KUN HALUAT HERÄTTÄÄ TUNNETTA, RAKENTAA MIELIKUVIA JA KERTOA TARINOITA.

Videotuotannot

MIKSI KÄYTTÄÄ VIDEOITA MARKKINOINNISSA?

Tarinat auttavat meitä ymmärtämään ja sisäistämään asiakokonaisuuksia, jotka pelkkinä faktoina kimpoaisivat suorinta tietä takaisin avaruuteen, eivätkä jää kenenkään mieleen. Videomuodossa kerrotut tarinat eivät huku ympäristön informaatiohälyyn, vaan kaappaavat tehokkaasti vastaanottajan huomion ja johtavat haluttuihin lopputuloksiin: mielikuviin, muistijälkeen, myyntiin ja jaettuun tietoon. Ei siis ihme, että video on nykypäivänä nopeimmin yleistyvä tapa jakaa informaatiota.

Meiltä saat huipputason videotuotantoja, kuten mainos- ja brändivideot, yritysvideot, asiakaskokemusvideot, tuotevideot, 360-, VR & AR -videot, kevyet videototeutukset (esimerkiksi sosiaaliseen mediaan), tapahtumavideot sekä videokoulutukset.

Tutustu tekemiimme videotuotantoihin ja ota yhteyttä!

LAADUKAS VIDEO…

+ kertoo tarinoita
+ synnyttää tunteita sekä luo muistoja ja elämyksiä
+ herättää huomiota ja saa kiinnostumaan
+ rakentaa luottamusta
+ auttaa tutustumaan tuotteeseen tai palveluun
+ auttaa ostamaan
+ auttaa tuotteen tai palvelun käytössä ja rakentaa asiakassuhdetta

Olemme nykypäivän tarinankertojia, joiden mielestä jokainen tarina on kertomisen arvoinen. Emme ole koskaan nähneet yritystä, jolla ei olisi tarinaa kerrottavanaan – onko nyt sinun vuorosi?

NÄIN ME SEN TEEMME

Tuodaksemme nykyaikaisen, audiovisuaalisen tarinankerronnan mahdollisimman monen suomalaisen yrityksen ulottuville olemme purkittaneet monia tuotantoprosessin asioita jo etukäteen. Näin jokaista tuotantoa ei tarvitse aloittaa tyhjästä, tuotantoon käytetty aika käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja saamme hieman pienempienkin yritysten tarinat kerrottua aidosti mielenkiintoisella tavalla.

Tässä pieni maistiainen viime vuoden videotuotantoihimme!

MAINOS- JA BRÄNDIVIDEOT

Teemme yrityksenne tarpeisiin suunnitellut mainosvideot niin televisioon, messuille kuin www-sivuillekin. Uudistettu brändi puolestaan voidaan lanseerata näyttävästi sekä sisäisesti että ulkoisesti. Tarinallinen videokerronta saa parhaiten välitettyä brändityön sisällön innostavalla ja sitouttavalla tavalla. Video voidaan toteuttaa kevyesti stock-videoiden avulla tai laajemmin omalla uniikilla video- ja kuvamateriaalilla. Nykyajan informaatiohälyssä taitavasti ja kiinnostavasti toteutettu mainos- tai brändivideo erottuu aidosti kilpailijoistaan.

YRITYSVIDEOT

Yritysvideoiden avulla voimme kertoa yrityksestänne ja henkilöstöstänne mielenkiintoisella tavalla. Niiden ytimessä on yrityksenne mielenkiintoinen ja tunteistettu tarina, joka jää katsojan mieleen.

ASIAKASKOKEMUSVIDEOT

Tiesitkö, että jopa 83 % ihmisistä luottaa ostopäätöksessä enemmän suositteluihin, kuin yrityksen omaan mainontaan? Potentiaaliset asiakkaat haluavat kuulla rehellisiä kokemuksia ja samaistuttavia tarinoita heiltä, jotka sen parhaiten tietävät – muilta asiakkailta.

Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan referenssi- ja asiakaskokemusvideot vaikuttavalla, aidolla ja kiinnostavalla otteella. Hyvin toteutetut asiakaskokemusvideot toimivat erinomaisesti myynnin tukimateriaalina, puhuttelevat potentiaalisia asiakkaita,  rakentavat yrityksesi uskottavuutta ja auttavat välittämään yrityksesi ydinviestiä.

TUOTEVIDEOT

Tuotevideoiden osuutta markkinoinnissa ei voi vähätellä. Pelkkään valokuvaan verrattuna videon avulla voidaan tuoda esiin tuotteen käyttöominaisuuksia ja herättää tunteita. Ne ovat myös esimerkiksi verkkokaupan markkinoinnissa hyvä tapa herättää tuotteenne eloon ja erottautua kilpailijoista.

360-, VR- JA AR -TOTEUTUKSET

Ota uutta teknologiaa käyttöön ja kokeile 360, VR- tai AR-toteutuksia! VR, eli Virtual Reality (virtuaalitodellisuus) on keinotekoista todellisuutta. Se voidaan luoda kuvaamaan olemassa olevaa todellisuutta tai jotakin täysin kuvitteellista. AR, eli Augmented Reality, tarkoittaa puolestaan lisättyä todellisuutta. Siinä käyttäjä voi katsella ympäristöään AR-laseilla tai omalla älypuhelimellaan siten, että ympäristöön on lisätty keinotekoisia asioita, kuten informaatiota.

KOULUTUSVIDEOT

Videokoulutukset ovat erinomainen keino saada viestisi kuulumaan mahdollisimman monelle. Mielenkiintoisella tavalla tuotettu video auttaa haluttua viestiä jäämään paremmin mieleen, kuin pelkkä teksti tai kuva. Videomuotoisiin koulutuksiin on myös helppo palata jälkikäteen.

KEVYET VIDEOTOTEUTUKSET

Suunnittelemme ja toteutamme myös kevyempiä videototeutuksia, kuten lyhyitä spotteja sosiaalisen median eri kanaviin. Videon on tärkeää kiinnittää katsojan huomio ja välittää ydinviesti lyhyessä ajassa.

MESSU- JA TAPAHTUMAVIDEOT

Messuilla ja tapahtumissa yrityksesi tai vaikkapa uusi tuotteesi saa ansaitsemansa huomion ammattitaitoisesti ja laadukkaasti tuotetun videon avulla. 

MOBIILIVIDEOKOULUTUS

Mobiilivideokoulutuksessa opit tuottamaan helposti laadukkaita videoita älypuhelimellasi, esimerkiksi markkinointimateriaaliksi yrityksesi sosiaalisen median kanaviin tai yrityksen sisäisen viestinnän työkaluksi.


KIINNOSTUITKO NÄISTÄ PALVELUISTAMME VAI ONKO HAASTEESI TOISENLAINEN? KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Sanna Ojala

Inbound-asiantuntija, myynti & markkinointi

Valokuvaus

Hyvä kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Meiltä saat yrityksesi ilmeeseen sopivat henkilö-, fiilis-, tuote- ja 360-kuvat.

Markkinoinnin suunnittelu

Autamme luomaan liiketoimintalähtöisiä markkinointi- ja kampanjasuunnitelmia sekä kansainvälisesti erottuvia brändejä.

Sisältömarkkinointi

Kuukausisopimuksella varmistat, että valitsemiisi kanaviin tuotetaan aidosti asiakkaallesi arvokasta ja kiinnostavaa sisältöä teksti-, kuva- tai videomuodossa.