Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Sulje

Cross Wrap Oy

Export Coordinator

Hae mukaan

Paikka täytetään osana Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena.

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-173

Cross Wrap Oy valmistaa materiaalien käärintä- ja purkulaitteita tulevaisuuden eri toimialoille. Missionamme on auttaa yrityksiä ympäri maailmaa toimimaan fiksummin paalien ja pakkausten käsittelyssä, käärimisessä, avaamisessa sekä lankojen poistamisessa. Suunnittelemme ratkaisuja, jotka muuttavat kokonaisten toimialojen työskentelytapoja sekä prosesseja älykkäämmiksi, turvallisemmiksi sekä tuottavammiksi. Toisin sanoen, kun asiakkaalla on tarve, meillä on siihen ratkaisu. Asiakkaamme ovat jätteenkäsittely- ja energiateollisuuden toimijoita, muovinkierrätyksen ammattilaisia, paperikierrätyksen ja -prosessoinnin markkinajohtajia sekä puuteollisuuden huippufirmoja.

Kansainvälisessä työyhteisössämme on nyt Export Coordinatorin paikka avoimena. Tulet olemaan tärkeä tekijä viennin koordinoinnin parissa, huolehtien rahtiyhteistyöstä ja järjestelyistä, aikataulutuksesta, vientidokumentoinnista sekä varaosatilausten käsittelystä, toimituksesta ja laskutuksesta. Roolia muodostetaan myös omien vahvuuksiesi mukaisesti. Tulet osaksi Operations tiimiä, mutta tehtävässäsi pääset työskentelemään myös yli tiimirajojen.

Tässä tehtävässä menestyy tyyppi, jolta löytyy oppimishalua, oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä. Perehdytämme ja koulutamme sinut perusteellisesti viennin saloihin. Toivomme, että sinulle on kuitenkin kertynyt jo hieman kokemusta viennin tai kansainvälisen kaupan parista. Tärkeintä on kuitenkin, että olet avoimella ja rohkealla asenteella varustettu persoona, jolta löytyy priorisointikykyä. Tukenasi on koko tiimi ja työtä teet monien eri ammattilaisten kanssa sisäisesti, mutta myös yhdessä asiakkaidemme, toimittajien ja rahtiliikkeiden kanssa. Työkielenä toimii suomi ja englanti, joiden sujuvaa osaamista odotamme myös sinulta.

Me toimimme tulevaisuuden alalla, jossa teemme joka päivä töitä paremman huomisen eteen. Tavoitteenamme on auttaa yrityksiä parantamaan tuottavuuttaan, turvallisuuttaan, kestävyyttään, asiakastyytyväisyyttään ja yleistä kannattavuuttaan. Tätä työtä teemme yli 40 ammattilaisen voimin. Katsomme vahvasti tulevaisuuteen ja teemme yhteisten tavoitteiden eteen töitä hyvällä fiiliksellä. Olemme reiluja ja rehtejä toisiamme kohtaan. Työnantajana olemme vakaa, kansainvälinen ja välittävä. Kasvutavoitteiden myötä meillä on jatkuvasti kehitteillä uusia liiketoiminnan aluevaltauksia. Tässä matkassa tärkeintä on kuitenkin ihminen ja inhimillisyys – välitämme toisistamme ja työyhteisöstämme. Ylläpidämme yhteishenkeä esimerkiksi yhteisten tilaisuuksien ja jo perinteeksi muodostuneen pitsaperjantain merkeissä.

Toimistomme sijaitsee Siilinjärvellä, josta käsin palvelemme asiakkaitamme ympäri maailmaa. Työpisteesi odottelee täällä toimistolla valmiina, mutta meillä on myös käytössä joustavat etätyömallit. Cross Wrapilla pääset työskentelemään mukavan ja sitoutuneen työporukan kanssa sekä osaksi kansainvälisen ja jatkuvasti kehittyvän yrityksen kasvumatkaa, jossa myös sinulla on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa roolissasi. Hae siis mukaan!

Paikka täytetään osana laajempaa Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Etelä-Pohjanmaan Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Lue lisää ohjelmasta täältä ja kurkkaa alta lisää samankaltaisia paikkoja!Lisätietoja

Yrityksen sijainti: Teollisuustie 6, 71800 Siilinjärvi
Etätyö: Joustavasti 

Lisätiedot:

Aava & Bang Oy
virittamo@bang.fi
040 5130 206

www.crosswrap.com 

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSETMuita samankaltaisia työpaikkoja

Reagena Oy

Viimeinen hakupäivä 14.11.2022

Vientipäällikkö (Export Manager)

Bella Veneet Oy

Viimeinen hakupäivä 14.11.2022

Myyntipäällikkö