Luo brändi -palvelupaketti on tarkoitettu yrityksille, joiden nykyinen brändi ei edusta yrityksen ydintä, toiminnan sydäntä ja tulevaisuuden suuntaa. Palvelupaketti on ratkaisu teille, jos haluatte uudistaa identiteettiänne vastaamaan tekemisen ja palvelukokemuksen oikeaa tasoa ja laatua.

Eikö yrityksesi ilme, viesti ja asiakkaidesi olettamukset kohtaa enää sitä mitä te oikeasti teette? Asiakkaat eivät osaa kysyä ja ostaa teiltä enää oikeita asioita? Luo brändi -prosessin aikana luomme yhdessä perusteet ja toimintasuunnitelman yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi brändiuudistuksen tekemiseen.

Prosessin jälkeen et vain tiedä, millainen brändisi tulee olla yrityksesi visioon, arvioihin, historiaan ja liiketoimintasuunnitelmaan pohjaten, vaan ymmärrät myös kuinka käytännössä brändiuudistuksenne toteutetaan.

Näin me sen teemme: 

1. Määritellään lähtötilanne, haaste, tavoitteet ja asiakaskohderyhmät ja asiakasarkkityypit.

2. Suunnitellaan markkinointikonsepti (viesti + ilme) tukemaan tavoitteita. Millä lähestymiskulmalla, kerronnan tyylillä ja tarinalla brändiä lähdetään viestimään ja miten se jalkautuu käytäntöön halutussa kohderyhmässä.

3. Suunnitellaan jalkautus ja perusmateriaalipaketti uuden brändikonseptin mukaisesti.

4. Vakiinnutetaan systemaattisen markkinoinnin tekemisen malli osaksi yrityksen toimintoja

Aletaanko hommiin?

Timo Koponen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Timo KoponenMyyntijohtaja

040 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä