Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Videot

 

Herätämme brändisi eloon tarinankerronnan keinoin.

Tarjouspyyntö

Videot
 

Miksi käyttää videoita markkinoinnissa?

Videomuodossa kerrotut tarinat eivät huku ympäristön informaatiohälyyn, vaan kaappaavat tehokkaasti vastaanottajan huomion ja johtavat haluttuihin lopputuloksiin: mielikuviin, muistijälkeen, myyntiin ja jaettuun tietoon. Ei siis ihme, että video on nykypäivänä nopeimmin yleistyvä tapa jakaa informaatiota.

Meiltä saat huipputason videotuotantoja, kuten mainos- ja brändivideot, yritysvideot, asiakaskokemusvideot, tuotevideot, 360-, VR & AR -videot, kevyet somevideot, tapahtumavideot sekä videokoulutukset. 

Tutustu meihin

Tässä pieni maistiainen viime vuoden videotuotannoistamme showreelin muodossa!

 

 

Brändivideot

Tarinallinen videokerronta saa parhaiten herätetty brändinne eloon sekä välitettyä halutun mielikuvan niin sisäisesti kuin ulkoisestikin innostavalla ja sitouttavalla tavalla. Nykypäivän sisältötulvassa taitavasti ja kiinnostavasti toteutettu brändivideo erottuu aidosti kilpailijoistaan. Autamme mielellämme myös brändi- ja videokonseptien sekä kuvaussuunnitelmien teossa. 

Mainosvideot

Teemme yrityksenne tarpeisiin suunnitellut mainosvideot niin televisioon, messuille kuin www-sivuillekin. Nykypäivän sisältötulvassa taitavasti ja kiinnostavasti toteutettu mainosvideo erottuu aidosti kilpailijoistaan. 

Tuotevideot

Tuotevideoiden osuutta markkinoinnissa ei voi vähätellä. Pelkkään valokuvaan verrattuna videon avulla voidaan tuoda esiin tuotteen käyttöominaisuuksia ja herättää tunteita. Ne ovat myös esimerkiksi verkkokaupan markkinoinnissa hyvä tapa herättää tuotteenne eloon ja erottautua kilpailijoista. Tuotteisiin liittyvää tietoa haetaan myös paljon suoraan YouTubesta.  

Asiakaskokemusvideot

Tiesitkö, että jopa 83 % ihmisistä luottaa ostopäätöksessä enemmän suositteluihin, kuin yrityksen omaan mainontaan? Potentiaaliset asiakkaat haluavat kuulla rehellisiä kokemuksia ja samaistuttavia tarinoita heiltä, jotka sen parhaiten tietävät – muilta asiakkailta.

Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan referenssi- ja asiakaskokemusvideot vaikuttavalla, aidolla ja kiinnostavalla otteella. Hyvin toteutetut asiakaskokemusvideot toimivat erinomaisesti myynnin tukimateriaalina, puhuttelevat potentiaalisia asiakkaita, rakentavat yrityksesi uskottavuutta ja auttavat välittämään yrityksesi ydinviestiä. 

Työntekijäkokemusvideot

Työnantajamielikuva ratkaisee sen, saatteko tulevaisuudessa osaajat, joita kasvunne vaatii. Houkuttelevan mielikuvan rakentaminen vaatii paljon myös sisäistä työtä, mutta ulkoisessa viestinnässä ja rekrymarkkinoinnissa työntekijäkokemusvideot ovat erittäin toimiva keino halutunlaisen viestin välittämisessä. Rehelliset kokemukset sekä samaistuttavat tarinat toimivat niin rekrytoinnissa kuin myynnissäkin.

Me autamme suunnittelemaan ja toteuttamaan työntekijäkokemusvideot vaikuttavalla, aidolla ja kiinnostavalla otteella. Erikoisalaamme on saada kuvaustilanteesta mahdollisimman rento ja mukava, jotta oikeanlainen viesti ja fiilis teistä työnantajana välittyy varmasti muillekin. 

Mobiilivideokoulutus

Mobiilivideokoulutuksessa opit tuottamaan helposti laadukkaita videoita älypuhelimellasi, esimerkiksi markkinointimateriaaliksi yrityksesi sosiaalisen median kanaviin tai yrityksen sisäisen viestinnän työkaluksi.