Tukena vauhdilla kehittyvässä liiketoiminnassa: markkinoinnin kokonaistoteutus konseptoinnista kuluttajapalveluihin, digitalisoinnista biokaasun lanseeraukseen.

”Pidän siitä, että Bangilla uskalletaan katsella myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja etsiä uusia keinoja.”
– Piia Aho, viestintä- ja ympäristöpäällikkö, Mustankorkea Oy

Tutustu Mustankorkean toimintaan 

Case

Mustankorkea Oy on keskisuomalainen jätteenkäsittely-yhtiö ja kierrätyksen asiantuntija. Jätteiden vastaanoton lisäksi Mustankorkealla on omaa multatuotantoa, ja vuonna 2017 Mustankorkealle valmistuu Keski-Suomen suurin kuivatekniikkaan perustuva biokaasulaitos.

Yhteistyö alkoi keväällä 2014 yrityskohtaisista valmennuspäivistä, ja kehittyi vauhdilla 2015–2016 Mustankorkean liiketoiminnan kehittymisen tahdissa. Markkinoinnin tavoitteena oli esimerkiksi nostaa yhtiön imagoa ja tuoda esiin Mustankorkean omia multatuotteita. Yhtenä markkinoinnin kehittämisen tavoitteena on myös ollut digimarkkinoiden haltuunotto.

”Meillä on pieni organisaatio, ja siksi tarvitsemme kumppanin, joka tarjoaa sekä asiantuntemusta että resursseja”, Aho kertoo. ”On ihan ykkösjuttu, että Bang pystyy auttamaan meitä ketterästi kiireellisissä asioissa, ja lisäksi teemme yhdessä pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä. Avainasemassa on, että meillä on jo takana yhdessä elettyä elämää. Resurssien tarpeeseemme voi vastata vain, jos ymmärtää jo meidän bisnestämme. Bangilla otetaan hienosti koppi heikomminkin annetuista toimeksiannoista: puhumme samaa kieltä.”

Vuoden 2017 alussa kuntalaisten jätehuollosta vastaaminen siirtyy Jyväskylän kaupungilta Mustankorkealle ja kesällä avataan uusi biokaasulaitos, jota tuottaa liikennepolttoaine biometaania.

”Mustankorkean liiketoiminta muuttuu lähiaikoina, ja tällä hetkellä suunnittelemmekin yhdessä Bangin kanssa tulevaa toimintaa”, Aho kertoo. ”Mietimme avarakatseisesti, miten voimme tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja palvella heitä paremmin. Pidän siitä, että Bangilla uskalletaan katsella myös Suomen rajojen ulkopuolelle ja etsiä uusia keinoja. Vuorovaikutusta myös helpottaa, että pystymme olemaan toisillemme aitoja, suoria ja rehellisiä. On tärkeää, että ihmisillä synkkaa, koska silloin töitä on mukava ja helppo tehdä yhdessä.”