ELY-keskuksen tukemat yritysten kehittämispalvelut

MITÄ OVAT YRITYSTEN KEHITTÄMISPALVELUT ELI KEHPAT?

Yritysten kehittämispalvelut ovat kasvuhaluisille yrityksille suunnattuja ja ELY-keskuksen tukemia konsultointi- sekä koulutuspalveluita. Aava & Bang tarjoaa valtuutettujen asiantuntijoiden apua pk-yrityksille, jotka haluavat kasvaa markkinoinnin avulla ja kehittää liiketoimintaansa. Konsultointi- ja valmennuskokonaisuudet räätälöidään asiakkaan tarpeisiin siten, että ne auttavat asiakasta eteenpäin liiketoiminnan tavoitteiden mukaisesti.

Haluatko keskustella tarpeistanne? Ota yhteyttä. ✔︎

Tarjoamamme kehittämispalvelut:

ELY-keskus on myöntänyt Aava & Bangin kokeneille asiantuntijoille valtuudet tuottaa ELY-tuettuja palveluita kokonaisvaltaisesti neljältä eri osa-alueelta:

+ Markkinointi ja asiakkuudet
+ HR-henkilöstöhallinto
+ Innovaatiot ja kaupallistaminen
+ Analyysit ja kasvu

AAVA & BANG KEHITTÄMISPALVELUIDEN TARJOAJANA

Aava & Bangin suurena unelmana on tehdä suomalaisista maailman parasta markkinointikansaa. Toteutamme tätä visiota kasvumarkkinoinnin keinoin, auttamalla kasvua hakevia yrityksiä näkemään ja hyödyntämään markkinoinnin koko potentiaalin. Asiakkaitamme ovat kasvuhakuiset pk-yritykset, joilla on jämäkkä kasvusuunnitelma ja päättäväisyyttä panostaa myyntiin sekä markkinointiin. Parhaimmillamme olemme sellaisten yritysten kanssa, joiden liiketoiminnassa henkilöstön rooli palvelukokemuksen synnyttämisessä ja koko liiketoimintamallin menestyksessä on erityisen kriittinen.

Meidän porukasta löydät yhdeksän loistavaa vastuuasiantuntijaa, joita tukee yhteensä yli 50 markkinoinnin, myynnin, yrityskulttuurin rakentamisen, digimarkkinoinnin ja mainonnan sekä verkkosivupalveluiden asiantuntijaa.

Kokeneilla asiantuntijollamme on valtuudet tuottaa ELY-tuettuja palveluita kattavasti neljällä osa-alueella: analyysipalvelut ja kasvu, kansainvälistyminen ja uudistaminen, markkinointi ja asiakkuudet, johtaminen ja henkilöstö sekä innovaatiot ja kaupallistaminen. Vuosittain olemme kumppani yli 150 asiakkaalle ja 600 projektille. Monipuolisen osaamisemme turvin tarjoamme räätälöityä konsultointia juuri sinun yrityksesi kehittämisen tueksi.

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut

TUTUSTU ELY-KONSULTTEIHIMME

Satu Vainio

Analyysit ja kasvu

Satu auttaa yrityksiä oivaltamaan, kuinka navigoidaan eteenpäin jatkuvasti muuttuvilla markkinoilla. 20 vuoden uran aikana Satu on sparrannut yritysten strategioita, selkeyttänyt liiketoiminnan kokonaisuuksia, poistanut kasvun esteitä ja luonut ketteriä liiketoimintamalleja.

satu.vainio@bang.fi

Katja Asikainen

Analyysit ja kasvu

Katjan supervoima on liiketoiminnan kokonaisvaltainen ymmärrys ja hän auttaa yrityksiä rakentamaan tuloksellista liiketoimintaa sekä tuottamaan arvoa kestävän kasvun keinoin. Katjan vahvuutena on konkretisointi ja asioiden toimeenpaneminen mitattavalla tavalla.

katja.asikainen@bang.fi

Maiju Maukonen

Markkinointi ja asiakkuudet

Maiju auttaa asiakkaita ostamaan, mikä onnistuu kehittämällä yritysten brändiä ja markkinointia sekä hyödyntämällä asiakasymmärrystä. Maiju rakastaa kehittämistä ja asioiden selkeyttämistä, ja hän auttaa yrityksiä ratkaisukeskeisesti sekä ihmisiin vaikuttaen.

maiju.maukonen@bang.fi

Hanna-Riikka Ilkka

Markkinointi ja asiakkuudet

Hanna-Riikka on kerryttänyt kokonaisvaltaista liiketoiminnan ymmärrystä vuosien varrella erilaisten asiakkuuksien johtamisen, markkinoinnin ja myynnin tehtävien parissa. Hanna-Riikan vahvuutena on selkeyttää yrityksen kasvun mahdollisuuksia ja suunnitella konkreettisia kasvuun vieviä askeleita.

hanna-riikka.ilkka@bang.fi

Teemu Kankainen

Markkinointi ja asiakkuudet

Teemu on ihmisläheinen yrittäjä, markkinoinnin tekijä, yritysten ajattelukumppani ja unelmien toteuttaja. Yhtenä Aava & Bangin perustajaosakkaista Teemulla on kokemusta yli 20 vuoden ajalta yrittäjyydestä, liiketoiminnasta ja markkinoinnista. Teemu luotsaa tottunein ottein yrityksiä kohti kestävää kasvua huumorin avulla.

teemu.kankainen@bang.fi

Riikka Ahmaniemi

HR-henkilöstöhallinto

Yrittäjämaailmaan jo vuonna 1993 hypännyt Riikka auttaa yrityksiä rakentamaan menestyviä tiimejä, joissa tiimin jäsenet soittavat samaa biisiä kukin omalla instrumentillaan. Riikan supervoima on löytää ihmisten vahvuudet ja linkittää ne yrityksen tavoitteisiin luoden intoa ponnistella tavoitteiden eteen.

riikka.ahmaniemi@bang.fi

Hanne-Mari Miskala

HR-henkilöstöhallinto

Hanne-Mari on viimeiset kymmenen vuotta kehittänyt yritysten henkilöstöä, yrityskulttuuria, sisäistä viestintää, esihenkilötyötä, työnantajamielikuvaa ja markkinointia. Hän on hyvän työelämän eturintamataistelija ja haluaa omalta osaltaan vahvistaa markkinoinnin osaamista Suomessa yhdistämällä ihmisorientaation sekä strategisen ymmärryksen..

hanne-mari.miskala@bang.fi

Sanna Seiko Salo

Innovaatioiden kaupallistaminen

Sanna auttaa yrityksiä kaupallistamaan innovaationsa ja ydinosaamisensa ketterästi. Värikkään työhistorian omaavan Sannan vahvuutena on löytää tiimin tärkeimmät voimavarat ja valjastaa ne toimiin, joilla saadaan mitattavia tuloksia. Yli 20 vuoden kansainvälisen työkokemuksen turvin Sanna toimii mentorina useille upeille yrittäjille.

sanna.seiko.salo@bang.fi

KYSY LISÄÄ

Päivi Nieminen

Asiakkuusjohtaja