Kasva markkinoinnin ammattilaiseksi.

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma

Kenelle Markkinointivirittämö sopii?

Tiettyä taustaa tai koulutusta tärkeämpää on, että olet innostunut ja kiinnostunut markkinoijana kehittymisestä. Pohjatiedoksi- ja taidoiksi riittää, että sinulla on perusymmärrys markkinoinnista, myynnistä tai muista liiketoiminnan osa-alueista – ydinosaamisesi voi olla näiden sijasta kuitenkin esimerkiksi asiakaspalvelussa tai vaikka taloushallinnossa. Tärkeintä on, että löydät yritysten joukosta itseäsi kiinnostavan paikan ja tehtävän, johon olet valmis heittäytymään. Yritysten hakuilmoituksiin pääset tutustumaan alla olevasta linkistä.

Etsivätkö he juuri sua? Lue pirkanmaalaisten yritysten hakuilmoitukset tästä
Millaisia työmahdollisuuksia valmennus tarjoaa?

Mukana olevat yritykset etsivät osaajia muun muassa kasvumarkkinoinnin toteuttamiseen, asiakasviestintään ja asiakassuhteiden hoitamiseen, digimarkkinoinnin sekä yrityksen brändin kehittämiseen sekä yritysilmeen rakentamiseen. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi. Markkinointivirittämön kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhanalaisia hakijoita.

KASVA JA KEHITY YHDESSÄ

Ohjelman pääsyvaatimuksena on jo perusymmärrys markkinoinnista. Sinun ei tarvitse olla monessa liemessä keitetty ja meritoitunut yliosaaja vaan perus tietotaidot ja ymmärrys siitä, mistä puhutaan riittää. Valmennusohjelma hoitaa sitten syvemmän opin. Uusien taitojen omaksuminen ja jo opitun syventäminen vaatii aikaa ja valmennusta. Sitoutamme osallistujia ja yrityksiä kasvuun ja markkinointiin vuorovaikutteisella valmennuksella sekä kanssamarkkinoijien verkoston tuella.

KASVA MARKKINOINNIN AMMATTILAISEKSI

Saat uuden tavan ajatella, jonka lisäksi tarjoamme konkreettisia työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin ja myyntiin. Markkinointivirittämössä opit valjastamaan markkinoinnin keinot kumppaniyritykseksi kasvun moottoriksi. Valmennusohjelman jälkeen puhut ja toteutat sujuvasti digi- ja somemarkkinointia, yrityksen kasvustrategiaa, mobiilivideoita ja muita markkinoinnin työkaluja.

VIRITÄ OSAAMISESI

Kirkastamme yhdessä osaamisesi ja paketoimme sen onnistumisiksi. Valamme uskoa ja ideoita tekemiseesi motivoivan ja kasvun mahdollistavan valmennuksen, ohjauksen sekä kanssamarkkinoijien verkoston voimin. Yhteiset etävalmennuspäivät, striimit ja digioppimisalusta sekä kanssayrittäjiltä ja asiantuntijoilta saatu ohjaus tukevat oman potentiaalin virittämistä huippuunsa.

USKO ITSEESI

Ponnista pidemmälle. Me annamme takuuvarmasti uskoa itseesi, näkökulmia omiin vahvuuksiisi ja motivaatiota kasvun vaatimaan muutokseen. Näillä eväillä rakennat itsesi pysyvän työpaikan.

Valmennusohjelmaa luotsaa Aava & Bang

Meillä on vuosien kokemus markkinoinnin valmentamisesta, markkinoinnin tekemisestä sekä uusien digitaalisten kanavien hyödyntämisestä. Visiomme on tehdä suomalaisista maailman paras markkinointikansa.

300 YRITYSTÄ KASVUUN VUODESSA

Vuosittain autamme kasvuyrityksiä kirkastamaan liiketoimintansa suuntaa, kehittämään markkinointiaan tai rekrytoimaan uusia markkinoinnin osaajia. Kasvumarkkinoinnin avulla rakennetaan kestävää kasvua vahvaan yrityskulttuuriin nojaten pitäen samanaikaisesti huolta sekä uusista että nykyisistä sitoutuneista asiakkaista.

100% MUUTOSVOIMA

Jo puolen vuoden työttömyys alentaa osaajan kykyä nähdä oma arvo ja vahvuudet. Yrityksissä uraudutaan vanhoihin toimintatapoihin. Virittämö -kasvuohjelmiemme aikana vahvistuu osaamisen lisäksi myös ihmisten kyky kohdata muutos.

4,5 / 5 YLEISPALAUTE

Ei mitään turhaa huttua – valmennuksesta saatujen osaajien antamien palautteiden keskiarvo lähentelee jo loistavaa.

4,7 / 5 ASIANTUNTEMUS

Markkinointivirittämössä ei ole mitään tylsiä luentoja. Valmentajien asiantuntemus ja vuorovaikutustaidot ovat palautteiden perusteella kerrassaan mainiot.

MIKÄ MIETITYTTÄÄ? KYSY, NIIN VASTAAMME.

Hanne-Mari Miskala

Henkilöstöjohtaja

Taru Latvala

Projektipäällikkö, valmennusohjelmat