Yrityskulttuurimme

Innostu yhdessä, tiedä mitä teet, tee näkyväksi & rakkauden ja välittämisen ilmapiiri. Nämä arvomme näkyvät siinä miten teemme töitä toimistolla, asiakkailla, työpajoissa, valmennuksissa ja kuvauskeikoilla. Meillä pidetään huolta siitä, että porukka selviää kaikesta yhdessä. Perhemäinen yhteisömme on kykeneväinen itsekritiikkiin ja oman napamme sijasta arvostamme yhteistä hyvää.

Olemme itseohjautuva organisaatio, jossa yksilöillä ja tiimeillä on vapaus ja vastuu oman työn järjestämisestä sekä kehittämisestä. Meillä osaamisen ja palveluvalikoiman kehittäminen tapahtuu pääasiassa osaamistiimeissä, mutta varsinainen kilpailuetumme on tiimityö, joka tapahtuu asiakkuuksien ympärille muodostetuissa sekatiimeissä. Itsenäinen työote vaatii tuen ja siksi panostammekin jatkuvasti tiiminvetäjien ja esimiestyön kehittämiseen yrityksessämme. Meille johtajuus ei ole titteli, vaan arkipäivän tekoja. Jos statuksen sijaan tavoitteet, tulokset, yhdessä tekeminen ja edestä johtaminen ovat asioita joista motivoidut, niin sovit varmasti hyvin joukkoomme.

Me pidämme ihanista ihmisistä ja valloittavista persoonista. Sellaisista, jotka eivät säikähdä räikeää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta. Ihmiset, työkaverit ja asiakkaat, jotka antavat itsestään ja ottavat myös vastaan ovat meille kultaakin kalliimpia.

Kasvutavoitteemme ovat korkealla ja tarvitsemme uusia kasvuntekijöitä joukkoomme. Alta löydät avoimena olevat tehtävämme. Jos haussa oleva rooli ei vastaa täysin kiinnostustasi, mutta tiedät, että sinussa on juuri meille ainesta, otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Kiteytä oma osaamisesi  ja yllätä toimitusjohtajamme Pete lähettämällä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen pete.okkonen@bang.fi.

Portfolio kertoo meille tyylistäsi ja kättesi jäljestä. Liitä mukaan CV, itsesi näköinen hakemus palkkatoiveineen ja lähetä koko paketti mahdollisimman pian osoitteeseen pete.okkonen@bang.fi Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat Peteltä soittamalla (050 346 7002) tai laittamalla sähköpostia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Lähetä meille mahdollisimman pian napakka hakemus ja CV osoitteeseen janne.ikola@bang,fi. Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat niin ikään Jannelta soittamalla (p. 040 716 6239) tai lähettämällä sähköpostia. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lue lisää

Jos keskeinen tehtävä Aava & Bangin mahtavassa porukassa kiinnostaa, hae meille. Ota yhteyttä toimitusjohtaja Pete Okkoseen (pete.okkonen@bang.fi / 050 346 7002) Kysy lisätietoja tai lähetä suoraan vapaamuotoinen CV:si palkkatoiveineen.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Lähetä meille napakka hakemus ja CV  osoitteeseen pete.okkone@bang,fi . Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat Peteltä soittamalla (p. 050 346 7002) tai lähettämällä sähköpostia.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Lähetä meille napakka hakemus ja CV osoitteeseen timo.koponen@bang,fi. Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat Timolta soittamalla (p. 040 054 2778) tai lähettämällä sähköpostia.

Lue lisää

Kiinnostuitko? Lähetä meille napakka hakemus ja CV osoitteeseen pete.okkonen@bang,fi. Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat Peteltä soittamalla (p. 050 346 7002) tai lähettämällä sähköpostia.

Lue lisää

Tutustu meihin tarkemmin katsomalla alla olevat videot, lukemalla ajatuksiamme blogistamme, kurkkaamalla töitämme, seuraamalla meitä Facebookissa tai kurkkaamalla Instagramiin #aavabang.

’’Aava & Bang varmasti näyttäytyy erilaisena yrityksenä ulkopuoliselle. Luulen, että osa pitää meitä ainakin pikkasen outoina, puolihulluina, mutta samaan aikaan vähän ihmettelee, että ihmeellisesti ne saa kuitenkin aika kovan luokan markkinointi- ja myyntikonsepteja suunniteltua ja toteutettua.’’

”Täällä on just oikea vapaus ja vaatimustaso duunin tekemiselle. Meillä on omat toimintamallit ja siinä on meidän kilpailuetu. Siinä, että oikeesti mietitään jo alkupäässä, ennen kun lähdetään tekemään mitään, sitä asiakkaan liiketoimintaa kaikilta kanteilta. ”

 

Hanne-Mari Miskala, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Hanne-Mari MiskalaKehitysjohtaja

040 5708504
hanne-mari.miskala@bang.fi

Ota yhteyttä