Etsitkö uutta työpaikkaa markkinoinnin kentällä tositarkoituksella? Markkinointivirittämö -kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma toteutetaan yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa. Osaajien kasvupolulle valitaan noin 10 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa.

Kerromme seuraavaksi neljä faktaa Markkinointivirittämö -kasvuohjelmasta. Jos huomaat nyökytteleväsi näitä faktoja lukiessasi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää kasvuohjelmasta (ks. yhteystiedot ilmoituksen lopussa), tule kasvuohjelman sparrauspajaan 4.10. klo 12 – 14 (Teknologiakeskus Logistia, Inno-labra, Teknologiapuisto 1, Kauhajoki) ja hae mukaan koulutukseen 22.10.2018 mennessä!

1. HALUAMME TEHDÄ SUOMALAISISTA MAAILMAN PARHAAN MARKKINOINTIKANSAN

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu uutta uraa etsivien osaajien ja rekrytointihaluisten yritysten tarpeista käsin. Osaajien ohjattu työskentely- ja valmennusjakso toteutetaan rinnakkain yritysten kasvupolun kanssa, johon on valittu 10 Suupohjan alueella toimivaa kasvu- ja rekrytointihaluista yritystä. Markkinointivirittämö -kasvuohjelman unelmana on tehdä suomalaisista paras markkinointikansa. Työ on aloitettu tunnistamalla oikeat yritykset ja nyt etsimme näille yrityksille uusia tulevaisuuden tekijöitä. Rakennamme neljän kuukauden mittaisen kasvuohjelman aikana uuden kiinnostavan ja pysyvän työpaikan kasvumarkkinoinnin kentällä uusien osaajien vahvuuksia hyödyntäen. Tavoitteena on siis aloittaa yhteinen taival tulevan työnantajan kanssa yhteisen valmennuksen avulla, joten varmasti haluat tietää lisää potentiaalisista työnantajista. Kerromme työpaikoista lisää myös kasvuohjelman sparrauspajassa 4.10. klo 12 – 14 (Teknologiakeskus Logistia, Inno-labra, Teknologiapuisto 1, Kauhajoki).

2. ETSIMME 10 TULEVAISUUDEN MARKKINOINNIN TEKIJÄÄ TOSITARKOITUKSELLA

Millaisia osaajia siis haemme? Tiettyä taustaa tärkeämpää on soveltuvuus yritysten hakutarpeisiin, vahva tahtotila kehittää omaa markkinointiosaamista sekä työskennellä yrityksen kasvun ja markkinoinnin parissa. Mukana olevat yritykset etsivät osaajia muun muassa kasvumarkkinoinnin toteuttamiseen, asiakasviestintään ja asiakassuhteiden hoitamiseen, digimarkkinoinnin kehittämiseen sekä yritysilmeen rakentamiseen. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi helmikuussa 2019. Kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia hakijoita.

3. VIRITÄMME OSAAJIEN MAHDOLLISUUDET HUIPPUUNSA KASVUOHJELMAN AIKANA

Haluatko vahvistaa osaamistasi esimerkiksi digimarkkinoinnin, markkinoinnin trendien tai asiakaslähtöisen viestinnän osalta alan huippujen ohjauksessa? Markkinointivirittämö -kasvupolun aikana pääset vahvistamaan tuetusti osaamistasi, kirkastamaan ainutlaatuisen kilpailuetusi markkinoinnin ammattilaisena ja työskentelemään yritysten aitojen kehittämiscasejen äärellä ohjatun työssäoppimisjakson aikana. Kasvuohjelmakokonaisuutta rytmittää Kiihdytys-työpajat, joissa yritykset ja uudet osaajat rakentavat yhdessä tulevaisuuden markkinointia.

4. SPARRAAMME HAKIJAT ENNEN YRITYSKOHTAISIA HAASTATTELUJA

Haluamme, että Markkinointivirittämön hakijat loistavat timantin lailla yrityskohtaisissa haastatteluissa. Siksi tarjoamme kaikille haastatteluihin kutsuttaville hakijoille maksuttoman Minusta menestys –sparrauspäivän tiistaina 30.10.2018 klo 12 – 16. Päivän aikana paketoimme osaamisesi yritystä puhuttelevaan muotoon ja autamme sinua onnistumaan tulevissa haastatteluissa. Varsinainen mätsäys tapahtuu keskiviikkona 31.10.2018 klo 12-16 järjestettävässä Bootcamp-tilaisuudessa. Varaa nämä päivät jo nyt kalenteriisi!

Jos siis vielä nyökyttelet, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule meitä tapaamaan Markkinointivirittämön sparrauspajaan 4.10. klo 12–14 (Teknologiakeskus Logistia, Inno-labra, Teknologiapuisto 1, Kauhajoki)! Muista, että hakuaika päättyy 22.10.2019.

Sähköiset hakemukset jätetään tältä sivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisäksi pyydämme, että toimitat hakemuksen jättämisen yhteydessä cv:si osoitteeseen hanne-mari.miskala@bang.fi.

Lisätietoja:

Markkinointivirittämö -kasvupolku: yhteydenotot Hanne-Mari Miskala, hanne-mari.miskala@bang.fi, p. 040 570 8504.

Koulutukseen hakeutuminen ja koulutusaikaiset etuudet:

MUKANA OLEVAT YRITYKSET: JamTop Oy, Mirror Line Oy, Björnsteel Oy, Puuidea Oy, Fysioterapia Forte Oy, Horseman Finland Oy Ab, Farmarikate Oy, Piharati Oy, Teuvarakenne Oy ja Steamec Oy

Tutustu yritysten hakuilmoituksiin tästä