Siirry suoraan sisältöön
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Kiva, kun kiinnostuit!

Yhdistämme syvän asiakas- ja työntekijäymmärryksen luovaan suunnitteluun, vaikuttavaan viestintään ja vahvaan digiosaamiseen.

Jätä tarjouspyyntö

Blogi ja asiantuntijamateriaalit

Kasvata osaamistasi markkinoinnista, viestinnästä, myynnistä ja johtamisesta blogimme ja maksuttomien asiantuntijamateriaalien avulla. Mukavia oppimishetkiä! 

Aava & Bang

Autamme rakentamaan yrityksiä, joihin sekä henkilöstö että asiakkaat haluavat sitoutua.

Ollaanko yhteyksissä?

Oli asiasi pieni tai suuri, olemme täällä. Jätä viestisi tästä, niin otamme yhteyttä pikimmiten. Ollaan kuulolla!

Ota yhteyttä

 

Bella Veneet Oy

Myyntipäällikkö

Hae mukaan

Paikka täytetään osana Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena.

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-173

Bella Veneet Oy on suomalainen vuonna 1970 perustettu huviveneitä valmistava yritys, joka lähti yhden miehen unelmasta sekä intohimosta veneilyyn. Valmistamamme tuotemerkit ovat Bella, Flipper, Aquador ja Falcon. Bella Veneet Oy:n tarina onkin ainutlaatuinen kehityspolku, josta vähitellen kehittyi menestyksekäs kansainvälisen mittaluokan liiketoiminta. Olemme osa Nimbus-konsernia, ja jälleenmyyjiä meillä on laajasti ympäri maailman, esimerkiksi Pohjoismaissa, Keski-Euroopassa ja Australiassa. Viennin osuus markkinastamme on yli 80 prosenttia. Me tunnemme veneilyn, ja etsimme jatkuvasti parempia keinoja asiakkaillemme nauttia siitä vieläkin kokonaisvaltaisemmin.

Haemme nyt joukkoomme myyntipäällikköä vahvistamaan markkinaamme erityisesti Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Myyntipäällikkönä työsi keskiössä on kehittää, ylläpitää ja laajentaa jälleenmyyjien verkostoamme ja toimia vahvan luottamuksen rakentajana. Yhteydenpito tapahtuu pääosin sähköpostilla, Teamsillä ja alan messuilla verkostoituen sekä silloin tällöin myös asiakkaan luona paikan päällä vieraillen ja asiakasymmärrystä keräten. Tällä hetkellä teemme uutta markkinointisuunnitelmaa, ja myyntipäällikkönä olet myyntitiimin lisäksi myös mukana markkinoinnin suunnittelussa ja ideoinnissa sekä olet yksi tärkeä linkki markkinointitiimissä. 

Työskenteletkö ilolla erilaisten ihmisten kanssa asiakasrajapinnassa ja tiiminä onnistuen? Entä suhtaudutko mielenkiinnolla veneilyyn ja veneiden tekniikkaan? Veneilyn elämäntavan tunteminen on sinulle eduksi työn mielekkyyden näkökulmasta. Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä omaksua ja hallita esimerkiksi toiminnanohjausjärjestelmän saloja. Sujuva suomen, ruotsin ja englannin kielen taito on työssäsi tarpeen. 

Bella Veneillä olemme ammattitaitoinen, tiivis ja dynaaminen tiimi – koko organisaatiossa meitä on noin 200. Tarjoamme sinulle työyhteisön, jossa hyvä yhteishenki, toimiva vuorovaikutus, luovuus ja aikaansaava tekeminen ovat tärkeitä teemoja arjessa. Me jokainen kannamme osaajina paljon vastuuta, mutta meillä myös jokainen saa tukea ja ketään ei jätetä yksin. Suhtaudumme intohimoisesti veneilyyn ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin ja elämyksiin.

Työnantajana olemme vakaa, joustava ja oman toimialamme kärkeä. Työn luonteen sekä työyhteisön vuoksi on tärkeää, että pystyt työskentelemään paikan päällä Kuopiossa. Työ edellyttää myös jossain määrin matkustusvalmiutta. Meillä rantaudut mielenkiintoiseen kansainväliseen toimintaympäristöön, jossa pääset haastamaan osaamistasi, vaikuttamaan henkilökohtaiseen oppimispolkuusi ja kehittymään myynnin ammattilaisena. Olisitko juuri sinä uusi vahvistuksemme?

Paikka täytetään osana laajempaa Etelä-Savon, Pohjois-Savon ja Etelä-Pohjanmaan Vientivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Lue lisää ohjelmasta täältä ja kurkkaa alta lisää samankaltaisia paikkoja!Lisätietoja

Yrityksen sijainti: Väliköntie 10, 70700 Kuopio
Etätyö: Pääosin paikan päällä

Lisätiedot:

Aava & Bang Oy
virittamo@bang.fi
040 5130 206

www.bellaboats.fi

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSETMuita samankaltaisia työpaikkoja

Reagena Oy

Viimeinen hakupäivä 14.11.2022

Vientipäällikkö (Export Sales)

Profile Vehicles Oy

Viimeinen hakupäivä 14.11.2022

Markkinointikoordinaattori