Bang Filmsin Videokoulu antoi Seppälän Prisman henkilökunnalle osaamista ja ammattilaisten vinkkejä, joilla he tuottavat nyt itsenäisesti asiakkaita kiinnostavia somesisältöjä.

Tutustu videokouluun

Case

Kodin Terran tv-mainonnasta alkanut AV-tuotantoyhteistyö jatkui uuden Seppälän Prisman avajaisviestinnässä. Olennaista oli valmiiden videoiden editoinnin lisäksi Keskimaan henkilökunnan viestintätaitojen kehittäminen. Bang Filmsin Videokoulussa henkilökuntaa ohjattiin ja kannustettiin toteuttamaan itsenäisesti pieniä videoita esimerkiksi omilla älypuhelimilla.’

”Videokoulu oli todella tykätty projekti, joka antoi lisää työkaluja ja madalsi kynnystä entisestään videoiden tekemiseen”, kertoo Keskimaan mainososaston tiiminvetäjä Satu Koski. ”Prisman henkilökunta on tuottanut nyt jo liki vuoden asiakkaita kiinnostavaa sisältöä, erityisesti Facebookiin. Kyse ei ole ohimenevästä innostuksesta, vaan pikemminkin toimintakulttuurista.”

Seppälän Prisman onnistumisia on bencmarkattu laajemminkin Keskimaalla ja S-ryhmässä.

”Myös muita osuuskauppoja on kiinnostanut toimiva tapamme vuorovaikuttaa asiakkaiden kanssa ja osallistaa heitä omalla tekemisellämme”, Satu Koski kertoo. ”Vaikka Keskimaalla on liki 70 sosiaalisen median tiliä, Seppälän Prisma on toistaiseksi yksi niistä harvoista, jonka Facebook-sivulle tuotetaan viikoittain myös videoita.”

Uusi sisältömarkkinoinnin toimintatapa ja osaaminen näkyvät myös Prisman asiakkaille.

”Asiakaspalautteisiin ja kommentteihin reagoidaan todella nopeasti, ja asiakkaamme ovat sen huomanneet. Kun kysymme palautetta ja kehitysideoita, ne eivät hautaudu minnekään pohjattomaan sammioon, vaan asiakkaiden kysymyksiin vastataan, ideoihin reagoidaan ja muutoksia toteutetaan. Siitä myös kerrotaan avoimesti somessa.”