Katso maksuton webinaaritallenne

Myynnin ja markkinoinnin unelmatreffit

Mistä myynnin ja markkinoinnin välinen rakkaus roihahtaa ja miten sitä johdetaan arjessa?

Katso tallenne Aava & Bangin tiistaina 15.2. kello 9–10 järjestetystä webinaarista, jossa istahdimme työelämän unelmatreffeille tavoitteenamme selvittää mistä myynnin ja markkinoinnin välinen rakkaus roihahtaa, mikä on toimivan suhteen salaisuus ja riidelläänkö tässä suhteessa rahasta?

Liity kolmanneksi pyöräksi treffeille katsomalla tallenne. Tunnissa kuulet vastauksen muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Millainen olisi myynnin ja markkinoinnin suhde ideaalitilanteessa?
  • Miksi myynnin ja markkinoinnin yhteistyöhön on syytä panostaa?
  • Miten liekki syttyy ja miten sitä ylläpidetään arjessa? Mikä on pitkän ja toimivan suhteen salaisuus?
  • Minkälaista roolia raha ja teknologiat näyttelevät myynnin ja markkinoinnin suhteessa?
  • Miten toimivaa myynnin ja markkinoinnin suhdetta johdetaan?

Markkinoinnin näkökulmaa keskusteluun tuo Aava & Bangin asiakkuusjohtaja, modernin B2B-markkinoinnin pitkän linjan asiantuntija, Seija Hyppönen. Myynnin tuolissa istuu pitkän uran myynnin parissa rakentanut, asiakaslähtöiseen asiantuntijamyyntiin erikoistunut Juho Vuohelainen, joka kehittää asioita faktojen valossa ja kuvailee itseään prosessiorientoituneeksi myynnin ja markkinoinnin kehittäjäksi.

Kiistatonta on se, että treffeillä istuu kaksikko, jolla on vuosien kokemus modernista myynnin- ja markkinoinnin yhteispelin rakentamisesta. Mutta selvittiinkö treffeistä ilman kiistoja? Miten liekki syttyy ja miten sitä ylläpidetään arjessa? Tämän kaiken kuulet, kun istahdat treffeille kanssamme.

Saat tallenteen sähköpostiisi täyttämällä oheisen lomakkeen. Mukavia treffejä myynnin ja markkinoinnin kanssa!

 

Myma unelmatreffit (Video)