HERÄTÄMME BRÄNDISI ELOON.

Graafinen suunnittelu

KITEYTÄMME YDINVIESTISI VISUAALISEEN MUOTOON

Visuaalinen ilme on se, minkä asiakas ensimmäisenä tuotteestasi tai palvelustasi näkee. Sillä on siis tärkeä rooli siinä, millaisia mielikuvia ja tunteita onnistut asiakkaassasi herättämään. Brändisi mukainen visuaalinen ilme yhtenäistää, erilaistaa ja auttaa jäämään mieleen.

Taitavien suunnittelijoidemme käsissä rakentuu kokonaan uusia visuaalisia konsepteja, mutta voimme myös päivittää nykyisen yritysilmeesi kuvaamaan toimintaasi ja kiteyttämään ydinviestisi visuaaliseen muotoon.

Tutustu tekemiimme töihin ja ota yhteyttä, niin autamme herättämään brändisi eloon!

Mitä tarjoamme sinulle?

+ Visuaaliset konseptit ja yritysilmeet
+ Logot, värit, typografia, graafiset elementit
+ Pakkaussuunnittelu
+ Infograafit
+ Esitteet ja myynnin työkalut
+ Lomakkeistot
+ Käyntikortit
+ Presentaatiot (esim. Word- ja Powerpoint-pohjat)

VISUAALISET KONSEPTIT

Tuotteen, palvelun tai julkaisusarjan visuaalisen konseptin suunnittelu perustuu liiketoiminnan ja brändimielikuvan kehittämisen tavoitteisiin. Konsepti tarkoittaa kokonaisuutta, jossa kaikki kokonaisuuteen liittyvät valinnat, esimerkiksi värit, logo, graafiset elementit, tekstin typografia ja muut kokonaisuuteen liittyvät elementit on mietitty huolella ja jonka luomalle pohjalle voidaan jatkossakin tehdä erilaisia toteutuksia, uusia tuotteita tai palveluita.

Fimlab Laboratoriot Oy lanseerasi tammikuussa 2019 uuden palvelukonseptin, Nopsa-näytteenottopisteen. Palvelulle luotiin lämminhenkinen ja luontoteemainen visuaalinen konsepti ja oma tunnistettava Nopsa-hahmo, jotka jatkuvat läpi koko asiakkaan palvelupolun.

INFOGRAAFIT

Erilaiset visuaaliset infograafit ovat erinomainen tapa selventää vaikkapa palvelukokonaisuuksien olemusta tai tuotteen etuja. Infograafit toimivat loistavasti niin verkkosivuilla, presentaatioissa, myynnin työkaluna kuin sosiaalisessa mediassakin. Kiinnostavalla tavalla toteutettu infografiikka kestää käyttöä kauan ja maksaa itsensä takaisin.

Spinnova kehittää selluloosapohjaista kuitua erityisesti tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. Infograafien avulla selkeytimme Spinnovan käyttämää teknologiaa ja sitä, mihin maailman megatrendiin se vastaa.

 

ESITTEET JA MYYNNIN TYÖKALUT

Painettukin materiaali pitää yhä pintansa digitaalisten sisältöjen rinnalla. Esite on konkreettinen, yrityksenne tarinan kansiin kokoava työkalu myynnille. Painettu kutsu on sähköpostikirjettä juhlavampi. Fyysiset materiaalit saattavat olla myös tärkeitä työkaluja asiakkaillenne; oppaat kertovat monimutkaisistakin yksityiskohdista rauhallisesti. Asiakastapaamisessa on mukava sulkea läppärit ja kännykät, ja keskittyä hetkeksi oikean asian äärelle!

Pesäpuu Ry halusi ottaa entistä vaikuttavampaa ja näkyvämpää roolia lastensuojelun valtakunnallisessa kentässä. Olemme vuosien varrella toteuttaneet useita oppaita ja lastensuojelun ammattilaisten työkaluja.

Rock On

LOMAKKEISTOT JA PRESENTAATIOT

Osana brändiuudistusta tai erillisenä toimeksiantona toteutamme usein asiakkaillemme yritysilmeeseen läheisesti liittyvät lomakkeistot, käyntikortit ja presentaatiot. Brändi rakennetaan yksityiskohdista ja pienistä palasista. Ovathan arkisetkin työkalunne ja materiaalinne linjakkaat ja toimivat, ja ilmentävät brändinne ydinviestiä?

Asiakkaamme RockOn jakaa tyytyväisenä näitä upeita käyntikortteja, eikä Powerpoint -presentaatiotakaan tarvitse häpeillä!

Lue asiakastarinoitamme

KIINNOSTUITKO NÄISTÄ PALVELUISTAMME VAI ONKO HAASTEESI TOISENLAINEN? KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat

Katja Asikainen

Liiketoimintajohtaja, varatoimitusjohtaja

Markkinoinnin suunnittelu

Autamme luomaan liiketoimintalähtöisiä markkinointi- ja kampanjasuunnitelmia sekä kansainvälisesti erottuvia brändejä.

Vaikuttavat verkkosivut ja verkkokaupat

Autamme sinua rakentamaan vaikuttavia verkkosivuja ja verkkokauppoja, joiden avulla saavutat liiketoimintasi tavoitteet.

Kasvuohjelmat

Kasva kanssamme huipulle erilaisten valmennusten, hankkeiden, verkostojen ja Kasvu Openin avulla.