Aava & Bang

Rakkaudesta kasvuun ja markkinointiin.

RAKKAUDESTA KASVUUN JA MARKKINOINTIIN.

Aava & Bang syntyi ajatuksesta tarjota yrityksille jotain, mitä perinteiset mainostoimistot ja konsulttiyritykset eivät pystyneet tarjoamaan kasvuhakuisille yrityksille – myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen aidosti strategisen kumppanin, joka haluaa ja osaa ottaa vastuuta myös strategioiden arkisesta toteutuksesta.

Suuri unelmamme on tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Tässä meitä auttaa kasvumarkkinointi, joka on Aava & Bangin kehittämä markkinoinnin ja myynnin johtamisen malli. Olemme mukana rakentamassa tulevaisuuden markkinoinnin osaamista erilaisten kasvuohjelmien, hankkeiden ja Kasvu Openin kautta, ja autamme kehittämään yritystä niin sisäisten kuin ulkoistenkin toimenpiteiden avulla.

Tutustu palveluihimme

AAVA & BANG PÄHKINÄNKUORESSA

+ Lähes 40 markkinoinnin ammattilaista
+ Toimistomme sijaitsee Jyväskylässä, mutta palvelemme asiakkaita ympäri Suomen
+ Perustettu vuonna 2003
+ Asiakkaitamme ovat kasvunälkäiset pk-yritykset, joilla on jämäkkä kasvusuunnitelma ja halua panostaa markkinointiin
+ Laaja palvelutarjoamamme kattaa sekä sisäisen markkinoinnin kehittämisen että huipputason markkinointiviestinnän palvelut.
+ Rakennamme jatkuvasti uusia työpaikkoja markkinoinnin kentälle kasvuohjelmiemme kautta
+ Olemme yksi Kasvu Openin perustajajäsenistä
+ Vuosittain yli 150 asiakasta ja 600 projektia

Meille töihin?

KAKSI LIIKETOIMINTAYKSIKKÖÄ, YKSI SUURI UNELMA: TEHDÄÄN SUOMALAISISTA MAAILMAN PARAS MARKKINOINTIKANSA.

aava bang markkinointiviestintä

MARKKINOINTI­VIESTINTÄ

Katjan luotsaaman markkinointiviestintäyksikkömme tehtävänä on rakentaa huippuluokan markkinointiviestinnän palveluja asiakkaidemme kasvun tueksi. Palveluvalikoimaamme kuuluu markkinoinnin suunnittelu ja brändityö, digitaaliset ratkaisut kuten verkkosivut- ja verkkokaupat sekä digimarkkinointi ja -mainonta, ja laadukkaat sisällöt niin tekstinä, kuvina, videoina kuin visuaalisina konsepteina.

lupaustiimi_aavabang

VALMENNUS­LIIKETOIMINTA

Viljan vetämä valmennusliiketoiminnan tiimi auttaa yrityksiä tunnistamaan markkinoinnin kehitysmahdollisuuksia, rekrytoimaan uusia markkinoinnin tekijöitä sekä kehittämään markkinointiosaamista yrityksen sisällä ja erilaisten kasvuohjelmien kautta. Olemme aktiivisesti kehittämässä innovatiivisia kehittämishankkeita ja rakentamassa tulevaisuuden markkinoinnin osaamista.

KYSY, NIIN KERROMME LISÄÄ.

Pete Okkonen

Toimitusjohtaja, partner

Timo Koponen

Myyntijohtaja, partner