Etsitkö uutta työpaikkaa markkinoinnin kentällä tositarkoituksella? Markkinointivirittämö -kasvuohjelma tarjoaa mahdollisuuden oman markkinointiosaamisen kehittämiseen ja uuden työpaikan rakentamiseen. Kasvuohjelma toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen, TE-toimiston ja Aava & Bangin kanssa. Osaajien kasvupolulle valitaan noin 13 tulevaisuuden tekijää, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Tutustu mukana oleviin yrityskumppaneihin täällä.

Kerromme seuraavaksi neljä faktaa Markkinointivirittämö -kasvuohjelmasta. Jos huomaat nyökytteleväsi näitä faktoja lukiessasi, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta. Ota yhteyttä meihin ja kysy lisää kasvuohjelmasta (ks. yhteystiedot ilmoituksen lopussa), ja hae mukaan koulutukseen 14.2.2019 mennessä!

1. HALUAMME TEHDÄ SUOMALAISISTA MAAILMAN PARHAAN MARKKINOINTIKANSAN

Markkinointivirittämö -kasvuohjelma on rakennettu uutta uraa etsivien osaajien ja rekrytointihaluisten yritysten tarpeista käsin. Osaajien ohjattu työskentely- ja valmennusjakso toteutetaan rinnakkain yritysten kasvupolun kanssa, johon on valittu 13 Pohjois-Karjalan alueella toimivaa kasvu- ja rekrytointihaluista yritystä. Markkinointivirittämö -kasvuohjelman unelmana on tehdä suomalaisista paras markkinointikansa. Työ on aloitettu tunnistamalla oikeat yritykset ja nyt etsimme näille yrityksille uusia tulevaisuuden tekijöitä. Rakennamme viiden kuukauden mittaisen kasvuohjelman aikana uuden kiinnostavan ja pysyvän työpaikan kasvumarkkinoinnin kentällä uusien osaajien vahvuuksia hyödyntäen. Tavoitteena on siis aloittaa yhteinen taival tulevan työnantajan kanssa yhteisen valmennuksen avulla, joten varmasti haluat tietää lisää potentiaalisista työnantajista. Kerromme työpaikoista lisää myös kasvuohjelman sparrauspajassa 7.2. klo 13–15.

2. ETSIMME 15 TULEVAISUUDEN MARKKINOINNIN TEKIJÄÄ TOSITARKOITUKSELLA

Millaisia osaajia siis haemme? Tiettyä taustaa tärkeämpää on soveltuvuus yritysten hakutarpeisiin, vahva tahtotila kehittää omaa markkinointiosaamista sekä työskennellä yrityksen kasvun ja markkinoinnin parissa. Mukana olevat yritykset etsivät osaajia muun muassa kasvumarkkinoinnin toteuttamiseen, asiakasviestintään ja asiakassuhteiden hoitamiseen, digimarkkinoinnin kehittämiseen sekä yritysilmeen rakentamiseen. Tavoitteena on, että osaaja palkataan yrityksen palvelukseen onnistuneen kasvuohjelman päätteeksi elokuussa 2019. Kasvupolulle voidaan valita työttömiä tai työttömyysuhan alaisia hakijoita.

3. VIRITÄMME OSAAJIEN MAHDOLLISUUDET HUIPPUUNSA KASVUOHJELMAN AIKANA

Haluatko vahvistaa osaamistasi esimerkiksi digimarkkinoinnin, markkinoinnin trendien tai asiakaslähtöisen viestinnän osalta alan huippujen ohjauksessa? Markkinointivirittämö -kasvupolun aikana pääset vahvistamaan tuetusti osaamistasi, kirkastamaan ainutlaatuisen kilpailuetusi markkinoinnin ammattilaisena ja työskentelemään yritysten aitojen kehittämiscasejen äärellä ohjatun työssäoppimisjakson aikana. Kasvuohjelmakokonaisuutta rytmittää Kiihdytys-työpajat, joissa yritykset ja uudet osaajat rakentavat yhdessä tulevaisuuden markkinointia.

4. SPARRAAMME HAKIJAT ENNEN YRITYSKOHTAISIA HAASTATTELUJA

Haluamme, että Markkinointivirittämön hakijat loistavat timantin lailla yrityskohtaisissa haastatteluissa. Siksi tarjoamme kaikille haastatteluihin kutsuttaville hakijoille maksuttoman Minusta menestys –sparrauspäivän keskiviikkona 20.2.2019 klo 12–17. Päivän aikana paketoimme osaamisesi yritystä puhuttelevaan muotoon ja autamme sinua onnistumaan tulevissa haastatteluissa. Varsinainen mätsäys tapahtuu torstaina 21.2.2019 klo 12-16 järjestettävässä Bootcamp-tilaisuudessa. Varaa nämä päivät jo nyt kalenteriisi!

Jos siis vielä nyökyttelet, niin ota rohkeasti yhteyttä tai tule tapaamaan meitä Markkinointivirittämön sparrauspajaan 7.2. klo 13–15! Tilaisuus järjestetään Joensuun TE-toimiston tiloissa osoitteessa Torikatu 36 A, 4. krs.

Muista, että hakuaika päättyy 14.2.2019.

Sähköiset hakemukset jätetään tältä sivulta löytyvällä sähköisellä lomakkeella. Lisäksi pyydämme, että toimitat hakemuksen jättämisen yhteydessä CV:si osoitteeseen markkinointivirittamo@bang.fi.

Tutustu ohjelmassa mukana oleviin yrityskumppaneihin täällä. Mukana mm. Verkkokauppa Kivuton Oy, Hassinen Veljekset Oy, Lieksan Laatuherkut Oy, Narskuttelu Oy, Oy All-Plast Ab, BLC Turva Oy, Kaptas Oy, Panimo Honkavuori Oy, atFlow Oy, Konekorjaamo Riikonen Oy ja Puruveden Savukala Oy. Hakukuvauksia täydennetään ja lisätään tulevien päivien aikana.

Lisätietoja:

Markkinointivirittämö -kasvupolku: yhteydenotot Hanne-Mari Miskala, p. 040 570 8504 tai markkinointivirittamo@bang.fi

Koulutukseen hakeutuminen ja koulutusaikaiset etuudet: Koulutusneuvonta