Yrityskulttuurimme

Innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi & rakkauden ja välittämisen ilmapiiri. Nämä arvomme näkyvät siinä miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. Meillä pidetään huolta siitä, että porukka selviää kaikesta yhdessä. Perhemäinen yhteisömme on kykeneväinen itsekritiikkiin ja oman napamme sijasta arvostamme yhteistä hyvää.

Olemme itseohjautuva organisaatio, jossa yksilöillä ja tiimeillä on vapaus ja vastuu oman työn järjestämisestä sekä kehittämisestä. Meillä osaamisen ja palveluvalikoiman kehittäminen tapahtuu pääasiassa osaamistiimeissä, mutta varsinainen kilpailuetumme on tiimityö, joka tapahtuu asiakkuuksien ympärille muodostetuissa sekatiimeissä. Itsenäinen työote vaatii tuen ja siksi panostammekin jatkuvasti tiiminvetäjien ja esimiestyön kehittämiseen yrityksessämme. Meille johtajuus ei ole titteli, vaan arkipäivän tekoja. Jos statuksen sijaan tavoitteet, tulokset, yhdessä tekeminen ja edestä johtaminen ovat asioita joista motivoidut, niin sovit varmasti hyvin joukkoomme.

Me pidämme ihanista ihmisistä ja valloittavista persoonista. Sellaisista, jotka eivät säikähdä räikeää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta. Ihmiset, työkaverit ja asiakkaat, jotka antavat itsestään ja ottavat myös vastaan ovat meille kultaakin kalliimpia.

Alta löydät avoimena olevat positiomme. Jos haussa oleva rooli ei vastaa täysin kiinnostustasi, mutta tiedät, että sinussa on juuri meille ainesta, otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Kiteytä oma osaamisesi  ja yllätä toimitusjohtajamme Pete lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pete.okkonen@bang.fi.

Tutustu meihin tarkemmin katsomalla alla olevat videot, lukemalla ajatuksiamme blogistamme, kurkkaamalla töitämme, seuraamalla meitä Facebookissa tai kurkkaamalla Instagramiin #aavabang.

’’Aava & Bang varmasti näyttäytyy erilaisena yrityksenä ulkopuoliselle. Luulen, että osa pitää meitä ainakin pikkasen outoina, puolihulluina, mutta samaan aikaan vähän ihmettelee, että ihmeellisesti ne saa kuitenkin aika kovan luokan markkinointi- ja myyntikonsepteja suunniteltua ja toteutettua.’’

”Täällä on just oikea vapaus ja vaatimustaso duunin tekemiselle. Meillä on omat toimintamallit ja siinä on meidän kilpailuetu. Siinä, että oikeesti mietitään jo alkupäässä, ennen kun lähdetään tekemään mitään, sitä asiakkaan liiketoimintaa kaikilta kanteilta. ”

 

Hanne-Mari Miskala, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Hanne-Mari MiskalaKehitysjohtaja

040 5708504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Ota yhteyttä