Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

2 minuutin lukuaika

Vetävää markkinointia & pitäviä vaikutuksia, uusi Aava & Bang on täällä!

Featured Image

Aava & Bangin ja Bermudan yhdistymisen myötä kääntyi uusi sivu myös Aava & Bangin tarinassa ja tänään pääsemme tuomaan näkyväksi ja kuuluvaksi sen, minkä parissa olemme jo useamman kuukauden ajan työskennelleet.

Kerroimme yhdistymisen aikaan, että haluamme tehdä yhdistymisen poikkeuksellisen hyvin. Tunnistamme, että usein yhdistyminen epäonnistuu tai ainakin se hankaloituu alussa esimerkiksi kulttuurillisten erojen, yhdistymisen tuoman lisäkuormituksen tai heikon viestinnän vuoksi. Näiden asioiden tunnistaminen ei yksin riitä, jos arjessa ei pystytä tekemään tarvittavia toimenpiteitä tai reagoimaan muuttuviin tilanteisiin. Tavoitteena oli ja on edelleen viedä yhdistymistä eteenpäin jokaista työntekijää ja asiakasta kunnioittaen. Voit lukea lisää yhdistymisestä prosessina täältä

Totesimme myös tuolloin, että olisi helppoa jäädä paikoilleen. Tehdä sitä missä olemme hyviä ja toivoa sen riittävän myös tulevaisuudessa. Meille se ei kuitenkaan riittänyt, emmekä halunneeet sen riittävän asiakkaillemme.

Halusimme rohkeasti rakentaa uutta ja yhteistä, henkilöstöä osallistaen ja vahvuuksista ponnistaen. Tehdä näkyväksi sen, mitä olemme tänä päivänä, mikä on tapamme tehdä ja mikä on uusi Aava & Bang. Nyt on sen aika!

Lupauksemme sinulle: Vetävää markkinointia & pitäviä vaikutuksia

Halusimme yhdistymisen myötä uudistaa brändimme koko henkilökuntaa osallistaen. Aloitimme kehitystyön pohtimalla, millainen yritys haluamme olla tulevaisuudessa ja mitä haluamme tarjota asiakkaillemme. Tältä pohjalta kirkastimme alkuvuoden aikana brändimme viestinnälliset ja visuaaliset kulmakivet sisältä ulospäin.

Uudistunut Aava & Bang on markkinointi- ja viestintätoimisto, joka yhdistää syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen 80 asiantuntijan voimin. Rakennamme sisältä vahvoja brändejä, erottuvaa B2B-markkinointia ja Suomen parasta työyhteisöviestintää. Yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Lupaamme asiakkaillemme vetävää markkinointia ja pitäviä tuloksia. Emme toista, ilman toista. Me yhdistämme työntekijäkokemuksen ja asiakaskokemuksen, emmekä tee valintaa vaikuttavien tarinoiden ja mitattavien tulosten välillä. Emme valitse visuaalisuutta tai vaikuttavuutta, asiakkaita tai henkilöstöä, pitkän aikavälin tuloksia tai nopean aikavälin onnistumista. Tuomme yhteen nämä kaikki. Aava & Bang on yhdistävä tekijä, joka luo asiakkailleen kestävää kasvua sisältä ulos.

Henkilöstön kommenteista päätellen onnistuimme kiteyttämään sen, mitä olemme. Tekemään näkyväksi jotain, mistä me tunnistamme itse itsemme. Vai mitä mieltä sinä olet? Tutustu henkilöstön kommentteihin alta.

“Upealta näyttää ja kuulostaa! Tunnistan brändistä molempia. Ja liike on.. <3”

"Parasta on se että asia tuntuu just siltä kun se olis aina ollut näin."

"Aivan täydellinen, ihana rauha ja symboliikka. Aivan loistava sisäinen tarina, joka kosketti. Kaunis!”

"Juuri brändikirjan huolella lukeneena, on kyllä ihan WOW olo. Tuossa on niin paljon oikeaa asiaa ja vähintään yhtä paljon oikeaa tunnetta, kovasti läikähtelee. Ja vielä se, että työntekijänä uudet painotukset viestien muodossa puhuttelevat ja tuntuvat siltä että noita juttuja mä haluan lähteä tekemään asiakkaiden ja työkavereiden kanssa."

Yhdistävä tekijä

Asiakkaasi luovat markkinan, henkilöstösi rakentaa kasvun. Siksi onnistunut kasvutarina yhdistää vetovoimaisen markkinoinnin pitovoimaiseen työyhteisöön.

Uusi Aava & Bang yhdistää vetovoiman ja pitovoiman. Perehdymme asiakkaasi maailmaan, etsimme kanavat sen tavoittamiseen ja tuomme tarinaasi vetovoimaa. Samalla pidämme huolen pitovoimasta. Tekijöistä, jotka sitouttavat työntekijät sekä asiakkaat ja keinoista, joilla luotsaat työyhteisösi kohti yhteistä tavoitetta. 

Luja brändi vetoaa niin markkinoihin kuin omaan väkeesikin. Erottuva B2B-markkinointi kertoo tarinasi. Suomen paras työyhteisöviestintä pitää rivisi suorassa. Kekseliäs suunnittelu herättää tunteita. Laaja digiosaaminen kohdentaa viestisi ja todentaa tuloksesi.

Uusi Aava & Bang on yhdistävä tekijä, joka rakentaa kanssasi kestävää kasvua sisältä ulos. Oletko valmis kulkemaan tätä matkaa kanssamme? 

Mikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Mikä ihmeen nurturointi? Liidien generoinnista liidien hoivaamiseen

Usein markkinoinnin tärkein tavoite on tuottaa myynnille lisää laadukkaita, valittua kohderyhmää edustavia liidejä. Tällöin markkinointi tahkoo...

Read More
Kun yrityskulttuuri on aidosti monimuotoinen, voi siihen kiinnittyä eri elämäntilanteissa

Kun yrityskulttuuri on aidosti monimuotoinen, voi siihen kiinnittyä eri elämäntilanteissa

Monimuotoisuutta voi ilmentää työyhteisön toimintatavoissa, arvoissa ja kulttuurissa monella eri tavalla. Lapset mukaan töihin -päivä 24. marraskuuta...

Read More
Parempaa työelämää etsimässä: työhyvinvointia resilienssin vahvistamisella

Parempaa työelämää etsimässä: työhyvinvointia resilienssin vahvistamisella

Google löytää 0,21 sekunnissa sanalle resilienssi 97 700 hakutulosta. Kyseessä ei siis missään nimessä ole uudenkarhea aihe, josta ei olisi jo...

Read More