Etsitkö uutta työpaikkaa markkinoinnin kentällä tositarkoituksella? Markkinointivirittämö -kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa. Haemme Sansox Oy:lle, Innolact Group Oy:lle ja Milk in Oy:lle (Peltolan juustola) osaajaa täydennyshakuna tarkentuneen hakutoiveen osalta. Kaikkiaan osaajien kasvupolulla on mukana 14 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi maaliskuussa 2019.

Kerromme seuraavaksi neljä faktaa Markkinointivirittämö -kasvuohjelmasta. Jos huomaat nyökytteleväsi näitä faktoja lukiessasi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää kasvuohjelmasta  ja hae mukaan koulutukseen heti tai viimeistään 25.11.2018 mennessä!

1. HALUAMME TEHDÄ SUOMALAISISTA MAAILMAN PARHAAN MARKKINOINTIKANSAN

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu uutta uraa etsivien osaajien ja rekrytointihaluisten yritysten tarpeista käsin. Osaajien ohjattu työskentely- ja valmennusjakso toteutetaan rinnakkain yritysten kasvupolun kanssa, johon on valittu 15 Pohjois-Savon  alueella toimivaa kasvu- ja rekrytointihaluista yritystä. Markkinointivirittämö -kasvuohjelman unelmana on tehdä suomalaisista paras markkinointikansa. Työ on aloitettu tunnistamalla oikeat yritykset ja nyt etsimme näille yrityksille uusia tulevaisuuden tekijöitä. Rakennamme viiden kuukauden mittaisen kasvuohjelman aikana uuden kiinnostavan ja pysyvän työpaikan kasvumarkkinoinnin kentällä uusien osaajien vahvuuksia hyödyntäen. Tavoitteena on siis aloittaa yhteinen taival tulevan työnantajan kanssa yhteisen valmennuksen avulla, joten varmasti haluat tietää lisää potentiaalisista työnantajista.

2. ETSIMME 15 TULEVAISUUDEN MARKKINOINNIN TEKIJÄÄ TOSITARKOITUKSELLA

Millaisia osaajia siis haemme? Tiettyä taustaa tärkeämpää on soveltuvuus yritysten hakutarpeisiin, vahva tahtotila kehittää omaa markkinointiosaamista sekä työskennellä yrityksen kasvun ja markkinoinnin parissa. Mukana olevat yritykset etsivät osaajia muun muassa kasvumarkkinoinnin toteuttamiseen, asiakasviestintään ja asiakassuhteiden hoitamiseen, digimarkkinoinnin kehittämiseen sekä yritysilmeen rakentamiseen. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi maaliskuussa 2019. Kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia hakijoita.

3. VIRITÄMME OSAAJIEN MAHDOLLISUUDET HUIPPUUNSA KASVUOHJELMAN AIKANA

Haluatko vahvistaa osaamistasi esimerkiksi digimarkkinoinnin, markkinoinnin trendien tai asiakaslähtöisen viestinnän osalta alan huippujen ohjauksessa? Markkinointivirittämö -kasvupolun aikana pääset vahvistamaan tuetusti osaamistasi, kirkastamaan ainutlaatuisen kilpailuetusi markkinoinnin ammattilaisena ja työskentelemään yritysten aitojen kehittämiscasejen äärellä ohjatun työssäoppimisjakson aikana. Kasvuohjelmakokonaisuutta rytmittää Kiihdytys-työpajat, joissa yritykset ja uudet osaajat rakentavat yhdessä tulevaisuuden markkinointia.

 

Eteneminen ja tärkeät päivämäärät:

  1. Hae Markkinointivirittämöön TE-toimiston sähköisellä lomakkeella ja lähetä CV:si Aava & Bangille (hanne-mari.miskala@bang.fi) heti tai viimeistään 25.11.2018
  2. Kutsumme parhaiten yrityksen tarpeisiin sopivat hakijat yrityskohtaisiin haastatteluihin, aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuajan aikana
  3. Markkinointivirittämö -kasvuohjelma käynnistyy heti sopivan osaajan löydyttyä

Sähköiset hakemukset jätetään tältä sivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisäksi pyydämme, että toimitat hakemuksen jättämisen yhteydessä CV:si osoitteeseen hanne-mari.miskala@bang.fi.

Lisätietoja:

Markkinointivirittämö -kasvupolku: yhteydenotot Hanne-Mari Miskala,hanne-mari.miskala@bang.fi, p. 040 570 8504.

Koulutukseen hakeutuminen ja koulutusaikaiset etuudet:

MUKANA OLEVAT YRITYKSET:

Apec Yrityspalvelut Oy, Data Prisma Oy, E-Sollertis Oy, EventEM Oy, Innolact Group Oy, Istekki Oy, Kuopion Desinfektiopalvelu Oy, LedRoom Oy, Lehtoniemen Metalli Oy, Marja-Suomen Taimituotanto Oy, Milk In Oy, Neemo Oy, SansOx Oy ja 3NM Group Oy.

Tutustu yritysten hakuilmoituksiin tästä.