Onko yrityksesi ja sen henkilöstömäärä kasvamassa? Kilpailetko parhaista osaajista ja haluat varmistaa houkuttelevuutesi työnantajana? Houkuttele oikeat osaajat -intensiivipäivissä määritämme kilpailuvalttisi työnantajana, muotoilemme työnantajalupauksen ja hahmottelemme millaisia osaajia ovat teille sopivimmat työntekijät.

Päivien jälkeen käsissäsi on lisäksi kulttuuriinne sopivat rekrytointimarkkinoinnin kanavat, rekrytointiviestinnän yleinen tyyli ja hyvään hakijakokemukseen tähtäävä konkreettinen rekrytointiprosessi.

Tämä 1+1 päivän paketti on suunnattu työnantajille, joiden liiketoiminnan kasvun esteenä on oikeanlaisen osaamisen hankinta eli yritysten henkilöstövastaaville, rekrytoiville esimiehille ja johdolle. Työnantajille, joilta puuttuu selkeä suunnitelma ja käytännön prosessi oman työnantajamielikuvan kehittämisestä.

Sisältö ja hinta

Ennen työpajaa teemme katsauksen yrityksenne työnantajamielikuvan nykytilasta ja tulevista rekrytointitarpeista.

  • Päivä 1: yhteinen työpaja 6 h. Työnantajamielikuvan ja rekrymarkkinoinnin avainvalinnat, osaajatyyppien määrittäminen, modernit kanavavalinnat ja rekryprosessin hoitaminen.
  • Päivä 2: Aava & Bangin itsenäistä työskentelyä. Työpajassa tehtyjen valintojen pohjalta tiivistetään yksinkertainen, heti toteuttamiskelpoinen oikean osaamisen hankkimisen ohjeistus (sisältäen konkreettisia esimerkkejä). Ohje toimii arjen apuvälineenä sovittujen valintojen toteuttamiseen.

Hinta 2 600 e (alv. 0 %)

Timo Koponen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

TImo KoponenMyyntijohtaja

040 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä

Janne IkolaOperatiivinen johtaja

040 716 6239
janne.ikola@bang.fi