Markkinointi on kasvuhakuisten yritysten mahdollisuus, mutta myös niiden suurin este. Me Aava & Bangilla haluamme tehdä suomalaisista maailman parhaan markkinointikansan. Tämä edellyttää innostusta ja suuntaa tekemiselle, tekijöitä ja osaamista sekä tavoitehakuisuutta. Tähän tarpeeseen on kehitetty Markkinointivirittämö -kasvuohjelmat.

Markkinointivirittämö on uusin kasvun vauhdittamisen konseptimme. Markkinointi- ja myyntipainotteinen kasvuohjelma tarjoaa yrityskohtaisen markkinointivalmennuksen lisäksi työntekijän käytännön toteutukseen. Ohjelma tarjoaa myös vaihtoehtoisen mahdollisuuden yrityksen oman avainhenkilön markkinointiosaamisen kehittämiseen, jos osaajan rekrytointi yritykseen ei ole ajankohtaista.

Oletko valmis aloittamaan yhteisen kasvutarinan kanssamme?

Pohjois-Karjalan Markkinointivirittämö-kasvuohjelma 2019 (yritysryhmäkohtainen)

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Yrityksen markkinointitoimintoja ravistellaan perusteellisesti yrityskohtaisen sparrauksen ja 24h Kiihdytys -työpajan aikana. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi elokuussa 2019.

Lue lisää

Pirkanmaan Markkinontivirittämö -kasvuohjelma 2018 (yritysryhmäkohtainen)

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Yrityksen markkinointitoimintoja ravistellaan perusteellisesti yrityskohtaisen sparrauksen ja 24h Kiihdytys -työpajan aikana. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi toukokuussa 2019.

Lue lisää

Pohjois-Savon Markkinointivirittämö-kasvuohjelma (yritysryhmäkohtainen)

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Yrityksen markkinointitoimintoja ravistellaan perusteellisesti yrityskohtaisen sparrauksen ja 24h Kiihdytys -työpajan aikana. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi maaliskuussa 2019.

Lue lisää

Etelä-Savon Markkinointivirittämö -kasvuohjelma (yritysryhmäkohtainen)

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Yrityksen markkinointitoimintoja ravistellaan perusteellisesti yrityskohtaisen sparrauksen ja 24h Kiihdytys -työpajan aikana. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi tammikuussa 2019.

Lue lisää

Suupohjan Markkinointivirittämö -kasvuohjelma (yritysryhmäkohtanen)

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Yrityksen markkinointitoimintoja ravistellaan perusteellisesti yrityskohtaisen sparrauksen ja 24h Kiihdytys -työpajan aikana. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi helmikuussa 2019.

Lue lisää

Keski-Suomen Marketing People -koulutusohjelma (yritysryhmäkohtainen)

Marketing People -koulutusohjelma vie yrityksen kasvumarkkinoinnin uudelle tasolle. Markkinointitoimintojen arjen toteutus ja jatkuva kehitys varmistetaan rekrytoimalla yritykseen uusi markkinoinnin työntekijä. Tavoitteena on, että uusi osaaja palkataan yrityksen palvelukseen kasvuohjelman päätteeksi maaliskuussa 2019.

Lue lisää

Kasvua hakevien yritysten tärkein kehittämistarve on myynnin ja markkinoinnin osaamisessa.

Valmennamme kasvuhakuisia yrittäjiä ja yritysten henkilöstöä, sillä avainhenkilöiden kasvumarkkinointi- ja myyntiosaamisen kasvu on ainoa reitti aitoon toimintatapojen muutokseen.

Ota yhteyttä

Päivi NieminenAsiakkuuspäällikkö, valmennusohjelmat

040 170 1130
paivi.nieminen@bang.fi

Ota yhteyttä

Taru LatvalaProjektipäällikkö

040 539 7623
taru.latvala@bang.fi