Etsimme kasvavaan verkkopalvelut -tiimiimme esimiestä, joka saa projektit onnistumaan ja tiimiläiset kukoistamaan. Innostut yhdessä asiakkaittesi kanssa ja pidät huolen, että he saavat parhaat mahdolliset verkkopalvelut kasvunsa tueksi.

Kasvua tuottavia verkkopalveluja hyvällä fiiliksellä

Meillä kaiken alku ja juuri on kyky ymmärtää syvällisesti sekä asiakkaan liiketoimintaa, kasvutavoitteita sekä sitä mitä asiakkaan asiakas tarvitsee. Näiden pohjalta se kaikki lähtee. Roolisi  on varmistaa, että asiakkaan ajatukset, kasvutavoitteet ja palvelut laitetaan elämään verkossa monipuolisen asiantuntijatiimimme osaamisen voimin.

Verkkopalvelut -tiimin esimiehenä vastaat verkkopalvelu- ja digimarkkinointiprojekteista huolehtien niiden asiakastyytyväisyydestä, kannattavuudesta ja aikataulusta. Tiimin esimiehenä vastaa luonnollisesti tiimiläistesi hyvinvoinnista kehittymisestä sekä tiimin resurssisuunnittelusta varmistaen, että tiimimme omat tai tarvittaessa kumppaniemme voimat ovat käytössä oikeaan aikaan. Myös myynti ja tarjousten tekeminen kuuluvat luonnollisena osana asiakaspalvelurooliisi.

Töissä olemme kuin kotonamme, ja meille on ensisijaisesti tärkeää, että sovit meille porukkaan ihmisenä ja tulevana työkaverina. Työssä menestymisen kannalta näemme kuitenkin, että seuraavat asiat on hyvä olla hallussa:

Osaat johtaa sekä asioita, ihmisiä että itseäsi tavoitteellisesti

Tiedät onnistuneesi työssäsi asiantuntijatiimimme ja asiakkaan yhteyshenkilönä kun

  • asiakkaasi kiittelevät sinua ratkaisujemme huippulaadusta ja palveluasenteestamme
  • asiantuntijamme kiittävät sinua mahdollisuudesta keskittyä tekemään parasta mahdollista laatua selkeästi johdetuissa projekteissa ja mahdollisuudesta kehittyä ammatissaan.
  • asiakkuusjohtajamme kiittävät sinua ajallaan ja kannattavasti valmistuneista projekteista

Sinulla on vähintään 3 vuoden kokemus verkkopalvelujen kehittämisestä

Olet urasi aikana ymmärtänyt digitaalisen liiketoiminnan murroksen, sekä ymmärrät nykyaikaisen verkkopalvelun vaatimukset ja toteutusmallit. Sinulla on myös perustietämys digimarkkinoinnin mediosita sekä ymmärrät markkinoinnin automaation ja näiden mittauksen sekä vaikutuksen yritysten markkinointiin.

Hallitset projektijohtamisen menetelmät

Sinulla on kokemusta projektinjohtamisen menetelmistä kuten esimerkiksi Scrum tai Kanban.

Saat energiaa ihmisistä ja yhteistyöstä

Tiimiesimiehen tehtävä vaatii erinomaisia sosiaalisia taitoja, sillä projektien johtaminen on loppuviimein ihmisten johtamista. Projektit onnistuvat vain jos tiimin asiantuntijat onnistuvat ja asiakasta palvellaan huipputasolla. Toivomme sinulta siis myös timanttisia yhteistyötaitoja. 

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä meille napakka hakemus ja CV osoitteeseen pete.okkonen@bang,fi.

Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat niin ikään Peteltä soittamalla (p. 050 346 7002) tai lähettämällä sähköpostia pete.okkonen@bang.fi.

Pete Okkonen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Pete Okkonentoimitusjohtaja

050 346 7002
pete.okkonen@bang.fi

Ota yhteyttä