Kasvumarkkinointi sai muuttamaan Helsingistä Jyväskylään

Aava & Bang sai vahvan kiinnityksen tiimiinsä, kun markkinoinnin ja kasvuliiketoiminnan johtamisen pitkän kokemuksen omaava Janne Ikola aloitti mainostoimiston operatiivisena johtajana elokuun alussa. Työssään Ikola vastaa ennen kaikkea siitä, että kullekin asiakkaalle rakennetaan juuri heidän kasvutavoitteitansa palveleva ja yhtenäinen markkinoinnin palvelukokonaisuus.

“Toinen asiakas voi tarvita tehokkaan digitaalisen lanseerauskampanjan uudelle tuotteelleen kun taas toisella voi olla tarve koko markkinoinnin strategiselle suunnittelulle ja toimintojen ulkoistukselle. Ponnistelemme päivittäin, jotta voimme tarjota parhaan mahdollisen markkinointitiimin kasvuyritykselle riippumatta asiakkaan palvelutarpeen laajuudesta. Tämän työmme johtajaksi Janne on meille huippuvahvistus”, toimitusjohtaja Pete Okkonen kommentoi.

Markkinointi-insinöörin intohimona kasvun tekeminen

Aiemmassa roolissaan Orange Advertising Oy:n kehitysjohtajana Janne on ollut rakentamassa mainostoimiston kasvutarinaa 18-henkilön yrityksestä yhdeksi Suomen suurimmista toimistoista vastaten sen digitaalisen liiketoiminnan yksikön johtamisesta ja koko yrityksen liiketoiminnan kehittämisestä. Asiakastyössä hän on rakentanut markkinoinnin ja liiketoiminnan strategioita ja kilpailuetuja sekä digitalisoinut liiketoimintaa ja markkinointia.  ”Tykkään olla haastajan roolissa ja kasvun tekijänä, joten kaipasin takaisin kasvuyrityksen draiviin ja tekemään muutosta asiakkaiden kanssa”, kertoo Janne.

Janne on koulutukseltaan sekoitus insinööri- (viestintätekniikka, B.Sc) ja kauppatieteitä (kansainvälinen markkinointi, MBA) ja muutti uuden roolin myötä Helsingistä Jyväskylään.

”Pohtiessani uusia mahdollisuuksia, kartoitin mielenkiintoisia toimistoja pääkaupunkiseudun ulkopuolisista kasvukeskuksista, sillä halusin ehdottomasti muuttaa järvisuomeen. Ehdokkaiden joukosta Aava & Bang nousi esiin poikkeuksellisen intohimoisesti työhönsä suhtautuvien ammattilaisten porukkana ja tiimityö vaikutti poikkeukselliselta, joten tuntui, että tuossa haluan olla mukana. Kasvumarkkinoinnissa myös yhdistyi hyvin kolme intohimoani: kasvun rakentaminen, digitalisaatio ja strateginen markkinoinnin kehittäminen”, valottaa Janne taustoja muutokselle.

Sen lisäksi, että Janne on hämmästyttävän osaava kaveri, hän on myös mukava mies, joten hänet kannattaa pyytää kahville vaihtamaan ajatuksia teidän markkinoinnin kehitysmahdollisuuksista. Oleppas yhteyksissä vaikka jo tänään!

Janne Ikola

+358407166239
Janne.ikola@bang.fi
https://www.linkedin.com/in/janneikola/


Kirjoittanut

Aava & Bangin säntillinen AD, joka ei kuitenkaan pysty nyhjäisemään tyhjästä.