entinen CMS Hub) on osa HubSpotin kattavaa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun alustaa, joka mahdollistaa tehokkaan ja käyttäjäystävällisen tavan hallita ja julkaista sisältöä verkossa. Se on suunnattu erityisesti yrityksille, jotka haluavat integroida verkkosivustonsa hallinnan tiiviisti markkinointiin, myyntiin ja asiakkuuksien hallintaan. 

HubSpot Content Hubissa ainutlaatuista on sen integroiduru lähestymistapa, joka yhdistää verkkosivuston hallinnan suoraan HubSpotin CRM-järjestelmään. Tämä integraatio mahdollistaa syvällisen asiakasymmärryksen hyödyntämisen sisällön personoinnissa, mikä parantaa liidien hallintaa ja optimoi asiakaspolkuja. Lisäksi Content Hubin tekoälytoiminnot auttavat automatisoimaan ja personoimaan sisältöä entistä tarkemmin, mikä mahdollistaa vaikuttavamman käyttäjäkokemuksen. 

HubSpot – paljon enemmän kuin verkkosivustoalusta

HubSpot eroaa perinteisistä sisällönhallintajärjestelmistä tarjoamalla integroidun ratkaisun, joka ei rajoitu pelkästään verkkosivujen hallintaan. HubSpotin avulla voit hyödyntää syvällistä asiakasymmärrystä, personoida viestintääsi ja automatisoida markkinointia. HubSpot kutsuukin itseään osuvasti Customer Platformiksi – asiakasalustaksi, joka tuo asiakkaan ja asiakasdatan kaiken tekemisen keskiöön.

 

B-243-1
 

Miksi valita HubSpot-verkkosivut?

HubSpot Content Hub on suunniteltu erityisesti kasvuhakuisille yrityksille, jotka haluavat yhdistää verkkosivunsa saumattomasti myynnin ja markkinoinnin toimintoihin. Alusta tarjoaa kattavan valikoiman integroituja työkaluja, jotka mahdollistavat tehokkaamman sisällöntuotannon, kampanjoinnin ja viestinnän yhdestä keskitetystä järjestelmästä. Keskitetty ratkaisu vähentää tarvetta useille erillisille järjestelmille, joiden kautta asiakastietoja hallinoidaan. Tämä minimoi tietojen päällekkäisyyttä ja parantaa datan laatua ja hyödyntämistä.

Integroimalla myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun toiminnot samaan järjestelmään, voidaan saavuttaa merkittäviä synergiaetuja. Tiedon tuominen yhteen yhteiseen järjestelmään auttaa ymmärtämään asiakkaan ostopolkua entistä paremmin – ja sen ansiosta markkinointia ja viestintää voidaan kohdentaa paremmin, joka luo henkilökohtaisemman asiakaskokemuksen. 1. Integroitu markkinoinnin ja myynnin tehostaminen

Sisällöntuotannon, kampanjoinnin ja viestinnän yhdistäminen yhdeksi saumattomaksi prosessiksi tehostaa tiimien toimintaa. Tämä parantaa toimenpiteiden seurannan, analysoinnin ja raportoinnin läpinäkyvyyttä, mahdollistaen tulosten tarkemman mittaamisen ja jatkotoimenpiteiden tehokkaamman hallinnan.

2. Kohdennettu asiakaskokemus

Dynaamisesti personoitu sisältö mukautuu kävijöiden tarpeiden ja käyttäytymisen mukaan. Kehittynyt personointi parantaa asiakaskokemusta ja lisää konversioita.

3. Parannettu hakukonenäkyvyys

Content Hub tarjoaa monipuolisia SEO-työkaluja ja -suosituksia, jotka auttavat parantamaan verkkosivustojen löydettävyyttä ja sijoituksia hakutuloksissa. Kattavat SEO-työkalut vähentävät maksullisen mainonnan tarvetta ja auttavat lisäämään orgaanisen liikenteen määrää optimoimalla näkyvyyden ja tavoittavuuden.

4. Luotettava tietoturva ja sivuston vakaus

Automatisoidut tietoturvaominaisuudet ja järjestelmäpäivitykset varmistavat verkkosivuston turvallisuuden ja vakauden. Tämä vähentää tarvetta manuaaliselle ylläpidolle ja päivityksille – saat keskittyä liiketoiminnan kasvattamiseen ilman teknisiä huolia. 

5. Tekoälyn vahvistama sisällöntuotanto

Tekoälytoiminnot, kuten AI Blog Writer, automatisoivat ja tehostavat sisällöntuotantoa tarjoamalla sisältöehdotuksia. HubSpotin tekoälytyökalut auttavat sinua luomaan vaikuttavampaa sisältöä entistä nopeammin ja tehokkaammin.

 

Helppokäyttöinen sisällönhallintaDrag-and-drop editori: Intuitiivinen käyttöliittymä ja sekä ominaisuudet kuten vedä ja pudota -toiminto mahdollistavat sivujen suunnittelun ja sisällön päivittämisen ilman koodaustaitoja.

Dynaaminen sisältö: HubSpot Content Hub mahdollistaa personoitujen näkymien luomisen. Voit tarjota kohdennettua sisältöä vierailijoiden käyttäytymisen, preferenssien tai sijainnin perusteella.

Älykkäät sisältösuositukset ja tekoälyperusteinen sisällöntuotanto: Hyödynnä HubSpotin tekoälyä sisällön suositteluun ja optimointiin kävijöille reaaliajassa. Tekoälyperusteinen sisällöntuotanto antaa ideoita ja tukea sisällön tuottamiseen.

 

HubSpot Solutions Partner

Olemme sertifioitu HubSpot Gold Solutions Partner, joten voimme auttaa modernien ja hakukoneystävällisten HubSpot-verkkosivujen rakentamisen lisäksi myös markkinoinnin ja myynnin tehostamisessa sekä HubSpotin käyttöönotossa.

partner-badge-color
 

Hakukoneoptimointi ja HubSpot Content Hub

HubSpot Content Hub on kehitetty tukemaan yrityksiä verkkosivustojen hakukonenäkyvyyden parantamisessa. Alustan tarjoamat SEO-ominaisuudet ovat monipuolisia ja tukevat sekä teknisen SEO:n että sisällön optimoinnin eri osa-alueita.

Integroidut SEO-suositukset

HubSpot Content Hubin sisäänrakennettu työkalu tarjoaa reaaliaikaisia SEO-suosituksia, jotka ohjaavat parantamaan sivuston näkyvyyttä hakukoneissa. Työkalut kattavat avainsana-analyysit, meta-kuvaukset, otsikko-tagit ja alt-tekstit.

Sisältöstrategiatyökalu

Hakukoneet palkitsevat verkkosivustot, joiden sisältö on järjestetty selkeästi aihealueittain. HubSpotin sisältöstrategiatyökalu tekee aiheiden löytämisestä ja niiden perusteella sijoittumisesta helppoa.

Mobiiliystävällisyys

Google siirtyi mobile-first indeksointiin, mikä tarkoittaa, että verkkosivuston mobiiliversio on ensisijainen arviointikriteeri indeksoinnin ja rankingin kannalta. HubSpot verkkosivut ovat  lähtökohtaisesti responsiivisia ja mobiiliystävällisiä, mikä parantaa käyttäjäkokemusta ja suosii sivuston sijoitusta hakukoneissa.

Latausnopeus

HubSpot Content Hub hyödyntää edistynyttä teknologiaa, kuten Content Delivery Network (CDN), joka varmistaa sivuston nopean latautumisen globaalisti. Nopea latausaika on keskeinen tekijä hakukoneissa, ja se parantaa käyttäjäkokemusta sekä vaikuttaa positiivisesti sivuston SEO-suorituskykyyn.

Turvallisuus

HubSpot Content Hub sisältää automaattiset SSL-sertifikaatit kaikille sivustoille, mikä varmistaa sivuston suojauksen. HTTPS-yhteys ei ainoastaan lisää turvallisuutta, vaan on tärkeä tekijä myös hakukoneiden rankingissa.

Sivuston analytiikka ja raportointi

Sivuston löydettävyyden ja kävijöiden toimintatapojen ymmärtäminen on kriittistä SEO:n jatkuvalle parantamiselle. Content Hub tarjoaa kattavat analytiikka- ja raportointityökalut, jotka antavat tietoa sivuston suorituskyvystä, kävijäliikenteestä, konversioista ja muista keskeisistä metriikoista. 

HubSpot Content Hubin hinnoittelu ja eri versiot

HubSpot Content Hub (ennen HubSpot CMS Hub) tarjoaa eri versioita, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisiin liiketoimintatarpeisiin ja -kokoluokkiin. Kukin versio sisältää erilaisia ominaisuuksia ja työkaluja, joista tärkeimmät olemme keränneet oheiseen vertailutaulukkoon.

Starter alkaen 23 € / kk Professional alkaen 441 € / kk Enterprise alkaen 1470 € / kk

Soveltuvuus: 

Starter-versio on suunnattu pienille yrityksille, jotka tarvitsevat perustoiminnot verkkosivustonsa hallintaan ja kehittämiseen. Starter tarjoaa käyttäjäystävällisen alustan perus CMS-toiminnoilla, kuten drag-and-drop -editorin, responsiiviset teemat ja SEO-työkalut.

Soveltuvuus: 

Professional-versio on tarkoitettu keskisuurille yrityksille, jotka tarvitsevat edistyneempiä ominaisuuksia, kuten dynaamisen sisällön personoinnin, A/B-testauksen, integroidun analytiikan ja kehittyneemmän turvallisuuden. Professional tarjoaa myös laajemmat integraatiomahdollisuudet.

Soveltuvuus: 

Enterprise-versio on suunniteltu suurille yrityksille ja organisaatioille, jotka vaativat laajimman valikoiman toimintoja ja skaalautuvuutta. Tämä versio sisältää kaikki Professional-version ominaisuudet ja lisää monimutkaisempia työkaluja, kuten jäsenyystoiminnot, suorituskyvyn seurantatyökalut ja laajemmat integraatiomahdollisuudet.

 

Starter

alkaen 23 € / kk

 

Professional

alkaen 441 € / kk

 

Enterprise

alkaen 1470 € / kk

 

Huoleton käyttöönotto

Tiimimme huolehtii kaikista teknisistä yksityiskohdista, joten teidän ei tarvitse huolehtia alustan pystyttämisestä tai mukauttamisesta.

Tarjoamme kattavan tuen HubSpot Content Hubin käyttöönoton kaikissa vaiheissa ja varmistamme, että siirtyminen uuteen järjestelmään on sujuva ja mutkaton.Koulutus, tuki ja konversio-optimointi

Koulutus ennen julkaisua: Ennen julkaisua koulutamme tiiminne ja varmistamme, että teillä on kattava ymmärrys siitä, kuinka järjestelmää käytetään tehokkaasti hyödyntäen kaikkia oleellisia ominaisuuksia. Koulutusprosessi on suunniteltu niin, että se auttaa käyttäjiä omaksumaan ja ottamaan uuden alustan haltuun nopeasti. Kun koko tiimillä on osaamista uudesta alustasta, on siirtyminen uuteen järjestelmään helppoa ja mukavaa. 

Jatkuva tuki: Jatkuva tuki on olennainen osa palveluamme. Tukitiimimme on valmiina vastaamaan kysymyksiin ja auttamaan mahdollisissa ongelmatilanteissa, mukaan lukien pienkehitystehtävät. Jatkuva tuki varmistaa, että apua on saatavilla aina tarvittaessa ja sivusto pysyy ajan tasalla sekä teknisesti että sisällöllisesti.

Räätälöidyt palvelukokonaisuudet ja konversio-optimointi: Räätälöimme teille juuri tarpeitanne vastaavan palvelukokonaisuuden. Kokemuksiemme mukaan yksi tehokkaimmista malleista on koota yhteen yhteinen ohjausryhmä, jossa molempien osapuolten asiantuntijat kokoontuvat yhteen kerran kuukaudessa. Ohjausryhmässä käymme läpi kerättyä dataa ja analysoimme sivustonne suorituskykyä. Tämän pohjalta teemme yhdessä tarvittavia muutoksia, jotka parantavat sivuston konversio-optimointia ja takaavat parhaat mahdolliset tulokset.

 

Katso webinaaritallenne: WordPress vai HubSpot Content Hub?

Kannattaako verkkosivualustaksi valita HubSpot Content Hub vai WordPress? Mitä merkitystä teknologiavalinnalla on? Miten vältät tyypillisimmät mokat verkkosivu-uudistuksessa? Miten verkkosivun suunnittelussa tulee huomioida digimarkkinointi, seuranta, evästeet ja tietoturva? Webinaarissa kuulet web-kehityksen konkareilta, miten verkkosivu-uudistus viedään mallikkaasti maaliin aina suunnittelusta jatkokehitykseen, ja millaisia valintoja, sudenkuoppia ja ratkaisuja matkalle mahtuu.

Katso maksuton webinaaritallenne tästä.

Katso tallenne

katso tallenne 1-1
 

WordPress-verkkosivut vs. HubSpot-verkkosivut

Kun verkkosivu-uudistus lähestyy, on monen huulilla kysymys: HubSpot Content Hub vai WordPress-verkkosivut? Vastaus on lyhyt ja ytimekäs: kumpi vastaa paremmin yrityksesi tarpeisiin? 

WordPress tarjoaa joustavuutta ja laajan valikoiman laajennuksia, jotka tekevät sivuston muokkaamisesta tehokasta. HubSpot Content Hubin etuja ovat puolestaan kattavammat analytiikka- ja markkinointityökalut, jotka integroituvat saumattomasti HubSpot CRM-järjestelmään.

Tutustu alla olevaan vertailuun, joka auttaa ymmärtämään molempien alustojen vahvuudet käyttöönotossa, muokattavuudessa, integraatioissa, analytiikassa, tuessa ja kustannustehokkuudessa.

Ominaisuus WordPress HubSpot Content Hub
Käyttöönoton helppous
Käyttäjäystävällinen ja suoraviivainen perusasennus, mutta lisäominaisuuksien käyttöönotto voi vaatia teknistä taitoa.
Tunnettu nopeasta käyttöönotosta ja helppokäyttöisestä käyttöliittymästä, joka on suunnattu markkinointi- ja myyntitiimeille.
Muokattavuus
Tarjoaa laajan valikoiman teemoja ja lisäosia, joiden ansiosta verkkosivut on helppo räätälöidä.
Sisältää mahdollisuuksia mukauttamiseen, mutta on suunniteltu vahvemmin vakioratkaisuja ja integraatioita varten.
Integraatiot
Sisältää laajan valikoiman kolmannen osapuolen lisäosia ja työkaluja integrointiin.
Vahvat sisäänrakennetut integraatiot HubSpotin omiin työkaluihin sekä valikoituihin kolmannen osapuolen palveluihin.
Analytiikka
Ei sisällä sisäänrakennettua analytiikkaa, mutta edistyneempiin analyyseihin on tarjolla lisäosia ja ulkopuolisia työkaluja.
Kattava analytiikka ja raportointi sisäänrakennettuna, keskittyen erityisesti asiakkaan ostopolkuun.
Tuki
Yhteisöpohjainen tuki ja mahdollisuus palkata asiantuntijoita.
Laadukas, omistautunut asiakastuki ja koulutusresurssit.
Ylläpito
Vaatii säännöllistä ylläpitoa, päivityksiä ja tietoturvaseurantaa.
Huoleton ylläpito, jossa monet toiminnot ovat automatisoituja.
Kustannustehokkuus
Maksuton perusalusta, mutta lisäkustannuksia voi syntyä esimerkiksi lisäosista, palvelinalustasta ja asiantuntijapalveluista.
Kuukausi- tai vuosimaksullinen alusta, joka tarjoaa kustannustehoa erityisesti yhdistettynä muihin HubSpotin palveluihin.
 

WordPress ja HubSpot edustavat kahta erilaista filosofiaa verkkosivujen rakentamisessa. WordPressin vahvuuksia ovat vapaus ja muokattavuus, jonka yhteisö ja lisäosat mahdollistavat. HubSpotin integroitu alusta ja sen ympärille rakennetut markkinointi- ja myyntityökalut sen sijaan tarjoavat voittamattoman saumattomuuden. Vaikka HubSpot-verkkosivut häviävät WordPressille tietyissä räätälöintimahdollisuuksissa, niiden vahvuus on nopea ja helppo köyttöönotto.

Yksi mahdollisuus on ottaa käyttöön kummankin alustan parhaat puolet. Voit esimerkiksi käyttää WordPressiä räätälöityyn sisällönhallintaan ja verkkosivuston luomiseen, samalla hyödyntäen HubSpotin blogi- ja CRM-ominaisuuksia sekä automaatiotyökaluja markkinoinnin ja myynnin tehostamiseen.

Lue lisää WordPress-verkkosivuista

 

Usein Kysytyt Kysymykset 

HubSpot-verkkosivuista

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihin