HubSpot

 

Markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehostamiseen.

Tarjouspyyntö
 

Kasva HubSpotin avulla

HubSpot on työkaluna monelle markkinoijalle jo varsin tuttu, eikä sen suosio tunnu horjuvan. Tutkimuksetkin sen osoittavat, HubSpot on valittu useaan otteeseen parhaaksi markkinoinnin automaatiojärjestelmäksi. HubSpot on toki paljon muutakin ja siksi työkaluun luottaa jo yli 143 000 asiakasta yli 120 maassa.

HubSpotin selkeä ero muihin teknologioihin verrattuna on sen käytön helppous: yhdellä järjestelmällä hoidat sekä myynnin, markkinoinnin, asiakaspalvelun että verkkosivujen hallinnan. Yhdessä nämä auttavat parantamaan asiakaskokemusta, yhdenmukaistamaan markkinointia ja myyntiä sekä helpottamaan raportointia. HubSpot koostaa kaikki markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun toimenpiteet sekä tulokset selkeille dashboard-näkymille ilman, että raportteja täytyy koostaa tai käydä katsomassa useasta eri järjestelmästä.

HubSpotin avulla onkin esimerkiksi helppoa todeta, paljonko tietty kampanja on tuottanut euroja tai montako liidiä olette kääntäneet asiakkaiksi tämän vuoden aikana. Lisäksi voitte reaaliaikaisesti seurata, paljonko myyntiputkessa on tarjouksia kullakin myyjällä tai kuinka nopeasti asiakaspalvelunne on pystynyt reagoimaan saapuneisiin palvelupyyntöihin.

Olemme HubSpot Solutions Partner ja voimme auttaa markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehostamisessa sekä HubSpotin käyttöönotossa. Lisäksi voimme auttaa rakentamaan vaikuttavat ja helppokäyttöiset HubSpot -verkkosivut. Annamme mielellämme myös vinkkejä ja koulutusta HubSpotin käytön tehostamiseen sekä esimerkiksi uusien moduulien hyödyntämiseen. 

Huomioitavaa on, että toimiakseen, inbound-markkinointi ja markkinoinnin automaatio vaativat paljon laadukasta ja kohderyhmälle suunnattua, lisäarvoa tuottavaa sisältöä. Tässä voimme auttaa ketterällä kuukausipalvelulla.

Lue lisää kuukausipalvelusta 

HubSpot Solutions Partner

Olemme sertifioitu HubSpot Solutions Partner, joten voimme auttaa paitsi markkinoinnin ja myynnin tehostamisessa myös HubSpotin käyttöönotossa. Autamme myös rakentamaan modernit ja hakukoneystävälliset HubSpot -verkkosivut.

HubSpot partner
 

HubSpotin keskeisimmät hyödyt:YKSI JÄRJESTELMÄ

HubSpot yhdistää markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun työkalut yhteen samaan järjestelmään.

ASIAKASKOKEMUS

HubSpotin avulla kaiken tekemisen keskiössä on asiakas ja hänen kokemuksensa. 

KASVU

HubSpot mahdollistaa paitsi asiakaskokemuksen, myös koko liiketoiminnan kasvun ja skaalautuu tarpeidenne mukaisesti.

 

HubSpot Marketing

HubSpot Marketing Hub on markkinoijan paras kaveri. Sen avulla tavoitat oikean kohderyhmän, konvertoit verkkosivukävijät liideiksi, hoivaat ja ohjaat heidät ostopolullaan eteenpäin aina asiakkaaksi saakka sekä toteutat kokonaisia imbound- ja abm-kampanjoita – yhdessä, helppokäyttöisessä järjestelmässä.

Lue lisää markkinoinnin automaatiosta

HubSpot Video

 

 

HubSpot Sales

HubSpot Sales Hub on helppokäyttöinen CRM-järjestelmä, joka auttaa myyntitiimejä kotiuttamaan kauppoja, syventämään asiakassuhteita sekä hallinnoimaan myyntiputkiaa entistä tehokkaammin – yhdessä, helppokäyttöisessä järjestelmässä. 

Lue tositarina myynnin ja markkinoinnin yhteispelistä

HubSpot Video

 

 

HubSpot Service

HubSpot Service Hub on asiakaspalvelun työkalu, joka auttaa syventämään asiakassuhteita sekä tehostamaan tiimin toimintaa. Service Hub on helppokäyttöinen ja saumattomasti yhteydessä HubSpotin CRM-järjestelmään, jonka keskiössä on asiakas. HubSpot Service Hubin avulla pystyt tarjoamaan ensiluokkaista asiakaspalvelua ja näin takaamaan parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. 

HubSpot Video

 

 

HubSpot CMS

HubSpot CMS Hub on toiminnallisuuksiltaan paljon enemmän kuin pelkkä verkkosivu. Hubspot Content Management System yhdistettynä jo pelkästään HubSpotin CRM-järjestelmään auttaa parantamaan asiakaskokemusta, yhdenmukaistamaan markkinointia ja myyntiä sekä helpottamaan raportointia. CMS Hubin avulla tuska verkkosivuston hallinnasta poistuu. Se mahdollistaa keskittymisen kasvuun johtavan sisällön, kampanjoiden ja asiakaskokemuksen rakentamiseen.

Lue lisää verkkosivutoteutuksistamme

HubSpot CMS Hub
 

HubSpot käyttöönotto, koulutus & konsultointi

Olemme HubSpot Solutions Partner ja voimme auttaa paitsi HubSpotin onnistuneessa käyttöönotossa, myös koulutuksessa sekä konsultoinnissa. Annamme mielellämme sparrausta ja vinkkejä HubSpotin käytön tehostamiseen sekä esimerkiksi uusien ominaisuuksien hyödyntämiseen.

HubSpot käyttöönotto, koulutus & konsultointi
aavabang-henkilosto-500kt-20211015-33

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.

 

Tutustu myös näihinMarkkinoinnin ja myynnin tärkeimmät automaatiot – Miksi ja miten automatisoida?

Markkinoinnin ja myynnin automaatio tehostaa prosesseja, auttaa saamaan parempia liidejä ja säästää yrityksen...

HubSpot CMS Hub vs. WordPress – mihin kiinnittää huomiota julkaisualustaa vertaillessa?

Kirjoitin aiemmin blogiin siitä, miksi verkkosivut kannattaa rakentaa HubSpotin CMS Hubilla. Verkkosivusto on...

HubSpot verkkosivut – Miksi yhä useamman valinta on HubSpot CMS?

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti maailmalle – tämähän me kaikki tiedetään. Toimivan verkkosivuston täytyy olla...