Oletko sinä meidän uusi asiakkuuksien ja asiakkaidemme liiketoiminnan kehittäjä? Etsimme keskeisimpään työtehtäväämme uutta työkaveria johtamaan asiakkuuksia, rakentamaan markkinointistrategioita ja toimimaan asiakkaan kumppanina.

Pidät huolen, että asiakkaan kasvutavoitteet ja –tarpeet ovat joka käänteessä selkeät tiimillemme ja, että asiakas saa parasta mahdollista palvelua. Meillä pääset työhön, jossa saat innostaa ja innostua, olla sekä suunnannäyttäjä että eturivin tekijä. Me pidämme ihmisistä, jotka eivät säikähdä räväkkää kielenkäyttöä, yhteisöllistä syömistä tai spontaania halausta. Teemme töitä kunnianhimoisesti, mutta emme otsa kurtussa. Työpaikka on vakituinen ja sijaitsee Jyväskylässä.

Osaat kasvattaa asiakkuuksia myynnillisellä otteella

Asiakkuusjohtajan päätehtävänä on johtaa asiakkaidemme markkinointia ja vastata sen toteuttamisesta yhdessä luovan tiimimme kanssa. Asiakkuusjohtajana toimit asiakkaan luottohenkilönä ja markkinointinäkemyksen antajana. Ymmärrät asiakkaan liiketoimintaa kokonaisuutena ja näet markkinoinnin mahdollisuudet sen kasvattamisessa. Tunnet onnistuneesi, kun asiakas kokee markkinointipanostusten olleen onnistuneita investointeja kasvuun. Vaikuttavuus ja tulokset ovatkin työskentelysi päämotivaattoreita.

Alamme innostua, jos lisäksi ymmärrät myynnin olevan luonnollinen osa asiakaspalvelua ja motivoidut henkilökohtaisesta myyntitavoitteesta. Uusasiakashankintaa sinun ei tarvitse tehdä, mutta vastaat itsenäisesti nimettyjen asiakkuuksien tavoitteiden toteutumisesta niin asiakkaan liiketoiminnan kuin Aava & Bangille syntyvän laskutuksen osalta.

On iso plussa, jos sinulla on kokemusta joko digitaalisen liiketoiminnan tai markkinoinnin strategia- ja toteutustyöstä pk-yrityksissä. Toimit asiakkaan laadunvalvojana ja työskentelet yhteistyössä tiimin kanssa luovan suunnittelun suurten linjojen vetäjänä monipuolisissa printti-, av-, tapahtuma- ja  digitoteutuksissa. Osaat innostaa tiimiä ja sinulla on näkemystä eri medioiden käytöstä b-to-b- ja b-to-c-markkinoilla.

Omaat vankan kokemuksen alalta ja sinulla on näyttöjä markkinoinnin ja liiketoiminnan projekteista

Sinulla on kokemusta mainos-, viestintä- tai digitoimiston asiantuntijatehtävistä. Arvostamme myös jos sinulla on kokemusta markkinointipalveluja ostavan asiakkaan roolista.

Tervetuloa meille asiakkuusjohtajaksi!

Jos keskeinen tehtävä Aava & Bangin mahtavassa porukassa kiinnostaa, hae meille.  Ota yhteyttä toimitusjohtaja Pete Okkoseen (pete.okkonen@bang.fi / 050 346 7002) Kysy lisätietoja tai lähetä suoraan vapaamuotoinen CV:si palkkatoiveineen.

Ota yhteyttä

PETE OKKONENTOIMITUSJOHTAJA

050 346 7002
pete.okkonen@bang.fi

Ota yhteyttä