Johdettu markkinointi

Jatkuva palvelu markkinoinnin proaktiiviseen ja jatkuvaan eteenpäin viemiseen.

Yrityksille, joissa on tarve tuoreelle näkemykselle, uusille ratkaisumalleille ja konkreettiselle avulle myyntiin, tuotteistamiseen, viestintään, brändin rakentamiseen ja markkinointiin. 

Lue lisää

Tee kasvua tukeva myynti- ja markkinointisuunnitelma

Markkinoinnin ja myynnin intensiivipäivien (2+2 pv) aikana rakennamme yhdessä sillan yrityksesi liiketoiminnan isoista tavoitteista markkinoinnin ja myynnin arjen toteutukseen. Päivien jälkeen ei ainoastaan tiedä yrityksesi markkinoinnin strategisia valintoja, asiakkaita, kanavia, mittarointia ja arjen toimintamallia, mutta ymmärrät myös mitä sinulta, tiimiltäsi ja asiakkailtasi vaaditaan, että saatte nämä käytännössä toteutettua.

Lue lisää

Valloita uudet markkinat

Onko yrityksesi käynnistämässä liiketoimintaa uudella markkinalla?

Go-to-market-intensiivipäivissä luodaan yrityksellesi uusille markkinoille sopiva konkreettinen markkinointi- ja toimintamalli uusasiakashankintaan uusilla markkinoilla.

Lue lisää

Näin teet brändiuudistuksen

Eikö yrityksesi ilme, viesti ja asiakkaidesi olettamukset kohtaa enää sitä mitä te oikeasti teette? Asiakkaat eivät osaa kysyä ja ostaa teiltä enää oikeita asioita? Näin teet brändiuudistuksen -intensiivipäivissä luomme yhdessä perusteet ja toimintasuunnitelman yrityksesi, palvelusi tai tuotteesi brändiuudistuksen tekemiseen.

Lue lisää

Tee yrityksellesi digistrategia

Haemme teille ratkaisut tärkeimmiksi sähköisen markkinoinnin kanaviksi ja teemme niihin yleisen tason toimintastrategian. 

Paketti on suunnattu yrityksen markkinointia käytännön tasolla tekeville ja suunnitteleville henkilöille, erityisesti heille joiden vastuualueisiin kuuluu nyt tai tulevaisuudessa yrityksen digitaalinen markkinointi.

Lue lisää

Houkuttele oikeat osaajat: työnantajamielikuva ja rekrymarkkinointi.

Onko yrityksesi ja sen henkilöstömäärä kasvamassa? Kilpailetko parhaista osaajista ja haluat varmistaa houkuttelevuutesi työnantajana? Houkuttele oikeat osaajat -intensiivipäivissä määritämme kilpailuvalttisi työnantajana, muotoilemme työnantajalupauksen ja hahmottelemme millaisia osaajia ovat teille sopivimmat työntekijät.

Lue lisää

ELYn kehittämispalvelut

Toteutamme ELYn yritysten kehittämispalveluiden analyysejä ja liiketoiminnan kehittämispalveluja yrityksille, joilla on edellytykset kasvaa ja vahva oma halu kehittää ja kehittyä.

Lue lisää

Markkinointiaan ja myyntiään erinomaisesti johtavat ja toteuttavat yritykset kasvavat tuplasti enemmän kuin muut.

Autamme yritystäsi kehittämään systemaattisen, ammattimaisen markkinoinnin ja myynnin johtamisen ja toteuttamisen mallin juuri teidän kasvutavoitteidenne saavuttamiseen.