Kaipaamme idearikkaaseen joukkoomme kirjoittamisesta ja konseptoinnista sytykkeensä saavaa luovaa ja kokenutta sanasieppoa, eli copywriteria/konseptisuunnittelijaa.

 

Hommasi ydin on tuottaa monimediaisesti inspiroivia sisältöjä suomeksi sekä englanniksi. Copyn työ on meillä toki paljon muutakin kuin ytimekkäiden viestien kirjoittamista ja sanojen kanssa leikkimistä, siksi tehtävän lempinimi onkin copyfighter. Kirjoitit sitten videokäsikirjoituksia, printtimainostekstejä, www-sisältöjä tai konseptitason yritystarinoita, työ lähtee aina asiakkaan liiketoiminnan syvällisestä ymmärtämisestä. Tämä tarkoittaa asiakkaan taustoihin perehtymistä, toimintamallien ja ostopolkujen analysointia sekä sisältösuunnittelun kannalta olennaisen tiedon etsintää ja louhintaa.

Emme halua asettaa osaamisellesi tiukkaa sapluunaa. Töissä olemme kuin kotonamme, ja meille on ensisijaisesti tärkeää, että sovit meille porukkaan ihmisenä ja tulevana työkaverina.

Työssä menestymisen kannalta näemme kuitenkin, että seuraavat asiat on hyvä olla hallussa:

OSAAT PRIORISOIDA OMAA AIKAASI JA OLET LUONTEELTASI VARSINAINEN YHTEISTYÖN AIRUT

Meillä tehdään työtä yhdessä.  Tulet liittymään samanaikaisesti useaan eri projektiin ja on ehdottoman tärkeää, että yhteistyö eri tiimeissä ja asiakkaiden kanssa sujuu kuin tanssi. Meillä ei ole tiukkoja toimintamalleja tai hierarkiaa. Tästä johtuen tulee sinun itse olla oman elämäsi prosessivuokaavio ja työmaavalvoja, jotta hommat tulee hoidettua ja pääkoppa pysyy kunnossa.

HALLITSET MONIMEDIALLISEN SISÄLLÖNTUOTANNON SEKÄ SUOMEKSI ETTÄ ENGLANNIKSI

Ymmärrät miten tekstin rytmitys ja tyyli vaihtuvat printistä webbiin ja videolta vuosikertomukseen. Virheelliset väliviivat, pilkut ja puolipisteet puistattavat sinua ja osaat viimeistellä työsi laadukkaasti. Asiakkaamme tulevat kasvavissa määrin tarvitsemaan kekseliäitä sloganeita, merkityksellisiä sisältöjä ja tarinallisia esittelytekstejä suomen lisäksi myös englanniksi, joten kielitaidon on hyvä olla kohdillaan.

OLET KITEYTYKSEN MESTARI

Kun takanasi on kolme workshoppia,edessäsi kuusi fläppitaulullista post-it lappuja ja muistio täynnä avainsanoja on aika kaivaa olennaisin esille. Proosaa on helppo ladella. Tässä työssä tehtäväsi on kuitenkin kaivaa esille ydin ja kirkastaa perusajatus muutamaan mieleenpainuvaan lauseeseen, jotka saavat asiakkaamme asiakkaan ostamaan.

Näiden lisäksi uskomme, että muutaman vuoden kokemus digi- tai mainostoimistoista, työpajatyöskentelymallien hallinta ja innostus palvelumuotoilua kohtaan auttavat sinua työssä menestymiseen.

FREELANCERIKSI, ALIHANKKIJAKSI JA SIITÄ KOKONAAN MEILLE?

Meidän hommissa tilanteet ovat eläväisiä, ja tämän vuoksi etsimmekin freelancer tai alihankkija-sopimuksella aloittavaa tekijää. Halutessasi voit työskennellä osittain tai kokonaan meidän Kypärämäen toimistollemme, koska uskomme, että yhteistyö sujuu parhaiten kun ollaan kaikki huikkailuetäisyydellä. Tämän lisäksi yhteisölliseen porukkaamme on aina kiva saada uusia mukavia jäseniä, jotka intoutuvat mukaan salaattikerhomme toimintaan.

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT

Portfolio kertoo meille tyylistäsi ja kättesi jäljestä. Liitä mukaan CV, itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen ja lähetä koko paketti osoitteeseen hanne-mari.miskala@bang.fi. Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat soittamalla (0405708504) tai laittamalla sähköpostia Hanne-Marille.

Hanne-Mari Miskala, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Hanne-Mari MiskalaKehitysjohtaja

0405708504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Ota yhteyttä