Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

 

Yamarin Cross -kampanja

Erottuvuutta ja luovuutta veneiden digimainontaan

 

Yamarin Cross

Inhan Tehtaat Oy Ab on Euroopan suurin alumiinivenevalmistaja, joka suunnittelee ja valmistaa Buster-, Yamarin- sekä Yamarin Cross -veneitä. Cross-veneille kaivattiin erottuvampaa mainontaa digikanaviin. Mitä olemme tehneet?

  • Kampanjan konseptisuunnittelu
  • Visuaalinen ilme
  • Bannerituotanto

Uutta twistiä bannerimainontaan

Suunnittelimme Yamarin Crossille visuaalisen konseptin, jonka tavoitteena oli oivaltavasti erottua perinteisestä venemainonnasta.

Kampanjakonseptissa haluttiin luoda samaistuttavia mielikuvia hetkistä, joissa havahdut keskellä aamuruuhkaa, pitkästyttävää palaveria tai kotitöiden äärellä – haaveilet aurinkoisesta kesäpäivästä veneellä ja arjesta irtaantumisesta.

Kampanjan ydinviestiksi muotoutui “Tahtoisitko toisaalle?” ja viestiä käytettiin myös englanniksi, ruotsiksi ja norjaksi kansainvälisessä bannerimainonnassa.
Toteutettu kampanja sai hyvin huomiota ja positiivista palautetta, ja voimme käyttää siinä kehitettyä erinomaista ideaa pohjana myös uusille kampanjoille. Saimme mukavasti toivomaamme uutta näkökulmaa ja virkistäviä ideoita.

Lotta Hautamäki, Inhan TehtaatKuvaparien toteutuksissa onnistuimme luomaan oivaltavia yhdistelmiä, ja digimarkkinoinnin lisäksi konseptia voidaan laajentaa tulevaisuudessa monipuolisesti muihinkin tarkoituksiin. Mahtavaa, että asiakas halusi rohkeasti kokeilla uutta ja erilaista, mitä ei ole venemarkkinoinnissa tyypillisesti nähty!

Maiju Ylikoski, strateginen suunnittelija


Yamarin Cross logo

Tutustu asiakkaaseen

Käy tutustumassa Yamarin Crossin toimintaan heidän nettisivuillaan.

Tutustu Yamarin Crossiin 

Digimarkkinoinnin suunnitelma

Oletko valmis tekemään vaikuttavasta ja tavoitteellisesta digi- ja sisältömarkkinoinnista osan yrityksen kasvustrategiaa? Haluatko kehittää digi- ja sisältömarkkinoinnista tuloksellisemman ja strategisen keinon yrityksen kasvun tueksi?

Lue lisää palvelusta

Timo Koponen

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Soita +358 40 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!

Vastaamme sinulle mahdollisimman pian.