Aava & Bangin asiakkaita ovat kasvuhakuiset pk-yritykset. Kokonaisvaltaisen palvelukonseptimme kautta teemme asiakkaistamme itsestään parempia markkinoijia ja tuotamme heille huipputason markkinointiviestintää, silloin kun heidän ei ole järkevää tehdä sitä itse. Myyntipäällikkönämme vastaat omalta osaltasi, että oma uusasiakashankintamme on timanttisessa kunnossa ja pääsemme joka kuukausi rakentamaan kasvua uusien kasvusta ja markkinoinnista motivoituneiden asiakkaiden kanssa.

Me pidämme ihmisistä, jotka eivät säikähdä räväkkää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta – sillä me teemme töitä kunnianhimoisesti, mutta emme otsat kurtussa. Olemme itsekin voimakkaasti kasvava pk-yritys, joten eteenpäin menemisen tunne on kanssamme taattu.

Do you love b to b -myynti?

Vastaat uusasiakashankinnasta ja siihen liittyvän oman markkinointi- ja myyntikonseptimme kehittämisestä yhdessä myyntijohtajan kanssa. Kokemus asiantuntijapalveluiden tuloksekkaasta myymisestä on tärkeä edellytys tehtävässä menestymiselle. Pystyt omalla energisyydelläsi ja tahdolla innostamaan potentiaaliset asiakkaat Kasvumarkkinoinnin mahdollisuuksista. Sinulle on itsestään selvää että uusasiakashankinta muodostaa kokonaisuuden, jossa markkinoinnin ja myynnin keinot yhdistyvät saumattomasti. Tiedät myös, että myynti on ennen kaikkea systemaattisuutta ja sitkeyttä vaativa laji.  Sinua ajaa eteenpäin tuloksenteon ja kehittymisen nälkä, mutta ymmärrät, että parhaat tulokset tehdään yhdessä. On suuri etu jos sinulla on jo ymmärrystä ja kokemusta verkkopalveluista ja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuista. Olet myös valmis matkustamaan pari päivää viikossa.

Hakuohjeet ja lisätiedot

Kiinnostuitko? Lähetä meille napakka hakemus ja CV osoitteeseen timo.koponen@bang,fi. Vastauksia tehtävästä heränneisiin kysymyksiin saat niin ikään Timolta soittamalla (p. 040 054 2778) tai lähettämällä sähköpostia. 

Timo Koponen, Aava & Bang Oy
Ota yhteyttä

Timo Koponenmyyntijohtaja

040 0542 778
timo.koponen@bang.fi

Ota yhteyttä