Virittämöt Jätä tarjouspyyntö
Sulje

Pajadata Oy 

Markkinointiassistentti

Hae mukaan

Paikka täytetään osana laajempaa Pirkanmaan Markkinointivirittämö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi. 

Aavabang-verkkosivut-1920-20220530-21

Pajadata Oy on vuonna 1994 perustettu ohjelmistotalo. Tarjoamme kokonaisvaltaiset ohjelmistoratkaisut rakentamisen ja talotekniikan ammattilaisille. Palvelemme asiakkaita Suomen laajuisesti, taustalla vahva Pohjois-eurooppalainen konserni. Olemme alusta asti keskittyneet nimenomaan LVI-, sähkö- ja rakennusalaan, joten toimialaosaamisessa meitä on vaikea päihittää ja tukipalveluamme onkin kehuttu Suomen parhaaksi. Toimintamme tavoitteena on vapauttaa aikaa oleelliseen ja tarjota asiakkaille vaivattomuutta. 

Tiimissämme on nyt paikka auki markkinointiassistentille, jolla on mahdollisuus päästä mielenkiintoiselle kasvumatkalle uraauurtavien tuotteiden parissa. Työnkuvasi rakentuu sisällöntuotannon monipuolisista tehtävistä. Pääset näyttämään käden jälkesi sosiaalisen median julkaisuissa (Instagram, Facebook & LinkedIn), blogiteksteissä, uutiskirjeissä sekä kampanja- ja myyntimateriaaleissa. Teet yhteistyötä konsernin kansainvälisen markkinointi -ja myyntitiimien kanssa, joten tehtävä edellyttää sujuvan suomen kielen lisäksi ja englannin kielen kirjallista ja suullista osaamista. Pohjoismaisessa työyhteisössä ruotsin kielen ymmärtämisestä on apua, mutta se ei ole välttämättömyys.

Etsimme porukkaamme rempseää tyyppiä, jolta löytyy pilkettä silmäkulmasta ja näppäimistöllä sujuvasti sauhuavat sormet. Sinulla on taitoa loihtia mukaansatempaavia sisältöjä asiakkaillemme. Somekanavat ovat sinulle tuttuja, mutta sinulla on myös valmius ottaa uusia järjestelmiä haltuun ja innokkuutta hypätä vaikka TikTokin maailmaan. Ilahdumme, jos sinulta löytyy osaamista tai intoa oppia tekemään kevyitä somevideoita, ja ehkä jopa hyppäämään joskus itsekin kameran toiselle puolelle. Emme etsi kaiken osaavaa konkaria vaan aktiivista tekijää, jolta löytyy halua ja innokkuutta kasvaa ja kehittyä. 

Me täällä Pajadatalla olemme yhteen hitsautunut ja huumorilla varustettu porukka. Tarjoamme sinulle idearikkaan ja tiiviin joukkueen, jossa pääset vaikuttamaan oman urapolun kehittymiseen ja yhteiseen tekemiseen. Jaamme yhteisen kulttuurin, jossa toisten kunnioitus ja työn ja vapaa-ajan balanssi ovat keskiössä. Myynti ja markkinointi tekevät meillä tiivistä yhteistyötä. Slack, Teams ym. viestintätyökalut ovat meillä kovassa käytössä myös yli tiimirajojen. Työyhteisöämme voisi kuvailla välittävänä, huumorintajuisena ja tavoitteellisena. Työtä tehdään tosissaan muttei vakavasti, eli myös huumoria meidän porukasta löytyy roppakaupalla.

Ensisijaisesti etsimme työkaveria Tampereen toimistolle. Meiltä löytyy toimipisteet myös Vantaalta ja Kuopiosta, ja etätyö on meille arkea. Työntekijämme sanovat, että meillä työskentely on kuin kotiin tulisi. Haluaisitko sinä tulla osaksi tätä lämminhenkistä porukkaa? Kurkkaa meistä lisää videon muodossa täältä!

Paikka täytetään osana laajempaa Pirkanmaan Markkinointivirittömö -kasvuohjelmaa, jonka Aava & Bang Oy toteuttaa yhteistyössä ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa RekryKoulutuksena. Lue lisää ohjelmasta täältä ja kurkkaa alta lisää samankaltaisia paikkoja!Lisätietoja

Työpaikan sijainti: Tohlopinranta 31, 33270 Tampere
Etätyö: Kyllä ✔️

Aava & Bang Oy
virittamo@bang.fi
040 5130 206

www.pajadata.fi   

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSETab-kuvitus-lukeeHae mukaan!

1. Täytä TE-toimiston sähköinen hakemuslomake osoitteessa: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/711335

2. Jätä hakemus Aava & Bangille alta olevasta "jätä hakemus" -painikkeesta.

Kutsumme soveltuvat hakijat ryhmähaastatteluun, joka järjestetään etäyhteyksin 9.3. Jatkoon valitut hakijat voivat osallistua vapaaehtoiseen, haastatteluihin valmistavaan Minusta menestys -valmennukseen 20.3. Yritysten haastattelut pidetään 21.3.

Jätä hakemus

Muita samankaltaisia työpaikkoja

Tampereen Aluetaksi Oy

Viimeinen hakupäivä 06.03.2023

Markkinoinnin osaaja

SNT-Group Oy

Viimeinen hakupäivä 06.03.2023

Markkinointikoordinaattori

Zebull Oy

Viimeinen hakupäivä 06.03.2023

Viestintä- ja toimistoassistentti

Avant Advisors Oy

Viimeinen hakupäivä 06.03.2023

Markkinointiosaaja