Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Reagena Oy

Vientipäällikkö (Export Manager)

Hae mukaan

Paikka täytetään osana Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena.

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-173

Reagena on suomalainen bioteknologian ja diagnostiikka-alan kasvuyritys Siilinjärven Toivalassa. Historiamme kumpuaa jo 35 vuoden takaa, ja tänä päivänä palvelemme mm. terveydenhuollon eri yksiköitä ja teollisuutta. Kehitämme, tuotamme ja myymme kansainvälisesti tunnustettuja korkealaatuisia tuotteita esimerkiksi tartuntatautien diagnostiikkaan sekä reagensseja ja puskureita laboratoriokäyttöön ja teollisuuden prosesseihin. Tunnetuimpia esimerkkejä tutkimus- ja kehityshanketyön pohjalta kehitetyistä tuotteista ovat pika- ja EIA-testit myyräkuumeen, borrelioosin sekä puutiaisaivokuumeen todentamiseen.

Etsimme kasvavaan tiimiimme vientipäällikköä työskentelemään kansainvälisen myynnin ja asiakkuuksien parissa. Tavoitteenamme on laajentua Euroopan markkina-alueilla panostamalla entistä tiiviimmin asiakassuhteiden hoitoon. Toimimme B2B-sektorilla jakelijaverkostojen kautta. Työtehtäviisi kuuluu asiakkuuksien hallintaa sekä kontaktointia niin sähköpostitse, puhelimitse, Teamsin välityksellä kuin myös kasvotusten. Edistät myyntiämme myös kansainvälisille messuilla sekä alan kongresseissa yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. 

Olet kaupallisesti ajatteleva, innokas ja tavoitteellinen verkostoituja. Viihdyt itseohjautuvassa työssä, motivoidut tiimityöstä ja asiakaskohtaamisista. Vaikka kokemus karttuu tehdessä, toivomme, että sinulla on jo kertynyt jo kokemusta kansainvälisen B2B-myynnin tai viennin parista. Alamme tuntemus ei ole välttämättömyys – etunasi on, mikäli sinulla on kykyä omaksua tieteellistä, asiantuntijakentän tietoa.

Meillä Reagenalla työskentelee tällä hetkellä lähemmäs 30 henkilöä, ja toimipisteemme sijaitsevat Pohjois-Savon ja Turun seudulla. Työskentelet viiden henkilön ydintiimissä, ja tukenasi ovat kaikki Reagenan ammattilaiset. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja toivomme, että asuinpaikkasi sijaitsee Etelä-Suomessa lähellä lentokenttää. Edellytämme sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen ja englannin kielen osaamista. Saksan tai espanjan kielen osaaminen katsotaan eduksi.

 Työyhteisöämme kuvaa myönteinen asenne ja yhteisöllisyys. Olemme suoraselkäisiä ja avoimia, ja asiakaslähtöisyys korostuu kaikessa mitä teemme. Uskallamme myös luvata, että luoville ajatuksille ja ideoille annetaan tilaa. Alun perehdytys tapahtuu Toivalassa, jonka jälkeen voit työskennellä sujuvasti etänä. 

Hyppää mukaan huipputiimimme kasvutarinaan ja laita hakemusta tulemaan!

Paikka täytetään osana laajempaa Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Etelä-Pohjanmaan Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Lue lisää ohjelmasta täältä ja kurkkaa alta lisää samankaltaisia paikkoja!Lisätietoja

Yrityksen sijainti: Reagena, Takojantie 18, Toivala
Etätyö: Kyllä

Lisätiedot:

Aava & Bang Oy
virittamo@bang.fi
040 5130 206

www.reagena.com

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSETMuita samankaltaisia työpaikkoja

Bella Veneet Oy

Viimeinen hakupäivä 14.11.2022

Myyntipäällikkö

Profile Vehicles Oy

Viimeinen hakupäivä 14.11.2022

Markkinointikoordinaattori