Mobiilivideokoulutus

Mobiilivideokoulutuksessa opit tuottamaan helposti laadukkaita videoita pelkällä älypuhelimellasi, esimerkiksi markkinointimateriaaliksi yrityksesi sosiaalisen median kanaviin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Pöllöpaketti eli videokoulu

Videokoulutuksen tarkoituksena on antaa osallistujille hyvät tiedot siitä, kuinka videotuotanto toteutetaan suunnittelusta kuvaamiseen. Toteutuksissa on tarkoitus hyödyntää jo olemassa olevaa kalustoa, kuten älypuhelimia. Annamme osallistujille valmiit työkalut myös suunnitteluvaiheen nopeuttamiseen ja helpottamiseen. Käytännön osuudessa käydään läpi vinkkejä sekä ohjeita kuvaamiseen ja äänittämiseen; kuinka käytetään hyväksi olemassaolevaa valaistusta ja kuinka ääniraidasta saadaan mahdollisimman selkeä ja hyvälaatuinen.

Sika videotuotanto

Väärällä tyylillä ja kanavalla tapahtuva viestintä ei tavoita kohdeyleisöäsi. Olemme purkittaneet sinulle valmiin paketin, joka sisältää tarpeisiisi räätälöidyn videotuotannon sekä maamme tavoittavimman tv-kanavan (MTV3), joka toimii viestisi jakelukanavana. Toimii mainiosti esimerkiksi uusien lanseerauksien yhteydessä!

 

Jänis videotuotanto

Jänis on metsän kevyt ja ketterä asukki – simppeli rakenteeltaan, mutta samalla virtaviivainen ja nopea missä tahansa ympäristössä.

Kuten esikuvansa, jänistuotanto on helppo, ketterä ja muistettava tapa kertoa yrityksesi viimeisimmistä ajankohtaisista kuulumisista, asiakaskokemuksista tai vaikkapa uusista lanseerauksista. Jänistuotannolla sosiaaliseen mediaan, intranetiin tai vaikka uutiskirjeeseen jakamasi viesti leikkaa läpi tekstisisällön, menee perille ja luo pysyvän muistijäljen.

Kettu videotuotanto

Kettu on viekas eläin, jonka älyllä monimutkaisetkin asiat saadaan taltioitua vastaanottajalle ymmärrettävään muotoon.

Kettutuotannoissa yritysten normaalisti vaikeasti hahmotettavat tuotteet, palvelut ja prosessit muuttuvat helposti sisäistettäväksi videoksi. Hankalasti ymmärrettävätkin kilpailuedut voidaan esittää tavalla joka on helppo älytä, kun apuna käytetään animaation taikaa.

Susi videotuotanto

Metsän mystinen peto, susi, on tuttu näky tarinoissa. Tarinoissa susi on usein pahiksen roolissa, mutta toisaalta ilman sutta ei olisi myöskään tarinaa.

Suden erikoisalaa onkin juuri tarinankerronta. Tarinoiden voimaa hyödyntäen susi saa viestin vastaanottajan kuulolle ja tarinaan upotetut faktat painuvat tehokkaasti kuulijan mieleen. Kuten tiedetään ihmisten on vaikea muistaa yksittäisiä faktoja, kun taas tarinamuodossa ne saadaan helpommin painumaan mieleen. Susituotannoissa kuvatun filmin ohella voidaan hyödyntää myös animaatiokuvaa.

Karhu videotuotanto

Karhu on itseoikeutettu metsän kuningas. Mahtava mesikämmen, joka määrää metsän säännöt ja raivaa esteet tieltään.

Karhutuotanto ei tunne rajoja. Kukin karhutuotanto on alusta loppuun saakka täysin räätälöity audiovisuaalinen kokonaisuus, joka voidaan suunnitella mihin tahansa käyttötarkoitukseen TV:tä ja valkokangasta myöten.Se voi olla mikä tahansa yhdistelmä olemassa olevia tuotantotapoja tai jotain aivan uutta ja ihmeellistä maan ja taivaan väliltä.

Videot osana markkinointia

Tarinat auttavat meitä ymmärtämään ja sisäistämään asiakokonaisuuksia, jotka pelkkinä faktoina kimpoaisivat suorinta tietä takaisin avaruuteen.

Erityisesti videomuodossa ilmaistut tarinat eivät huku ympäristön informaatiohälyyn, vaan kaappaavat tehokkaasti vastaanottajan huomion ja johtavat haluttuihin lopputuloksiin: mielikuviin, muistijälkeen, myyntiin ja jaettuun tietoon. Ei siis ole ihme, että video on nykypäivänä nopeimmin yleistyvä tapa jakaa informaatiota.

Me Bang Filmisillä olemme nykypäivän tarinankertojia, joiden mielestä jokainen tarina on kertomisen arvoinen. Emme ole vielä koskaan nähneet yritystä, jolla ei olisi tarinaa kerrottavanaan – vaikkei sitä aina yrityksen sisällä heti huomatakaan. Tuodaksemme nykyaikaisen, audiovisuaalisen tarinankerronnan mahdollisimman monen suomalaisen yrityksen ulottuville, olemmekin purkittaneet monia tuotantoprosessin asioita jo etukäteen. Näin jokaista tuotantoa ei tarvitse aloittaa tyhjästä, tuotantoon käytetty aika käytetään mahdollisimman tehokkaasti ja saamme hieman pienempienkin yritysten tarinat kerrottua aidosti mielenkiintoisella tavalla.

Timo Koponen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Timo KoponenMyynti, Strategi

040 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä

Eveliina Vähä-RukaProjektipäällikkö

050 330 2999
eveliina.vaha-ruka@bang.fi