Aava & Bang

Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin.

RAKKAUDESTA KASVUUN JA MARKKINOINTIIN.

Aava & Bang syntyi ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan kasvuhakuisille yrityksille – myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen aidosti strategisen kumppanin, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisesta toteutuksesta.

Suuri unelmamme on tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Tässä meitä auttaa kasvumarkkinointi, joka on Aava & Bangin kehittämä markkinoinnin ja myynnin johtamisen malli. Olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden markkinoinnin osaamista erilaisten kasvuohjelmien, hankkeiden ja Kasvu Openin kautta, ja autamme kehittämään yritystä niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimenpiteiden avulla.

Tutustu palveluihimme

AAVA & BANG PÄHKINÄNKUORESSA

+ Reilu 50 markkinoinnin ammattilaista
+ Toimistomme ovat Jyväskylässä, Helsingissä ja Tampereella, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen
+ Perustettu vuonna 2005
+ Asiakkaitamme ovat kasvunälkäiset pk-yritykset, joilla on jämäkkä kasvusuunnitelma ja halua panostaa markkinointiin
+ Laaja palvelutarjoamamme kattaa sekä sisäisen markkinoinnin kehittämisen että huipputason markkinointiviestinnän palvelut.
+ Rakennamme jatkuvasti uusia työpaikkoja markkinoinnin kentälle kasvuohjelmiemme kautta
+ Olemme yksi Kasvu Openin perustajajäsenistä
+ Vuosittain yli 150 asiakasta ja 600 projektia

Meille töihin?

KAKSI LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÄ, YKSI SUURI UNELMA: TEHDÄÄN SUOMALAISISTA MAAILMAN PARAS MARKKINOINTIKANSA.

aava bang markkinointiviestintä

MARKKINOINTI­VIESTINTÄ

Katjan luotsaaman markkinointiviestintäyksikkömme tehtävänä on rakentaa huippuluokan markkinointiviestinnän palveluja asiakkaidemme kasvun tueksi. Palveluvalikoimaamme kuuluu markkinoinnin suunnittelu ja brändityö, digitaaliset ratkaisut kuten verkkosivut- ja verkkokaupat sekä digimarkkinointi ja -mainonta, ja laadukkaat sisällöt niin tekstinä, kuvina, videoina kuin visuaalisina konsepteina.

lupaustiimi_aavabang

VALMENNUS­LIIKETOIMINTA

Viljan vetämä valmennusliiketoiminnan tiimi auttaa yrityksiä tunnistamaan markkinoinnin kehitysmahdollisuuksia, rekrytoimaan uusia markkinoinnin tekijöitä sekä kehittämään markkinointiosaamista yrityksen sisällä ja erilaisten kasvuohjelmien kautta. Olemme aktiivisesti kehittämässä innovatiivisia kehittämishankkeita ja rakentamassa tulevaisuuden markkinoinnin osaamista.

Historia

Elettiin vuotta 2003. Jyväskylässä markkinoinnin monitaituri Hale Okkonen perusti markkinointitoimisto Aavan. Samaan aikaan Lapin mailla kolmenkympin kriisiä potenut mainosmies, nykyinen Aava & Bangin luova johtaja Mikko Kalliola, suunnitteli perheineen kotiinpaluuta Keski-Suomeen ja hautoi oman yrityksen perustamista. Pian Kalliolat palasivatkin kotikonnuille Muurameen ja toimintansa aloitti Mainostoimisto Bang Mikko ja Anne Kalliolan luotsaamana. Muutamaa vuotta myöhemmin nämä […]

Palvelut

Kasvun rakentaminen aloitetaan kirkastamalla liiketoiminnan päämäärät ja toimintamallit, kasvattamalla henkilöstön markkinointi- ja myyntiosaamista sekä viemällä uudistus arkeen markkinoinnin ja myynnin työkalujen tasolla. Joskus kasvumatka alkaa akuutisti tarvittavista toimenpiteistä tai valmennuksesta, mutta yhdessä käymme koko matkan.

Oletko sinä uusi työkaverimme?

Meillä pidetään huolta siitä, että selviämme kaikesta yhdessä. Perhemäisenä yhteisönä kykenemme itsekritiikkiin ja oman edun tavoittelun sijaan arvostamme yhteistä hyvää. Yhteiset arvomme: Välitetään toisistamme, Ajatellaan isosti, Haastetaan itsemme ja Onnistutaan yhdessä, näkyvät siinä, miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin.

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Pete Okkonen

Markkinointi- ja myyntijohtaja, partner

Timo Koponen

Partner, uudet asiakkaat