HYÖDYNNÄ YRITYKSESI TARINOITA MARKKINOINNISSA

Tarinat ihmisistä, tuotteista, palveluista sekä yrityksestä itsestään ovat olennainen osa markkinointia. Tarinoiden kertominen ja kuunteleminen ovat ihmisille luontaisin tapa kommunikoida ja siten tehokas tapa välittää tietoa. Tarinan avulla voidaan myös muokata arvoja, uskomuksia, toiveita ja tarpeita, eli tehdä kaikkea sitä, mihin markkinointiviestintä pyrkii.

Aava & Bang on kehittänyt asiakkaidensa tarpeisiin tarinankerronnan koulutuspaketin, joka koostuu kolmesta neljän tunnin mittaisesta työpajasta. Jokainen työpaja muodostaa oman itsenäisen kokonaisuuden, joten voit osallistua oman tarpeesi mukaisesti esim. pelkästään yhteen työpajaan tai kaikkiin kolmeen työpajaan. Kaikki työpajat järjesteään Jyväskylässä.

Neljän tunnin Vaikuta tarinoilla -työpaja tarjoaa oivalluksia ja käytännönläheisiä työkaluja tarkastella omaa tarinaa, sen toimivuutta ja erityisesti tarinan potentiaalia. Työpajan käytyäsi osaat kiteyttää tarinasi ja viestisi siten, ettei kuulijan kiinnostus lopahda epäolennaisten sanojen tulvaan. Lue lisää Vaikuta tarinoilla -työpajasta.

Neljän tunnin Mobiilivideokoulutuksen oppien avulla yrityksesi tarina muuttuu iOS- tai Androidkäyttöjärjestelmän omaavalla älypuhelimellasi helposti laadukkaiden videoiden muotoon, esimerkiksi markkinointimateriaaliksi yrityksesi sosiaalisen median kanaviin tai yrityksen sisäisen viestinnän työkaluksi. Lue lisää mobiilivideokoulutuksesta

Kuinka valita ne oikeat somekanavat missä yrityksesi pitäisi olla mukana ja mitä siellä pitäisi julkaista?
neljän tunnin Sisältö edellä SOMEen -työpajassa keskitymme hiiren klikkailun sijaan siihen kuinka sinä voit luoda yrityksellesi helposti toteutettavan sisältösuunnitelman ja muuttaa sen suunnitelmasta toiminnaksi. Mielenkiintoinen sisältö ei mene koskaan pois muodista, joten voittajia ovat he ketkä osaavat muuttaa faktat tarinoiksi ja saavat asiakkaan sydämen sykkimään.

TYÖPAJOJEN AJANKOHDAT

MAALISKUU
22.3.2018   Mobiilivideokoulutus

HUHTIKUU
11.4.2018   Vaikuta tarinoilla -työpaja
19.4.2018   Sisältö edellä SOMEen -työpaja

Kaikki koulutuspaketin koulutukset järjestetään Jyväskylässä aamupäivällä ja niiden kesto on neljä tuntia!

KOLMEN TYÖPAJAN PAKETTIHINTA ON 699 €/HENKILÖ (Alv 0 %)

Voit myös halutessasi osallistua koulutuspaketin yksittäisiin työpajoihin. Tällöin kahden työpajan pakettihinta on 649 €/henkilö (Alv 0 %) 

yhden työpajan hinta on 359 €/henkilö (Alv 0 %)

Edellä esitettyihin hintoihin sisältyy kevyt aamupala, lounas ja koulutusmateriaalit

Kysy tarjous jos osallistujia on enemmän! Meiltä saat myös yrityksesi ryhmälle oman räätälöidyn koulutuspaketin!

ILMOITTAUTUMINEN KOULUTUKSIIN

  • Huom! Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova, joten emme palauta koulutusmaksua mahdollisen peruutuksen yhteydessä. Mikäli ilmoittautuja ei itse esteen vuoksi pääse osallistumaan koulutukseen, voi hänen sijastaan koulutukseen osallistua joku toinen organisaation jäsen.

HALUAN LISÄTIETOJA KOULUTUKSISTA

Ota yhteyttä

Päivi NieminenProjektipäällikkö

040 170 1130
paivi.nieminen@bang.fi

Ota yhteyttä